Rahl Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Martunia napisał(a):Ale jesteś wredna... :shake: :mad: :diabloti: Ja? Wredna? :crazyeye: Pfy :diabloti:. Quote
kinnia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 No nie:mad: Ja u was bywam od czasu do czasu i zawsze moge oko fotkami nacieszyć a tu takie info:angryy::crazyeye: No coż trzeba czekać:D:eviltong: a Ty sie nlepiej postaraj o fajne fotki:D:D:D::loveu::loveu::loveu: Quote
Rahl Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Oto dowód, że nie jestem wredna :loveu: Przemyciłam wam fotki :D:D. Co prawda tylko trzy, ale są :diabloti: Niestety Bardusiowi tak się spodobało skakanie w cieniu, że zdjęcia wyszły ciemne... a gdyby skakał w słoneczku to by były ładniusie :loveu:. Ale i tak jestem dumna, bo jak patrzyłam na rozjaśnione wersje tych fotek, to widać było, że ostre są :loveu: :diabloti: Hi hi a to zdjęcie ze wczoraj, na huśtawce psiapsióły :D:D. Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni... :diabloti: Quote
Rahl Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 deer_1987 napisał(a):Za malo zdjec by byc zadowolonym :P Taaa, a ja mam za dużo ograniczeń od brata by być zadowolona :cool3::cool3::eviltong::evil_lol: Kinnia, poczekacie sobie, poczekacie... laptop nawet nie przekroczył progu warsztatu naprawczego :mdleje: Ale jak lapuś powróci to ojojoj, będzie zemsta, nie pozwole kochanemu braciszkowi nawet go dotknąć :loveu::loveu::diabloti:. Quote
LadyK Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy037.jpg świetne :loveu: Quote
Martunia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Super są te zdjęcia. :D Takie kolorowe. :loveu: No dobra, aż tak bardzo wredna nie jesteś. :diabloti::diabloti::loveu: Quote
kinnia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 jak skacze-super! Też mam podobne:eviltong: Teraz będziemy regularnie was odwiedzac:D Masz wakacje to szybciutko z lapciakiem do serwisu trzeba lecieć:D Quote
Rahl Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 [quote name='Owczarkowa']http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy037.jpg świetne :loveu: Dzięki :):) [quote name='Martunia']Super są te zdjęcia. :D Takie kolorowe. :loveu: No dobra, aż tak bardzo wredna nie jesteś. :diabloti::diabloti::loveu: Też tak sądzę, ten aparat robi świetne fotki! :lol: No widzisz:loveu::loveu::loveu: [quote name='kinnia']jak skacze-super! Też mam podobne:eviltong: Teraz będziemy regularnie was odwiedzac:D Masz wakacje to szybciutko z lapciakiem do serwisu trzeba lecieć:D He he, szkoda tylko że Barduś torem agility nawet nie chce się zainteresować. Co najwyżej go obsika :loveu:. To szynkowa magia sprawiła u niego taką chęć do skoków :loveu:. Ja męczę rodziców od tygodnia żeby go odwieźć do serwisu:diabloti:. Wszystkie moje metody działają, ale po dłuższym czasie :cool3::cool3::loveu:. [quote name='Mqrtynq']Siema :D Za mało zdjęć ! :mad: Siemka :p. Jeżeli sytułejszon dalej będzie się rozwijać jak teraz, to będę wam dawać codziennie po jakieś cztery fotki ;). Ale cichooo, brat nie może się o tym dowiedzieć :eviltong::eviltong: Quote
Sweet Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 hej asiu:loveu: fajne;D mi się to na huśtawce podoba:lol::lol: ale ty masz okrutnego tego brata:roll: a nie wygląda:shake: a ogóle jak mu matura poszła i gdzie na studia idzie wiesz??:eviltong: Quote
Rahl Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Sweet napisał(a):hej asiu:loveu: fajne;D mi się to na huśtawce podoba:lol::lol: ale ty masz okrutnego tego brata:roll: a nie wygląda:shake: a ogóle jak mu matura poszła i gdzie na studia idzie wiesz??:eviltong: Hej słitaśna słitaśność:loveu:. Dzięki :) Wiem, wygląda na najmilszego człowieka świata :loveu:... Ta...:diabloti: Pozory mylą :shake::shake::evil_lol: Matura poszła wg mnie wyżej średnio i zapisał się na niżej wymienione kierunki :evil_lol:: Prawo, Administracja, Ekonomia i Stosunki Międzynarodowe czy jakoś tak. :eviltong:Nawet nie wiem co się na tych stosunkach robi :diabloti:. Quote
Sweet Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 gordonowa napisał(a):Hej słitaśna słitaśność:loveu:. Dzięki :) Wiem, wygląda na najmilszego człowieka świata :loveu:... Ta...:diabloti: Pozory mylą :shake::shake::evil_lol: Matura poszła wg mnie wyżej średnio i zapisał się na niżej wymienione kierunki :evil_lol:: Prawo, Administracja, Ekonomia i Stosunki Międzynarodowe czy jakoś tak. :eviltong:Nawet nie wiem co się na tych stosunkach robi :diabloti:. No jednak pozory mylą:eviltong::evil_lol: aha:) hehe:eviltong: to chyba nie najgorzej:eviltong: Wiesz asiu zależy jak rozumieć stosunki:diabloti::cool3::evil_lol: Quote
kinnia Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Mojemu jak każe skoczyć to skoczy:P Ale ogolnie woli spacery i polowania ale tu bawi sie ze mna więc wykonuje moje polecenia-ale nagrody tez oczywiście są. A jakiego masz zarosnietego tego gordona:diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Bardzo dobrze robisz:lol: bo braci trzeba trzymać krótko :mad: ładne fotki, fajny psiur - już tu kiedyś byłam :lol: i jak wysoko skacze :cool3: szpan, szpan a to na huśtawce super :eviltong: Quote
Rahl Posted July 3, 2009 Author Posted July 3, 2009 Sweet napisał(a):No jednak pozory mylą:eviltong::evil_lol: aha:) hehe:eviltong: to chyba nie najgorzej:eviltong: Wiesz asiu zależy jak rozumieć stosunki:diabloti::cool3::evil_lol: :eviltong::eviltong: On uważa, że słabo, a ja uważam, że dobrze, więc jest poziom średni, co nie? :evil_lol::evil_lol: Nie no, on też uważa, że całkiem dobrze mu poszło ;) Hahah :diabloti:. kinnia napisał(a):Mojemu jak każe skoczyć to skoczy:P Ale ogolnie woli spacery i polowania ale tu bawi sie ze mna więc wykonuje moje polecenia-ale nagrody tez oczywiście są. A jakiego masz zarosnietego tego gordona:diabloti: Tzn. mój też, ale nie robi tego z jakimś zamiłowaniem, bardziej bym to nazwała "za karę". Ostatnio go trochę przycinałam, chyba muszę bardziej go obciąć :cool3::lol::lol:. Onomato-Peja napisał(a):Bardzo dobrze robisz:lol: bo braci trzeba trzymać krótko :mad: ładne fotki, fajny psiur - już tu kiedyś byłam :lol: i jak wysoko skacze :cool3: szpan, szpan a to na huśtawce super :eviltong: Tak, to jest podstawowa zasada! :razz::diabloti: Dzięki ;). Quote
Pusiakowa Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Hej Asiolinku! :loveu: gordonowa napisał(a):Ale jak lapuś powróci to ojojoj, będzie zemsta, nie pozwole kochanemu braciszkowi nawet go dotknąć :loveu::loveu::diabloti:. taaaak!! :loveu::loveu: super skacze :) . i to na hustawce swietne zdjecie! ;] Quote
agaciaaa Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy038-1.jpg super skaczący Barduś:loveu: Quote
kinnia Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 To dla mojego to zabawa:D Lubi takie rzeczy tak samo jak robienie sztuczek:D Teraz chciałam go nauczyć stac na 2 łapach ale mu to nie wychodzi:D Na klacie i szyji jest zarosniety:D Ja jestem przyzwyczajona do mojego wygolonego gordona:D Quote
Rahl Posted July 5, 2009 Author Posted July 5, 2009 kinnia napisał(a):To dla mojego to zabawa:D Lubi takie rzeczy tak samo jak robienie sztuczek:D Teraz chciałam go nauczyć stac na 2 łapach ale mu to nie wychodzi:D Na klacie i szyji jest zarosniety:D Ja jestem przyzwyczajona do mojego wygolonego gordona:D Chciałabym żeby Barduś polubił takie zabawy :lol:. Niestety dla niego od głupich sztuczek ważniejsze są suczki :cool3::evil_lol::evil_lol:. Ale pracujemy nad tym :p. Quote
Onomato-Peja Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 hej, hej hej, : D Co tam słychać w sweterkowie ? :cool3: Quote
Recommended Posts