Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie:mad: Ja u was bywam od czasu do czasu i zawsze moge oko fotkami nacieszyć a tu takie info:angryy::crazyeye: No coż trzeba czekać:D:eviltong: a Ty sie nlepiej postaraj o fajne fotki:D:D:D::loveu::loveu::loveu:

Posted

Oto dowód, że nie jestem wredna :loveu:
Przemyciłam wam fotki :D:D.
Co prawda tylko trzy, ale są :diabloti:
Niestety Bardusiowi tak się spodobało skakanie w cieniu, że zdjęcia wyszły ciemne... a gdyby skakał w słoneczku to by były ładniusie :loveu:. Ale i tak jestem dumna, bo jak patrzyłam na rozjaśnione wersje tych fotek, to widać było, że ostre są :loveu: :diabloti:

Hi hi a to zdjęcie ze wczoraj, na huśtawce psiapsióły :D:D.

Mam nadzieję, że będziecie zadowoleni... :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Za malo zdjec by byc zadowolonym :P

Taaa, a ja mam za dużo ograniczeń od brata by być zadowolona :cool3::cool3::eviltong::evil_lol:

Kinnia, poczekacie sobie, poczekacie... laptop nawet nie przekroczył progu warsztatu naprawczego :mdleje:
Ale jak lapuś powróci to ojojoj, będzie zemsta, nie pozwole kochanemu braciszkowi nawet go dotknąć :loveu::loveu::diabloti:.

Posted

jak skacze-super! Też mam podobne:eviltong: Teraz będziemy regularnie was odwiedzac:D Masz wakacje to szybciutko z lapciakiem do serwisu trzeba lecieć:D

Posted

[quote name='Owczarkowa']

Dzięki :):)
[quote name='Martunia']Super są te zdjęcia. :D Takie kolorowe. :loveu:
No dobra, aż tak bardzo wredna nie jesteś. :diabloti::diabloti::loveu:
Też tak sądzę, ten aparat robi świetne fotki! :lol:
No widzisz:loveu::loveu::loveu:
[quote name='kinnia']jak skacze-super! Też mam podobne:eviltong: Teraz będziemy regularnie was odwiedzac:D Masz wakacje to szybciutko z lapciakiem do serwisu trzeba lecieć:D
He he, szkoda tylko że Barduś torem agility nawet nie chce się zainteresować. Co najwyżej go obsika :loveu:. To szynkowa magia sprawiła u niego taką chęć do skoków :loveu:.
Ja męczę rodziców od tygodnia żeby go odwieźć do serwisu:diabloti:. Wszystkie moje metody działają, ale po dłuższym czasie :cool3::cool3::loveu:.
[quote name='Mqrtynq']Siema :D
Za mało zdjęć ! :mad:
Siemka :p.
Jeżeli sytułejszon dalej będzie się rozwijać jak teraz, to będę wam dawać codziennie po jakieś cztery fotki ;). Ale cichooo, brat nie może się o tym dowiedzieć :eviltong::eviltong:

Posted

hej asiu:loveu:
fajne;D
mi się to na huśtawce podoba:lol::lol:

ale ty masz okrutnego tego brata:roll: a nie wygląda:shake:
a ogóle jak mu matura poszła i gdzie na studia idzie wiesz??:eviltong:

Posted

Sweet napisał(a):
hej asiu:loveu:
fajne;D
mi się to na huśtawce podoba:lol::lol:

ale ty masz okrutnego tego brata:roll: a nie wygląda:shake:
a ogóle jak mu matura poszła i gdzie na studia idzie wiesz??:eviltong:

Hej słitaśna słitaśność:loveu:.
Dzięki :)

Wiem, wygląda na najmilszego człowieka świata :loveu:... Ta...:diabloti: Pozory mylą :shake::shake::evil_lol:
Matura poszła wg mnie wyżej średnio i zapisał się na niżej wymienione kierunki :evil_lol::
Prawo, Administracja, Ekonomia i Stosunki Międzynarodowe czy jakoś tak. :eviltong:Nawet nie wiem co się na tych stosunkach robi :diabloti:.

Posted

gordonowa napisał(a):
Hej słitaśna słitaśność:loveu:.
Dzięki :)

Wiem, wygląda na najmilszego człowieka świata :loveu:... Ta...:diabloti: Pozory mylą :shake::shake::evil_lol:
Matura poszła wg mnie wyżej średnio i zapisał się na niżej wymienione kierunki :evil_lol::
Prawo, Administracja, Ekonomia i Stosunki Międzynarodowe czy jakoś tak. :eviltong:Nawet nie wiem co się na tych stosunkach robi :diabloti:.

No jednak pozory mylą:eviltong::evil_lol:
aha:) hehe:eviltong: to chyba nie najgorzej:eviltong:
Wiesz asiu zależy jak rozumieć stosunki:diabloti::cool3::evil_lol:

Posted

Mojemu jak każe skoczyć to skoczy:P Ale ogolnie woli spacery i polowania ale tu bawi sie ze mna więc wykonuje moje polecenia-ale nagrody tez oczywiście są. A jakiego masz zarosnietego tego gordona:diabloti:

Posted

Sweet napisał(a):
No jednak pozory mylą:eviltong::evil_lol:
aha:) hehe:eviltong: to chyba nie najgorzej:eviltong:
Wiesz asiu zależy jak rozumieć stosunki:diabloti::cool3::evil_lol:

:eviltong::eviltong:
On uważa, że słabo, a ja uważam, że dobrze, więc jest poziom średni, co nie? :evil_lol::evil_lol: Nie no, on też uważa, że całkiem dobrze mu poszło ;)
Hahah :diabloti:.
kinnia napisał(a):
Mojemu jak każe skoczyć to skoczy:P Ale ogolnie woli spacery i polowania ale tu bawi sie ze mna więc wykonuje moje polecenia-ale nagrody tez oczywiście są. A jakiego masz zarosnietego tego gordona:diabloti:

Tzn. mój też, ale nie robi tego z jakimś zamiłowaniem, bardziej bym to nazwała "za karę".
Ostatnio go trochę przycinałam, chyba muszę bardziej go obciąć :cool3::lol::lol:.
Onomato-Peja napisał(a):
Bardzo dobrze robisz:lol: bo braci trzeba trzymać krótko :mad:
ładne fotki, fajny psiur - już tu kiedyś byłam :lol: i jak wysoko skacze :cool3: szpan, szpan
a to na huśtawce super :eviltong:

Tak, to jest podstawowa zasada! :razz::diabloti:
Dzięki ;).

Posted

Hej Asiolinku! :loveu:

gordonowa napisał(a):
Ale jak lapuś powróci to ojojoj, będzie zemsta, nie pozwole kochanemu braciszkowi nawet go dotknąć :loveu::loveu::diabloti:.

taaaak!! :loveu::loveu:

super skacze :) .
i to na hustawce swietne zdjecie! ;]

Posted

To dla mojego to zabawa:D Lubi takie rzeczy tak samo jak robienie sztuczek:D Teraz chciałam go nauczyć stac na 2 łapach ale mu to nie wychodzi:D Na klacie i szyji jest zarosniety:D Ja jestem przyzwyczajona do mojego wygolonego gordona:D

Posted

kinnia napisał(a):
To dla mojego to zabawa:D Lubi takie rzeczy tak samo jak robienie sztuczek:D Teraz chciałam go nauczyć stac na 2 łapach ale mu to nie wychodzi:D Na klacie i szyji jest zarosniety:D Ja jestem przyzwyczajona do mojego wygolonego gordona:D

Chciałabym żeby Barduś polubił takie zabawy :lol:.
Niestety dla niego od głupich sztuczek ważniejsze są suczki :cool3::evil_lol::evil_lol:.
Ale pracujemy nad tym :p.