Magot Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 gordonowa napisał(a):A czy ja napisałam, że nie zaglądasZ? :eviltong: Tylko tyle, że rzadko piszesz :diabloti:. Żeby nie było, że nie śledze galerii :diabloti: Quote
Rahl Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 A czy ja napisałam, że nie zaglądasZ? :eviltong: Tylko tyle, że rzadko piszesz :diabloti:. Mo rodzice za nic nie chca mieć skórzanych :roll:. Na fotkach tego nie widać, ale w rzeczywistości te kanapy wyglądają strasznie :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 gordonowa napisał(a):Witaj, Pusiakowo :diabloti: Nie wiedziałam, że lubisz drapać swoimi pazurami o kanapę :diabloti:. a no witam, witam :p. no bez przesady tak :diabloti:. no, ale oczka ma po mnie ! :loveu::loveu::diabloti: Quote
Rahl Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Pusiakowa']Hej! xd . chyba juz sie dzis witalam nie? no, ale nie szkodzi przywitam jeszcze raz :diabloti:. Witaj, Pusiakowo :diabloti: [quote name='Pusiakowa'] http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy839.jpg dobra Tysia, dobra :diabloti:. ma to po mnie :diabloti: . po cioci Tysi :D Nie wiedziałam, że lubisz drapać swoimi pazurami o kanapę :diabloti:. [quote name='Magot']Żeby nie było, że nie śledze galerii :diabloti: Niech ci będzie :eviltong: ALE POSTY SKACZĄ!!!!! :shake: Quote
Rahl Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Pusiakowa'] no, ale oczka ma po mnie ! :loveu::loveu::diabloti: Ząbki też? :loveu::loveu: http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy777.jpg :diabloti::diabloti: Quote
Pusiakowa Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 [quote name='gordonowa']Ząbki też? :loveu::loveu: http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy777.jpg :diabloti::diabloti: hm... :hmmmm: . nie sądzę.:cool1::diabloti: Quote
Martunia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Ale zabawa. :evil_lol: Jak Ty masz z logowaniem itd. do gimnazjum? Logowałaś się na stronie absolwenci.wroclaw ... itp. ? :D Quote
Rahl Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 [quote name='Pusiakowa']hm... :hmmmm: . nie sądzę.:cool1::diabloti: A charakterek? mój diabełek mały :loveu::loveu: [quote name='Martunia']Ale zabawa. :evil_lol: Jak Ty masz z logowaniem itd. do gimnazjum? Logowałaś się na stronie absolwenci.wroclaw ... itp. ? :D Ja się nigdzie nie logowałam, zostałam przyjęta do rejonówki i looz:eviltong::eviltong: [quote name='Izabela124.']Hehe fajnie się bawiłaś z Bradem :loveu: :):):) Quote
Martunia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Nie mieliście elektronicznego naboru ? :eviltong: Quote
Martunia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 Aha, moja siostra miała inaczej, wszystko elektronicznie. :eviltong: Quote
Rahl Posted June 24, 2009 Author Posted June 24, 2009 Jak idzie sie do rejonu to tylko składasz to podanie i zero elektroniki :diabloti: Quote
Illusion Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Cześć! :multi: Mnie się wydaje, czy masz nowego domownika? :cool3: Quote
Pusiakowa Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 [quote name='gordonowa']A charakterek? mój diabełek mały :loveu::loveu: tak! :D mamy charakterek diabla i skrzydelka aniola :loveu::cool1::diabloti::evil_lol:. Quote
Rahl Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 RCookie napisał(a):Cześć! :multi: Mnie się wydaje, czy masz nowego domownika? :cool3: Hejo :p. Tak, moje dziecko kochane, nikoś d60 :loveu: Pusiakowa napisał(a):tak! :D mamy charakterek diabla i skrzydelka aniola :loveu::cool1::diabloti::evil_lol:. He he :evil_lol: Martyś, powiedzial ci ktoś kiedyś ze nie mozna cytować zdjęć? :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 gordonowa napisał(a):He he :evil_lol: Martyś, powiedzial ci ktoś kiedyś ze nie mozna cytować zdjęć? :diabloti: e tam.. ja moge wszystko :loveu::diabloti::evil_lol: Quote
Rahl Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Niestety tylko ten z zestawu, 18-55, ale mam zamiar dokupić inne, jakiś specjalny do makro i jeszcze drugi "zwykły" ;-). Mam mnóstwo fotek, zrobiłam zajefajną sesję Tysi i fajną sesję Bardowi, ślimaki też miały swoje pięc minut :diabloti:. Ale nie mam czasu ich dać bo po łan Piotrek cały czas blokuje mi kompa, po tu internet mi się ciągle zwiesza i raz działa, raz nie (z tym, że dłużej nie działa) i po fri to fotki zajmują mnóstwo miejsca na kompie i jeżeli dalej będę je tak zgrywać, to ten komputer obecnie jako jedyny sprawny w tym domu wysiądzie i wtedy jak ja przeżyję :o. A więc cierpliwości :):). Możliwe, że dzisiaj dam jakieś fotki ;) EDIT: aha, i może ktoś się zna na kompach to mi może powie... Czy jeżeli do połączenia z netem muszę wyłączać zaporę (fajerłola :diabloti:) to mam jakiegoś wirusa, czy co :o?? Bo to takie podejrzane mi się wydaje :hmmmm: Quote
Pusiakowa Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Hej :loveu:. to czekamy na te superasne fotencje :loveu::loveu: Quote
Rahl Posted June 27, 2009 Author Posted June 27, 2009 Miło mi, że się interesujecie. ;) Ale niestety, jestem zmuszona CHWILOWO! zawiesić galerię :(... Wczoraj zepsułam wejście USB do kompa piotrka i (nie do końca, no ale...) zlamałam adapter od netu, po czym wściekłam się i rzuciłam nim o podłogę doprawiając go :loveu:. Chwała Bogu, że meiliśmy drugi zapasowy adapter, bo by nie było neta w domu. Ja mam talent do psucia :roll:... No więc brat zakazał mi wchodzenia na jego kompa (siedzę bo go nie ma) i zgrywania fotek. Być może za dwa-trzy tygodnie przestanie kontrolować czy zgrywam jakiekolwiek foty i wtedy będę mogła już spokojnie wam wgrać, ale póki co nie jestem w stanie prowadzić galerii, bo gdyby dowiedział się,m że zgrywam fotki... o mój Boże... :(:( Prawdopodobnie w poniedziałek oddaję lapka do naprawy, jeżeli uda im się w ogóle naprawić to być może szybciej reaktywuję galerię. Niestety, teraz nei mogę nic zrobić. Przykro mi :(:(... Ale wierzcie, że jak już reaktywuję galerię, to będziecie mieli od groma fotek, bo ja dalej cały czas focę. Hu, hu, będę mieć takie zapasy że mi na całe wakacje starczy :D:D... Quote
Sweet Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Hej Asiu:loveu: wchodzę a tu taka wiadomość:placz: Ale będziemy czekać cierpliwie bo znając twojego brata jakbyś coś zrobiła to by za dobrze nie było wiec lepiej przeczekać...:roll: Ale czekamy na ta fotki które będą potem:) Quote
kajkoowa Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Uu.... Szkoda:shake::shake: Ale nie bój się, jezeli fotki zapowiadaja się obiecująco(jak napewno jest:evil_lol:) to poczkamy:loveu::) Quote
Illusion Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Szkoda, że musisz zawiesić galerię :shake:. Będziemy cierpliwie czekać na fotki :). Quote
Recommended Posts