Darianna Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Sukienka świetna, baw się dobrze na balu :) Portreciki również mi się bardzo podobają :loveu: Quote
Kaya93 Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Witamy:cool3: http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy614.jpg jaski jęzor:eviltong::loveu::loveu::loveu: PS Ładna sukienka:loveu: Quote
Pusiakowa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Hej! zazdroszcze sredniej... ja gdybym miala jeszcze jedna 6 i 5 to bym miala pasek.. a tak to lipa. sukienka fajna, juz mówilam. baw sie dobrze na balu. i Bardus - cudo. Quote
Okamia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Bal szostoklasisty?? mamy tylko bal gimnazjalny ale w podstawowce to nie :evil_lol: lepiej bys ta sukienke na sobie pokazala :lol: Quote
Pusiakowa Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 my tez mielismy miec szóstoklasisty, ale nasza wych. uznala, ze to zly pomysl :roll:. zapraszamy do nas na fotki. ;] Quote
taxelina Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 ja pisalam, wiec nie mow ze nikt.. to sama nas nie odwiedzasz.. Quote
Martunia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 O ale suknia. :cool3: I jak było ? Dawaj foti ! :D [SIZE="1"]Też wczoraj miałam bal, ale gimnazjalny. :evil_lol: Gratuluję takich świetnych ocen. :D Quote
Rahl Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 No proszę, jak podskoczył licznik odwiedzin :evil_lol:. Mam kilka fotek z balu, wstawię je jak zgram. Będę pokazana w tej sukience :). U nas w szkole to taka jakby tradycja ten bal szóstoklasisty ;p. deer - przez jakiś czas na krótko wchodziłam na dogo, bo nie mogłam być na kompie. Teraz to wsystko ndrabiam a twoją galerie odwiedzę później, bo u ciebie mnóstwo stron leci ;). Nie chce wiecej pisac bo klawiatura mi sie psuje i tę wiadomosc pisalam 10 minut :roll: Aha i na balu było bardzo fajnie. :) Quote
Martunia Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 U mojej siostry też jest bal szóstoklasisty, ja go miałam też 3 lata temu. ;) Czekamy na zdjęcia ^^ ! Quote
C&B Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 gordonowa napisał(a):No proszę, jak podskoczył licznik odwiedzin :evil_lol:. Mam kilka fotek z balu, wstawię je jak zgram. Będę pokazana w tej sukience :). U nas w szkole to taka jakby tradycja ten bal szóstoklasisty ;p. deer - przez jakiś czas na krótko wchodziłam na dogo, bo nie mogłam być na kompie. Teraz to wsystko ndrabiam a twoją galerie odwiedzę później, bo u ciebie mnóstwo stron leci ;). Nie chce wiecej pisac bo klawiatura mi sie psuje i tę wiadomosc pisalam 10 minut :roll: Aha i na balu było bardzo fajnie. :) U nas miałbyć bal... Nawet z dziewczynami liczylyśmy, żeby nas chłopacy pozapraszali:evil_lol: Ale będzie dyskoteka...:cool1: Quote
Izabela124. Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Cześć Asiula Fajne fotki plenerowe :loveu: I sukienka superaśna. pokaż fotkę jak w niej wyglądasz :cool3: Quote
Rahl Posted June 7, 2009 Author Posted June 7, 2009 Macie dwa ;-) Tutaj miałyśmy se z dziewczynami fote walnąć ale chłopacy się wtrynili w ostatnich sekundach do zdjęcia ;-) A tutaj prawie cała ja, tyle, że z zamkniętymi oczami :diabloti: nie śmiać się :evil_lol: Quote
kinnia Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Ohh jak ja tu dawno nie zaglądałam:D:diabloti: Zdjęcia jak zawsze super ale chyba jak Bardo widzi Cię z aparatem to już chyba ucieka:diabloti::evil_lol::razz: A sukienka super:D ale chyba facetów do tanca miałyście mało:evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
C&B Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 gordonowa nam na balu zasneła:evil_lol: Ładnie ci w tej sukience:) P.S. Jak tam średnia?:roll: Będzie 5.O?:diabloti: Quote
C&B Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 gordonowa napisał(a): Domka_czika - Akurat moje oczy się zamknęły w tej samej chwili co flesz błysnął :p. Dzięki :oops:... Średnia... no cóż. Nie wiem co mam z wfu - 4 czy 5, jeżeli 4 to 5.0 a w przeciwnym razie 5.1 :) A u ciebie jak z ocenami? :grins: Każdy ma dobrą średnią tylko ja taki wymok jestem:placz: W najgorszym wypadku 4.50 ileś, a w najlepszym 4.81 lub 4.83 , wiem słabo, ale mi się nigdy nie chce uczyć... Teraz mam cale łóżko książek, encyklopedii itd. bo się kuję:oops: A jak jakaś koleżanka przychodzi to szybko pod łóżko chowam:diabloti: Quote
Rahl Posted June 8, 2009 Author Posted June 8, 2009 kinnia - witamy z powrotem! :evil_lol: Tak, jak widzi mnie z aparatem lub z szczotką to znika w mgnieniu oka - zastanawiające... :diabloti: :hmmmm: Dzięki :) :oops: Domka_czika - Akurat moje oczy się zamknęły w tej samej chwili co flesz błysnął :p. Dzięki :oops:... Średnia... no cóż. Nie wiem co mam z wfu - 4 czy 5, jeżeli 4 to 5.0 a w przeciwnym razie 5.1 :) A u ciebie jak z ocenami? :grins: Quote
Rahl Posted June 10, 2009 Author Posted June 10, 2009 domka - aha, rozumiem. Życzę powodzenia :). Ja już wiem - mam średnią 5,08 :):) Iza dzięki :):) Quote
agaciaaa Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Ładnie wyglądałaś :) http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy571.jpg śliiiiczności :loveu::loveu: Quote
taxelina Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 gordonowa napisał(a):Nie ma pogody na fotki ... :(:( skad ja to znam.. leje juz chyba od tygodnia i jeszcze pare dni bedzie padac.. Quote
Avaloth Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 hej :) jaka ładna sukienka :cool3: ładni Ci w niej w ogóle ^^ a na tym zdjęciu z zamkniętymi oczami wygląda jakbyś miała zaraz się przewrócić/zemdleć :evil_lol::evil_lol: Gordoniskowy piękny:loveu: u nas pogoda przeplatana, ostatnie 3 dni rano ciepło, a w południe burza.. dobrze że na wieczór się rozpogadza ^^ Quote
Recommended Posts