Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trochę sobie poczekacie ponieważ rozchorowałam się na anginę ropną i mam wysoką gorączkę (chwilami prawie do 39C, teraz zaczęła aspiryna działać to weszłam na chwilę ale zaraz schodzę bo już się czuję zmęczona kompem a przed chwilą dopiero co na niego weszłam :roll: )
Może jutro albo pojutrze, kiedy antybiotyk zrobi swoje :(:(

Posted

nie wiem jak poszedł, kolega mi na gg wczoraj mówił że chyba trochę więcej niż 29, ale nie jest pewny... A ty ile masz?

Zdrowie nie najlepiej... Ale pocę się ciągle... i ostatnio chce mi się wymiotować i w ogóle nie mogę znaleźć pomysłu na życie oprócz oglądania telewizji pod kocykiem na kanapie... I źle się czuję i w ogóle :eviltong:. Czyli ogólnie - z zdrowiem nadal niedobrze :grins:
Dziękuję, że się pytacie :loveu:.

Posted

gordonowa napisał(a):
nie wiem jak poszedł, kolega mi na gg wczoraj mówił że chyba trochę więcej niż 29, ale nie jest pewny... A ty ile masz?

.

Ja mam barzdo mało... Chodź każdy gada, że ja kujon:evil_lol:
Ta...
Jasne...:evil_lol:

Posted

jutro mam sprawdzian z histry o którym dowiedziałam się dzisiaj - z całego SEMESTRU. Superasto, co nie? :loveu: :grins: Doo tego dzisiaj uczyłam się 3 godziny, robiłam zadania domowe godzine i wychodzi, że aż 4 godziny spędziłam nad książkami - to nie w moim stylu :diabloti:.
Na szczęście wg najnowszych danych wychodzi, że na 98% będę miała czerwony pasek (i to może nawet średnia powyżej 5, ale spodziewam się 4.8-9). A co za tym idzie? Lustrzaneczka... :multi: Ale rodzice i tak mówią, że najwcześniej na lipiec- sierpień będę mieć ją jak nawet nie później - brak środków finansowych ... Ale mogę poczekać - będę nawet mieć więcej czasu na przygotowania. :) Dobra idę spać
DOBRANOC wszystkim :) :rose:

Posted

Dzięki :).
Hmm... poradziłam sobie niezbyt dobrze na sprawdzianie z histry, w ostatniej chwili klasa się dowiedziała, że mamy zastępstwo i zamiast polaka jest historia no i od razu na pierwszej lekcji pisaliśmy sprawdzian... nawet nei zdążyłam się douczyć... :( Ale trudno. Najwyżej będę miec na koniec 4 z historii a nie 5. I z matmy też. I z wfu też. Ale pasek będzie :diabloti:. Chyba, że anglika 6 nie będzie. Wtedy się pokomplikuje :roll:.

Posted

Nikt nic nie pisze. no normalnie foch :evil_lol:. A tak na poważnie, to macie dwa Bardowe portreciki z tamtego spacerku i piszę najnowsze informacje dot. wszystkiego i niczego :grins:

I teraz coś, z czego się pośmiejecie, ale po prostu muszę to tutaj rozładować bo nie mam gdzie indziej :diabloti:.
Mam 5 z histry na koniec, piątke, piątke, piątkę PIĄTKĘ!!!!!!!! MAM piątkę!!!! Łaaaa jak ja się cieszę mam 5!!!!!!!!! i do tego z anglika mam 6!!!!szótkę!!! jak ja się cieszę :loveu:. Będę mieć średnią 5.0 albo 5.1 (tak mi się wydaje) ....ale super ...ale super :multi:

z fajnymi dodatkami :razz:.

Jezu ale ja dzisiaj mam odpały :diabloti:.