taxelina Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 gordonowa napisał(a): 5 na dobranoc :) albo nie... jednak cztery :eviltong: Domagam sie zaleglego jednego! Quote
Martunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Szybkiego powrotu do zdrowia! ;) A zdjęcia zielone. :loveu: Quote
Rahl Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 Trochę sobie poczekacie ponieważ rozchorowałam się na anginę ropną i mam wysoką gorączkę (chwilami prawie do 39C, teraz zaczęła aspiryna działać to weszłam na chwilę ale zaraz schodzę bo już się czuję zmęczona kompem a przed chwilą dopiero co na niego weszłam :roll: ) Może jutro albo pojutrze, kiedy antybiotyk zrobi swoje :(:( Quote
taxelina Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 gordonowa napisał(a):ponieważ rozchorowałam się Tez choruje od poniedzialku.. Quote
C&B Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 I jak wyniki egzaminów? :roll: U mnie słabo, ale zaliczyłam:evil_lol: Quote
Rahl Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 nie wiem jak poszedł, kolega mi na gg wczoraj mówił że chyba trochę więcej niż 29, ale nie jest pewny... A ty ile masz? Zdrowie nie najlepiej... Ale pocę się ciągle... i ostatnio chce mi się wymiotować i w ogóle nie mogę znaleźć pomysłu na życie oprócz oglądania telewizji pod kocykiem na kanapie... I źle się czuję i w ogóle :eviltong:. Czyli ogólnie - z zdrowiem nadal niedobrze :grins: Dziękuję, że się pytacie :loveu:. Quote
Martunia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ojj biedna Asiula. :-( Szybko wracaj do zdrowia. :calus: Quote
taxelina Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ja juz troche lepiej wiec sle zdrowie do ciebie! Quote
Rahl Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 Dobra już wiem test poszedł mi zabójczo okropnie ... ale macie fotki poki mam trochę siły... Quote
Rahl Posted May 29, 2009 Author Posted May 29, 2009 I tyle wam na razie starczy co nie? mam jeszcze więcej fotek ze spacerku :) Quote
Martunia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 E tam, nie przejmuj się testem. ;) Fajne zdjątka. :D Quote
Darianna Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Potwierdzam, portrety ładne :D co rolnikom w szkodę wchodzicie? :diabloti: Quote
C&B Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 gordonowa napisał(a):nie wiem jak poszedł, kolega mi na gg wczoraj mówił że chyba trochę więcej niż 29, ale nie jest pewny... A ty ile masz? . Ja mam barzdo mało... Chodź każdy gada, że ja kujon:evil_lol: Ta... Jasne...:evil_lol: Quote
Rahl Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Dzięki wszystkim :). Ja już schodze bo na porządną burzę się zbiera :roll:. Quote
Rahl Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 jutro mam sprawdzian z histry o którym dowiedziałam się dzisiaj - z całego SEMESTRU. Superasto, co nie? :loveu: :grins: Doo tego dzisiaj uczyłam się 3 godziny, robiłam zadania domowe godzine i wychodzi, że aż 4 godziny spędziłam nad książkami - to nie w moim stylu :diabloti:. Na szczęście wg najnowszych danych wychodzi, że na 98% będę miała czerwony pasek (i to może nawet średnia powyżej 5, ale spodziewam się 4.8-9). A co za tym idzie? Lustrzaneczka... :multi: Ale rodzice i tak mówią, że najwcześniej na lipiec- sierpień będę mieć ją jak nawet nie później - brak środków finansowych ... Ale mogę poczekać - będę nawet mieć więcej czasu na przygotowania. :) Dobra idę spać DOBRANOC wszystkim :) :rose: Quote
Martunia Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ojj ... trzymam za Ciebie kciuki w tej szkole ! :thumbs: Poradzisz sobie ! :D Quote
Rahl Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Dzięki :). Hmm... poradziłam sobie niezbyt dobrze na sprawdzianie z histry, w ostatniej chwili klasa się dowiedziała, że mamy zastępstwo i zamiast polaka jest historia no i od razu na pierwszej lekcji pisaliśmy sprawdzian... nawet nei zdążyłam się douczyć... :( Ale trudno. Najwyżej będę miec na koniec 4 z historii a nie 5. I z matmy też. I z wfu też. Ale pasek będzie :diabloti:. Chyba, że anglika 6 nie będzie. Wtedy się pokomplikuje :roll:. Quote
Rahl Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Nikt nic nie pisze. no normalnie foch :evil_lol:. A tak na poważnie, to macie dwa Bardowe portreciki z tamtego spacerku i piszę najnowsze informacje dot. wszystkiego i niczego :grins: I teraz coś, z czego się pośmiejecie, ale po prostu muszę to tutaj rozładować bo nie mam gdzie indziej :diabloti:. Mam 5 z histry na koniec, piątke, piątke, piątkę PIĄTKĘ!!!!!!!! MAM piątkę!!!! Łaaaa jak ja się cieszę mam 5!!!!!!!!! i do tego z anglika mam 6!!!!szótkę!!! jak ja się cieszę :loveu:. Będę mieć średnią 5.0 albo 5.1 (tak mi się wydaje) ....ale super ...ale super :multi: _______________________ a teraz już normalnie :diabloti:. Mam dzisiaj bal szóstoklasisty o 17 ;-). to moja sukienka :) z fajnymi dodatkami :razz:. Jezu ale ja dzisiaj mam odpały :diabloti:. Quote
Recommended Posts