Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie - moje małe maleństwo już ponad rok wysterylizowane jest :loveu::diabloti:. Tylko w zimę trochę jej się zgrubło i musi się odchudzić :oops:

Dzięki za odwiedziny :eviltong:

Posted

Cześć wszystkim ;-)
Mam zdjęcia ze spaceru, ale wyszły tak okropnie, tak rozmazane, że nawet nie ma sensu ich dawać tutaj :(
Dopóki nie będę mieć jakiegoś lepszego aparatu, to chyba będę dawać tylko te spokojne ... :(

Posted

Effie, tak, byłam na dniu szwabskim na rynku we Wrocku :eviltong:. Też sama nie mogłam w to uwierzyć, że JA tam byłam :diabloti:. Mój niemiecki jest na niskim poziomie dla niewtajemniczonych :eviltong:

Nie no, nie będę się z tymi fotkami ośmieszać :D. Z resztą musiałabym je troszkę obrobić, a czuję się okropnie, głowa mnie boli itp... po brzyduli idę robić lekcje i już jestem tym załamana :mdleje:...

Posted

No proszę, wszyscy tu oglądają BrzydUlę... :eviltong:
Dobra, majstruję przy fotach, może jeszcze da się z nich COŚ wyciągnąć...

Posted

He he, Barduś to taki stróż dobry tylko w dzień - w nocy to można chodzić sobie po domu, wybić szybę a ten i tak będzie spać :D:D.

Załaduję fotki, ale zaraz chyba zejdę z kompa ;/

EDIT : Eeee tam, nikt nic nie napisał, nie zasługujecie na foty, ale jak już są, to dam...