Kalunia_C Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 O, trafiłam na nowe fotki. Super, pozdrawiam. Jesli mogę, to taka mała rada - jak rozjaśniasz zdjęcia, powinnaś odjąć im trochę kontrastu, będą wyraźniejsze. Quote
werbena520 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='gordonowa']Nie no, super :multi:. Teraz jestem sama w domu więc mogę się kompletnie oddać poszukiwaniu stron i innych materiałów o kastracji ;). A może macie sami jakieś do zaproponowania? A co do mojego taty, to myślę, że jego postawa wynika z tego, że był (tzn. jest, ale niepraktykującym) weterynarzem ;) :cool3: Nie wiem czy to masz,ale dla pewności wklejam Ci ten link o kastracji Zdrowie | Kastracja i sterylizacja Quote
Rahl Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Dzięki za rady i materiały, i komentarze ;). TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI!!! ZARAZ WYCHODZĘ DO SZKOŁY, A O 9 TEST :) Quote
Rahl Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 dzięki za kciuki :) Tak, test był o zwierzakkach, ale prawie cały matematyczny i byłam zdenerwowana, bo matma to moja słaba strona... Z tym paliwem to mi wyszły pierdołki jakieś 30 ileś złotych :shake: A z tymi nasionami, to pomyliłam pole równoległoboka i cały wynik (9000) podzieliłam przez dwa :placz:. To chyba mój najgorszy test w życiu :shake:. Quote
C&B Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='gordonowa']Dzięki za rady i materiały, i komentarze ;). TRZYMAJCIE ZA MNIE KCIUKI!!! ZARAZ WYCHODZĘ DO SZKOŁY, A O 9 TEST :) ja już po, a że szóstoklasiści z całej Polski mają o tej samej tematyce to powiem, że było o zwierzakach:evil_lol: P.S. - Jak ci wyszło z tym paliwem? Quote
C&B Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 gordonowa napisał(a):dzięki za kciuki :) Tak, test był o zwierzakkach, ale prawie cały matematyczny i byłam zdenerwowana, bo matma to moja słaba strona... Z tym paliwem to mi wyszły pierdołki jakieś 30 ileś złotych :shake: A z tymi nasionami, to pomyliłam pole równoległoboka i cały wynik (9000) podzieliłam przez dwa :placz:. To chyba mój najgorszy test w życiu :shake:. Mi o paliwie wyszedł 15, 60 , a ten równeległobok to chyba dobrze:multi: Jaki miałaś numerek? U was też była 'delegacja' uczniów,która sprawdzała w jakim stanie są testy:evil_lol: Dla mnie najfajniejsze było opowiadsanie, bo mogłam napisać coś o Czikusiowej:loveu: A co zaznaczyłaś , co było tam o wykluciu pisklaków, bo ja 16 maja:lol: Quote
Martunia Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Asia, nie martw się, i tak punkty nie są takie ważne. ;) A co do wyników, to w internecie można poszukać i zobaczyć, czy dobrze zrobiłaś dane zadanie. :) Wiem to, bo z siostrą szukałam. :) Quote
Rahl Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 ja miałam numerek 35 :razz: Fajnie, bo w środkowym rzędzie i przy ścianie prawie, więc nauczyciele mnie nie widzieli :evil_lol: Ale it ak nie ściągałam, nie było jak :) Tak, była :P A ja napisałam o Antku, który się topił i uratował go nowofundland :P. Ja też 16 maja ;), ufff, chyba jedna z niewielu dobrych odpowiedzi... a co zaznaczyłaś w tym konkursie? ja w ogóle nie wiedziałam jak to zrobić :shake: ale dałam że 13 odpowiedzi... Martunia, wiem, ale nie chcę źle wypaść na tle klasy... poszukam sobie w necie... Quote
agaciaaa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy103.jpg śliczny Barduś :loveu: Quote
Rahl Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 dzięki ;) a więc sprawdziłam - poszedł okropnie... mam 16 albo 17/20 dobrych odpowiedzi w zamkniętych, dwa matematyczne otwarte zawaliłam kompletnie, tylko jedno otawrte mam dobrze (nie wliczając wypracowania) Quote
C&B Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 gordonowa napisał(a):ja miałam numerek 35 :razz: Fajnie, bo w środkowym rzędzie i przy ścianie prawie, więc nauczyciele mnie nie widzieli :evil_lol: Ale it ak nie ściągałam, nie było jak :) Tak, była :P A ja napisałam o Antku, który się topił i uratował go nowofundland :P. Ja też 16 maja ;), ufff, chyba jedna z niewielu dobrych odpowiedzi... a co zaznaczyłaś w tym konkursie? ja w ogóle nie wiedziałam jak to zrobić :shake: ale dałam że 13 odpowiedzi... Martunia, wiem, ale nie chcę źle wypaść na tle klasy... poszukam sobie w necie... A jakie to zadanie było o konkursie, bo już nie pamiętam.:evil_lol: Ja miałam nr 29:D Quote
Darianna Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Nowe zdjęcia gordonkowe :loveu: Jak ślicznie, sesja pod stołem jest wyjątkowo słodka :loveu: Quote
Rahl Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Hej! :) Byłam w piątek o okulisty, strasznie skoczyła mi ta wada :shake:. A jutro nie idę do szkoły :) Spróbuję zgrać wam fotejki ;) EDIT: proszę :) Quote
Rahl Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 :loveu: i niezbyt zachęcająca zapowiedź fotek ze spaceru :roll: akurat takie fotki mi się zgrały i nie chce mi się znowu z fotobuketem walczyć... a całość spazirenowych fotek dam potem :) Koniec na dzisiaj:grins: Quote
Martunia Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Śliczne, wiosenne fotki. :loveu: I co, będziesz nosiła okulary? ;) Quote
Rahl Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Kochana, ja okulary noszę już ponad rok (dokładnie rok i trzy miesiące :P) tylko wcześniej rzadko w nich wychodziłam, ale teraz to pani powiedziała, że muszę nosić już cały dzień bo inaczej będę miała problemy z tym mrużeniem oka czy jakoś tak... w ciągu 6 miesięcy wada na oba oka podskoczyła mi o 0.75 :o i mam teraz -1.50 i -1.25... Quote
Bewarka Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Śliczne fotki zwierzakuff :loveu: Współczuje, ja mam -0,75 ale w maju ide na kontrole...:roll: Quote
agaciaaa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/asioweobrazy121.jpg świetne oczy jej tu wyszły :loveu: Widzę, że Bardo już zaliczył pływanko ;) Quote
Rahl Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 Dziękuję wszystkim :). Justys - W prawym i w lewym oku masz 0.75? :) Dzisiaj byłam u optyka, zamówiłam okulary, będę mieć z antyrefleksem(?tak to się pisze?). Takie ładne, lekko czerwone oprawki :loveu:. Musiałam znowu nowe kupić, bo ostatnio kolega mi zabrał i nie chce oddać :angryy: agaciaaa- nie chcę mówić, ale Barduś całą zimę gdy tylko nadarzyła się okazja pływał :oops: deer- od kilku dni mamy tak pięknie :loveu: Dzisiaj tylko trochę zimniej, ostatnio "Księżyc w nowu" czytałam na ganku w którtkim rękawku ;) Quote
Recommended Posts