Pusiakowa Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Sliczna Tysia :loveu: . mi chyba tez na pasek nie pójdzie.. nie mów nic o matmie masakra ;/ a ocen to chyba wcale nie mam.. bo juz 3 tydzien nie ma baby od matmy :multi: xd . i oby jak najdluzej..:eviltong: Quote
M&T Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 hej kochana :loveu: Sorrki, że jeszcze ci nie zrobiłam tego bannerka, ale jestem strasznie zalatana, postaram się go jak najszybciej zrobić, ale daj mi jeszcze kilka dni, ok? :modla: Quote
Pusiakowa Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Justysia Wiecie co, ta galeria jest bardzo podobna do galerii Pusiakowej, no nie? Bo zdjęć duuuużo dopiero teraz to znalazlam :evil_lol::evil_lol::diabloti: . no jasne, ze u mnie duzo zdjec :D . Mamy w sobie to cos! haha xD . Quote
Rahl Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 M&T ok, nie pali sie, teraz nawet rzadko na dogo jestem... Pusiakowa siedze w domu i nie mam teoretycznie dostepu do kompa... Zdjecia na photobukecie nie chca sie ladowac, mam dosc tego photobucketa ale nie moge sie od niego odzwyczaic... sprobuje jeszcze raz zaladowac Quote
Rahl Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Matko boska jak te zdjecia przez hosting sie pogorszyly nie byly nawet takir złe x| pokazuja wam sie fotki?? EDIT: o, ostatnia nie ma tego napisu :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 fajne fotki :) a Bardo jaki brudas :evil_lol::loveu: Quote
Rahl Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Tylko wierna Pusiakowa skomentowała? :mad: :evil_lol: Cieszcie sie, że daję wam fotki i komentujcie(!!!), taka okazja szybko sie nie powtórzy :diabloti: Kolejne, póki mam czas Quote
Tepes Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ale Bardul wcina kość:loveu::loveu: Co on to za kokardkę ma na głowie?:evil_lol: Quote
Feigned Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 haah ale fajną kokardkę ma na głowie :evil_lol: ślicznyy :loveu: Quote
Sweet Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 hej asiul:D http://www.empikfoto.pl/albumy37/393395/801050/previews/24640770_asiowe_obrazy_042.jpg jak słodko wygląda z tą kokardką:loveu: w ogóle to na sam widok tych kości coś we mnie pulsuje bo miał kabik przez nią problemy i nigdy w życiu żadnemu psu jej nie kupie:shake: Quote
Rahl Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Actiually, wczoraj mialam dzien wiosny i musialam miec "wiosne we wlosach" i wykorzystalam ta spinke na Bardusiowych klakach :D mam nawet z nim zdjecie ze ja mam kokarde i on ma kokardke ale wole go nie pokazywac, bo wyszlo strasznie... Feigned, dzieki :) Sweet, o, nie wiedzialam, u mnie na osiedlu wiekszosc psow wcina te kostki i zaden nie mial problemow... Tymczasem new photos sory, ze pisze bez polskich znakow... :(:( Quote
werbena520 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Oj Gordonowa:cool3:,pięknie Ci obrasta Twoje gordonisko:loveu::loveu::loveu:...Nic,tylko wyczochrać go po tej pięknej łepetynce...i zabrać na długi,długi spacer...:Dog_run: Quote
Sweet Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Asiu jednak to nie ta kosc:eviltong: ta jest ok:) inną miał kabi po której byly problemy taka biała Quote
Rahl Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 werbena, dziękuję :) sweet, to dobrze ;] Jutro porobię fotki, bo te, które robię jak jest ciemno nie nadają się do publikacji :shake: dzięki temu empikfoto odżyłam :evil_lol:. ale nie wiem, czy tam nie usuwają fotek po jakimś czasie, więc wstawiam tam ostroznie... Quote
Izuuus Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Hej ;) Śliczne fotki ;) Masz już dostęp do kompa ? :eviltong: Quote
Martunia Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 O wreszcie fotki! :multi: [SIZE="1"]Ja dopiero teraz jestem, wcześniej nie mogłam Ci skomentować. :-( Ale piękne. :loveu: I ta wstążka u Bardula. :D Quote
Recommended Posts