Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

Posted

Sliczna Tysia :loveu: .
mi chyba tez na pasek nie pójdzie..
nie mów nic o matmie masakra ;/ a ocen to chyba wcale nie mam.. bo juz 3 tydzien nie ma baby od matmy :multi: xd . i oby jak najdluzej..:eviltong:

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej kochana :loveu: Sorrki, że jeszcze ci nie zrobiłam tego bannerka, ale jestem strasznie zalatana, postaram się go jak najszybciej zrobić, ale daj mi jeszcze kilka dni, ok? :modla:

Posted

Justysia
Wiecie co, ta galeria jest bardzo podobna do galerii Pusiakowej, no nie? Bo zdjęć duuuużo

dopiero teraz to znalazlam :evil_lol::evil_lol::diabloti: . no jasne, ze u mnie duzo zdjec :D . Mamy w sobie to cos! haha xD .

Posted

M&T ok, nie pali sie, teraz nawet rzadko na dogo jestem...
Pusiakowa siedze w domu i nie mam teoretycznie dostepu do kompa...

Zdjecia na photobukecie nie chca sie ladowac, mam dosc tego photobucketa ale nie moge sie od niego odzwyczaic... sprobuje jeszcze raz zaladowac

Posted

Matko boska jak te zdjecia przez hosting sie pogorszyly nie byly nawet takir złe x|

pokazuja wam sie fotki??

EDIT: o, ostatnia nie ma tego napisu :evil_lol:

Posted

Tylko wierna Pusiakowa skomentowała? :mad: :evil_lol:
Cieszcie sie, że daję wam fotki i komentujcie(!!!), taka okazja szybko sie nie powtórzy :diabloti:

Kolejne, póki mam czas

Posted

Actiually, wczoraj mialam dzien wiosny i musialam miec "wiosne we wlosach" i wykorzystalam ta spinke na Bardusiowych klakach :D mam nawet z nim zdjecie ze ja mam kokarde i on ma kokardke ale wole go nie pokazywac, bo wyszlo strasznie...
Feigned, dzieki :)
Sweet, o, nie wiedzialam, u mnie na osiedlu wiekszosc psow wcina te kostki i zaden nie mial problemow...
Tymczasem new photos

sory, ze pisze bez polskich znakow... :(:(

Posted

werbena, dziękuję :)
sweet, to dobrze ;]
Jutro porobię fotki, bo te, które robię jak jest ciemno nie nadają się do publikacji :shake: dzięki temu empikfoto odżyłam :evil_lol:. ale nie wiem, czy tam nie usuwają fotek po jakimś czasie, więc wstawiam tam ostroznie...