Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martunia - Dziękuję :):) (Wszystkiego najlepszego! :))
anita - również danke byte szyn :evil_lol:
deer - no cóż.... hmmmm... marzy mi się nowy aparat, ale to na koniec roku za czerwony pasek mi rodzice obiecali a głęboko wierzę, że mi się uda go zdobyć ;). Ukam się, teraz na półrocze mam średnią 4.9 (albo 4.8 nie jestem pewna oceny z matmy bo w ostatni dzień szkoły na kiermaszu pani nas złapała i dostałam-pierwszą w tamtym semestrze :evil_lol: - dwóję i nie wiem czy mi się nie zniżyła :roll: ). Marzy mi się lustro, rodzice a szcczególnie tata mówi, że widzi poprawę u mnie ze zdjęciami, że potrafię mieć dobry pomysł ... Więc jeśli spełnią moje marzenie na koniec roku (tata zawsze ewidentnie jeżeli już to rozmwia o lustrzance ;) ) to ja akurat już się przygotowuję, czytam różne poradniki nt. robienia zdjęć, patrzę na parametry itd, itp. ;).

Agata - no, posmakowały mu :):). Też tak uważam :multi:

Może potem porobię fotki :razz:

Posted

Dzięki jeszcze raz. :)
No to powoli przygotowujesz się do lustrzanki. :) Trzymam kciuki za Ciebie, byś miała jak najwyższą średnią, a co do paska to jestem pewna, że Ci się uda go zdobyć. :)

Posted

Martunia - dzięki :)
Deer - Dziękuję ;). Też tak uważam. Właśnie ostatnio w moim aparacie przestawiłam się na tryb ręcznego robienia fotek, jest wiele więcej funckji i mogę sobie tak ustawić, żeby jakieś zdjęcie wyglądało najkorzystniej ;). Co prawda, wielu fotek nie wstawiam tutaj na dogo więc chyba nie widać większej poparawy, ale ja widzę :multi:. I już nie zamierzam wrócić na auto bo ten tryb to taki mało funkcjonalny jest, nie wszystko automatycznie się ustawia jak ja chcę :). Jejku, uwielbiam rozmawiać na temat aparatów i fotek ogólnie :). Być może w styczniu pojadę na jakąś wystawę fotograficzną :multi:. Dobra, tymczasem idę robić fotki, ale jest ciemnica na dworze i oświetlenie nie najlepsze, więc nie oczekujcie ładnych fotek :shake: Ale ważne, że będą :razz:

Owczarkowa - o, widzę, żę rewizyta :multi:. Dobrze wpdłaś, bo za niedłygo fotki :)

Posted

Hej Asiula! :multi::loveu:
widzialam 4 fotki na poprzedniej stronie :cool3: fajniutkie :) .
a ten komplecik tez Ci fajny wyszedl z eleganckim Bardulem :evil_lol: .
Czekam na zapowiedziane fotki :P

Posted

Owczarkowa już się ładują ;-)
pusiakowa Cześć Martyś! :multi:. Dzięki, może jeszcze pośledzę możliwości w ps, poducze się robić ładne banerki i kiedyś założę działalność na dogo :).
deerAha... Ja szczerze mówiąc w ogóle nie wiedziałam, że mam ręczny tryb, ale spróbowałam go i odkryłam, że można wiele funkcji ustawić samemu i zostałam przy tym :).
Fotki się ładują :razz:.

Posted

[quote name='gordonowa']deerAha... Ja szczerze mówiąc w ogóle nie wiedziałam, że mam ręczny tryb, ale spróbowałam go i odkryłam, że można wiele funkcji ustawić samemu i zostałam przy tym :).
Przydatne :D ja mialam manualny w poprzednim kompakcie ale tamten za wolny byl...