Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Wyobraź sobie, że mi też :shake: Czasem tego html'a można mieć już dość Dziękujemy :) Nie no, co za pech... :shake: Mnie też ten html zaczyna denerwować, strasznie nie wygodnie się posta pisze. :razz: A co tam u Was? :cool3: Quote
Rahl Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 A u nas dobrze :) o 13 idę do kościoła... Zaraz biorę się za malowanie pisanek :D Bardo niedawno był na spacerku, ale tylko takim smyczowym...Dzisiaj chyba pojedziemy jeszcze w pole :) Jak mój brat wyjdzie ( a dzisiaj idzie na siłownie:p) to dam Wam zaległe zdjęcia :) Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):A u nas dobrze :) o 13 idę do kościoła... Zaraz biorę się za malowanie pisanek :D Bardo niedawno był na spacerku, ale tylko takim smyczowym...Dzisiaj chyba pojedziemy jeszcze w pole :) Jak mój brat wyjdzie ( a dzisiaj idzie na siłownie:p) to dam Wam zaległe zdjęcia :) Aha, to miłego malowania pisanek. :cool3: A ja niedługo idę poświęcić koszyczek. :D Ooo fotki ! :D W takim razie będziemy cierpliwie czekać. :loveu: Quote
Rahl Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Martunia napisał(a):Aha, to miłego malowania pisanek. :cool3: A ja niedługo idę poświęcić koszyczek. :D Ooo fotki ! :D W takim razie będziemy cierpliwie czekać. :loveu: Dziękujemy... zastanawiam się, w jakie wzory mogę pomalować te pisanki :hmmmm: Chyba kropki farbami plakatowymi ( akwarelowymi mi się rozciapie...), linie:diabloti: Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 No dobry pomysł. :D Może w necie będą jakieś fajne wzorki. :roll: Moje pisanki są jak co roku gotowane w cebuli i mają taką ładną brązowawą oraz bordową barwę. :) Kiedyś malowałam, ale to same takie rozmazane ciapy były. :eviltong: :lol: Quote
Rahl Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Martunia napisał(a):No dobry pomysł. :D Może w necie będą jakieś fajne wzorki. :roll: Moje pisanki są jak co roku gotowane w cebuli i mają taką ładną brązowawą oraz bordową barwę. :) Kiedyś malowałam, ale to same takie rozmazane ciapy były. :eviltong: :lol: No właśnie w tym roku też mam ugotowane w cebuli ale nie podobają mi się za bardzo :shake: Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Aha. ;) Ja takie mam co roku i mi się podobają. :D Choć ładniej by wyglądały, jakby były kolorowe. :cool3: Quote
Rahl Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Macie szybko jedną porcję zdjęć ;) Zaraz do kościła :) Wczorajsze zdjęcia :) Cdn nastąpi jak wrócę ;) Papa :p Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jak fajnie tak łapka na łapce na tym ostatnim zdjęciu wyszedł. :D Jak dżeltelmen. :cool3: Śliczne foteczki, czekamy na następne. :loveu: PS. Wreszcie się naprawiło ! :multi: Ciekawe, ile tak przetrzyma ta edycja tekstu... :cool3: Quote
Rahl Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='Martunia']Jak fajnie tak łapka na łapce na tym ostatnim zdjęciu wyszedł. :D Jak dżeltelmen. :cool3: Śliczne foteczki, czekamy na następne. :loveu: PS. Wreszcie się naprawiło ! :multi: Ciekawe, ile tak przetrzyma ta edycja tekstu... :cool3: ;) Na dole postu następne :D [quote name='Selket'] http://www.cosgan.de/images/more/bigs/e038.gif Mówi zając do baranka Jaka piękna ta pisanka Wtem z jajeczka wyszła kurka Nastroszyła swoje piórka Biega, głośno krzyczy Że radosnych Świąt Ci życzy Dziękuję bardzo :loveu: Nawzajem :) Zdjęcia ;) Miłego oglądania:diabloti: Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jak ślicznie. :loveu: Najlepsze jest trzecie. :D Quote
Rahl Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Martunia napisał(a):Jak ślicznie. :loveu: Najlepsze jest trzecie. :D Bo nierozmazane :diabloti:? Quote
Martunia Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Nie, ogólnie. :D Tak ślicznie wyszedł. :loveu: Quote
Rahl Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Martunia napisał(a):Nie, ogólnie. :D Tak ślicznie wyszedł. :loveu: :loveu: Zrobiłam sobie taki test, który pokazuje "jakie rasy są najlepsze dla Ciebie"... no i wyskoczyło mi kilka ras a w tym seter szkocki :loveu::loveu::loveu: Quote
Selket Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jejku, jestem taką sprężynką, że Pańcia mnie ldewo na fotkach uchwyciła :loveu: Quote
Rahl Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 [quote name='Acctiually']Ale szaleniec:D Taaak... Mój kochany szaleniec :loveu: [quote name='Selket']Jejku, jestem taką sprężynką, że Pańcia mnie ldewo na fotkach uchwyciła :loveu: No i chciałabym dodać, że po zrobieniu fotki nr 1 miałam niezbyt czystą kurtkę:diabloti: Quote
Rahl Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko Fajne fotki :) Witanko:loveu: dziękujemy :) Quote
Selket Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 No Pańcia, a coś TY sie spodziewała, że czysta będziesz??? Ze mną??? :D Dzień doberek ;) Quote
Rahl Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 [quote name='Selket']No Pańcia, a coś TY sie spodziewała, że czysta będziesz??? Ze mną??? :D Dzień doberek ;) Nie, nie spodziewałam się:evil_lol: Dobry:lol::lol: Dzisiaj wyjeżdżam i zdjęcia będą dopiero w poniedziałek ( czyli jutro:diabloti:) Życzę Wam z całego serca wesołych Świąt! [SIZE=2]Do zobaczenia ;) (napisania:diabloti:) Quote
Martunia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Wesołych świąt. :loveu: Będziemy czekać na foteczki. :D Miłego wyjazdu :D Quote
agaciaaa Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 http://img80.imageshack.us/img80/4151/2103080924ph6.jpg czy on zawsze sie tak kładzie? ;) :eviltong: Quote
Recommended Posts