Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

Posted

cześć wszystkim ...:):)
Ich bin zmęczona, za pół godziny jadę na anglika a muszę się naumieć od groma słowek... :mdleje:
ALe przeżyję jakoś... :grins:
A co u was? :lol:
Bo ja dzisiaj być może jadę na łyżwolce, ale nikt nie chce ze mną jechać... :(:(

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

daveone napisał(a):
Cześć ! , ja też jestem zmęczony :/ co zrobić taki dzień :/ jedyna przyjemność to wyjście z psami :razz:

Witaj! :multi:
No, a jeszcze głowa boli bo nisie ciśnienie... :(:(
No tak, chociaż u mnie takie błoto że aż strach w pole wyjść :crazyeye::mad::shake:.
No, no to pozdrawiam wszystkich, jadę na angola, może wieczorem fotki [MOŻE!!!!!!!!!]

Posted

A wiecie, że Bardo ma chore uszko? :(:(
Nie wiem co mu jest,rodzice smarują mu jakąś maścią i uparcie stoją przy swoim, że lepiej pójść do weta dopiero, jeśli stan się znacznie pogorszy :roll:(i tak jest nienajlepszy, jak się dotknie ucha to od razu piszczy :(:( ), ale co poradzę na takich upartych rodziców...

Posted

ojej .. biedny Bardo :-(.
Ja mam to samo z rodzicami :shake: .
Jak Puszek wtedy kulal tak bardzo,ze wcale nie mógl stawac na lapke to mowili , ze poczekamy napewno mu przejdzie! :roll:
Bardus zdrowiej kochaniutki!! :loveu: trzymam kciuki!

Posted

Asia, Barda na smycz, wyjść 'na spacerek' i przypadkiem zajść do weta:cool3:

EDIT: Ale przecież nie trzeba być pełnoletnim żeby wziąć swojego psa na kontrole do weta;)

Posted

Wiem, ale jak ja zapłacę czy co? :shake: Osczędności - zniknęły :o , chyba brat mi ćwiknął, może jeszcze je znajdę ale i tak muszę je wydać na gwiazdkowe prezenty... a pieniędzy z portfela rodziców nie wezmę :evil_lol:.