Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa napisał(a):
Ale Bardo szaleje :loveu: Fajną psinke spotkaliście :)

:loveu::loveu:
No, Filip się nazywa :grins:
Anita ;) napisał(a):
śliczny Zimowy Bardo :loveu::loveu:

:loveu::loveu:
Dzięki wszystkim :)
Za chwilkę jeszcze kolejne fotoski :grins:

Posted

O, widzę, że u Was trochę ze śniegiem się już podgoniło. ^^ U mnie też spadło go więcej, wieczorem. Niedawno wróciłam z dworu, tak fajnie jest, zimowo. ^^ Ciekawe, czy jutro jeszcze będzie.. I lód jest, ślisko..
Barduś jak się cieszy. ^^
I wypoczywa, rozłożony na kanapie. :D

Posted

Pusiakowa napisał(a):
fajny filmik :)
i fotki :loveu:
widze , ze snieguu was troszku napadalo :lol::lol:

Dzięki.
Dzięki
Noms
:evil_lol:
deer ;-) napisał(a):
Duzo fotek to my lubimy!!

Oj wiem, wiem :loveu:
Martunia napisał(a):
O, widzę, że u Was trochę ze śniegiem się już podgoniło. ^^ U mnie też spadło go więcej, wieczorem. Niedawno wróciłam z dworu, tak fajnie jest, zimowo. ^^ Ciekawe, czy jutro jeszcze będzie.. I lód jest, ślisko..
Barduś jak się cieszy. ^^
I wypoczywa, rozłożony na kanapie. :D

No :loveu:
Ahh, jak ja kocham zimę ze śniegiem:loveu:... [SIZE="1"]Ale tylko jak patrzę przez okno :evil_lol:

Agata napisał(a):
http://i297.photobucket.com/albums/m...wa/inne534.jpg o mamo :mdleje::evil_lol::evil_lol:

Przynieść wodę, szybko!!!!! :evil_lol:Oblać ją by wróciła do przytomności! :evil_lol:
anitaaa napisał(a):
http://i297.photobucket.com/albums/m...wa/inne534.jpg hahah :evil_lol::evil_lol: świetnie się na to łóżko upchał :loveu:

Ach, ten widok mam na codzień :).
Alem siem cieszem :multi:
Dzisiaj dostałam trzy 5 i ... nie udało mi się poprawić sprawdzianu z matmy bo napisałam na taką samą ocenę - 3 :evil_lol:. Ale i tak się cieszę :eviltong:. jedna 5= za dyktando druga piątka ze sprawdzianu z religii (jednego punkta do 6 mi zabrakło :nonono2::nonono2::lmaa:)

i trzecia z informatyki :eviltong::eviltong:. Ogólnie udany dzień :).
A jutro... niemiecki :angryy::placz:

Posted

Martunia napisał(a):
Za oknem? Nieeee, ja tam uwielbiam zimę, jak jest śnieg. Bitwa na śnieżki, zabawy na śniegu, narty.. :loveu:
O, gratulacje piątek! :)

Może i fajna jest, ale nienawidzę dostawać w twarz ;-). Poza tym nienawidzę nosić grubych kurtek itp. :angryy:
deer napisał(a):
No to gratulacje ze dotychczasowe oceny!! ;)u nas pada znow.. dopiero wrocilam z parku z psiakami, brrr

Dzięki :).
Ja wolę żeby śnig padał aniżeli miał się roztapiać :placz:. Bo u mnie śniegu prawie w ogóle nie ma :shake:.

Posted

gordonowa napisał(a):
Dzięki :).
Ja wolę żeby śnig padał aniżeli miał się roztapiać :placz:. Bo u mnie śniegu prawie w ogóle nie ma :shake:.

U nas nie zapowiadali a jednak dzis troche sypnal, caly dzien ok -2, -1 wiec stoi snieg :D dzis sie nie roztapial :loveu: