Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa napisał(a):
Cześć :)

A mi fotobuket dobrze chodzi ;)

Hej :)
Zazdroszczę :(:(

Ej nooo! Okienko szybkiej odpowiedzi nie dziala :angryy:
Dostałam dzisiaj 4 i 5 z plastyki, pisałam próbn test szóstoklasisty i dyktando :D:D.
Dyktando poszło mi grejt ( nie że się chwalę, ale żem sem najlepsza z klasy z ortografii :oops:), a test nieźle :)
Pozdrawiam ;)

Posted

gordonowa napisał(a):
Hej :)
Zazdroszczę :(:(

Ej nooo! Okienko szybkiej odpowiedzi nie dziala :angryy:
Dostałam dzisiaj 4 i 5 z plastyki, pisałam próbn test szóstoklasisty i dyktando :D:D.
Dyktando poszło mi grejt ( nie że się chwalę, ale żem sem najlepsza z klasy z ortografii :oops:), a test nieźle :)
Pozdrawiam ;)

mi asiu tez nie działa okienko szybkiej odp:(
i photobucket tez:eviltong::diabloti:
o to dobrze ci poszło wszystko:D
ja pisałam dzisiaj z fizyki spr.. poszedł srednio ale mam nadzieje ze na 4 starczy mi pkt:diabloti:
A co u barusia mojego??:D wycałuj go odemnie:) teskni za mna??:loveu:

Posted

Sweetaśna napisał(a):
mi asiu tez nie działa okienko szybkiej odp:(
i photobucket tez:eviltong::diabloti:
o to dobrze ci poszło wszystko:D
ja pisałam dzisiaj z fizyki spr.. poszedł srednio ale mam nadzieje ze na 4 starczy mi pkt:diabloti:
A co u barusia mojego??:D wycałuj go odemnie:) teskni za mna??:loveu:

A mi raz zadziałało... w galerii Selket ;). ALe tutaj dalej nie działa :mad:.
He he :D:D.
Noms :).
Hi hi ;). Ja też mam taką nadzieję co do wczorajszego spr. z niemca :modla::sweetCyb:.
A Bardula jak zawsze :). Chodzi codziennie w pole dwa razy itp. ;)
A wiesz, tęskni... codziennie do mojego pokoju wchodzi i wącha to miejsce gdzie był materac :D:D.
A nareszcie na mojej ulicy wylali asfalt :multi::multi::multi: Bo u mnie zawsze była taka polna droga ;/ :multi::multi:.

Posted

gordonowa napisał(a):
A mi raz zadziałało... w galerii Selket ;). ALe tutaj dalej nie działa :mad:.
He he :D:D.
Noms :).
Hi hi ;). Ja też mam taką nadzieję co do wczorajszego spr. z niemca :modla::sweetCyb:.
A Bardula jak zawsze :). Chodzi codziennie w pole dwa razy itp. ;)
A wiesz, tęskni... codziennie do mojego pokoju wchodzi i wącha to miejsce gdzie był materac :D:D.
A nareszcie na mojej ulicy wylali asfalt :multi::multi::multi: Bo u mnie zawsze była taka polna droga ;/ :multi::multi:.

a mi nadal nie działa szybka odp..
heh:)
napewno ci sie uda..:)
o widze ze czesciej chodzi na pole:D
to sie ciesze ja tez za nim tesknie.. nikt mnie tak nie wachał jak on i na mnie nie wchodził i jak sie położył to nie zajmował tyle miejsca na łózku moim co on:) wycałuj go jeszcze raz:loveu::loveu:
o to super:D
u mnie cos zaczynają kombinowac i bedą kostke kłasc na ulicy:D mam nadzieje ze jeszcze w tym roku bedzie:D a moze w przyszłym chociaz;D

Posted

Hej wszystkim!
Dziękuję :).

Ews... to prawda, teraz godzine dosłownie kułam, uczyłam się na histre bo mam jakieś dziwne uczucie że jutro ja będę (nie)szczęśliwym wybrańcem :(...
Raz pierwszy dzień po chorobie chciała mnie zapytać ale obowiązywała mnie ulga pochorobowa i uniknęłam tego strasznego wydarzenia... teraz chyba jako jedyna nie mam ocen z historii (z odpowiedzi...)
No i uczyłam się na anglika bo jutro mam spr ... No i powtórzyłam sobie info na polski o lekturze no i musiałam jeszcze dokończyć zadania z majmy...
Ale za to super pojeździłyśmy i pobawiłysmy się z Sandrą:multi::multi:

Posted

z Sandrą i ze mną !! mnie teraz w ogóle nie pytają, bo ja na początku roku dokładnie 10.09 ze wszystkich przedmiotów mnie pytali bo mam nr.10 :evil_lol: więc teraz mam luuuuz :cool3:

Posted

[quote name='gordonowa']
Ale za to super pojeździłyśmy i pobawiłysmy się z Sandrą:multi::multi:
Ews, ta wypowiedź była skierowana do ciebie :P.
A mnie 4.09 ani 4.10 nie pytali w ogóle :eviltong::eviltong::-(.
A szkoda. Bo bym dużo miała za sobą :D.

Posted

RCookie Widziałam dzisiaj gordona :loveu:, wygląda na to, że będzie mieszkać niedaleko mnie, ale muszę przyznać, że Bardo ładniejszy :eviltong:. Dzisiaj 20:37 Martunia Ojj tylko kujecie... :shake: Na pewno Ci dobrze pójdzie z tych odpytywań.
A co słychać u Was poza tym? :smile:
SOrki że tak odpisuje ale multicytaty nie działają ;/
RC, fajnie, że jakiś gordula będzie mieszkać niedaleko ciebie :multi:.
Miło, że pochwaliłać Barda:loveu:, Ale może tamten jeszcze nie jest dorosły ;)? Ja i moja rodzina uważamy, że gordony to jedne z niewielu ras gdie osobniki dorosłe są ładniejsze od młodzików :).

Mart... Wytłumacz mojej mamie :roll:... Bo oa ciągle "Jak można tak mało się uczyć :-o":-o;/.
He he, dzieki
A u mnie okej, jutro powinny się jakieś fotoski pojawić :)... Ile ja mam jesczze tych z wystawy :roll:...

Posted

Noo, musisz te wszystkie wystawowe foty nam wstawić. :)
Jej, jak dla mnie to dużo się uczysz, jak po kilka godzin dziennie. To ja już mniej. :evil_lol: No ale nie, że się nie uczę, bo oceny mam zadowalające. :cool3: Na razie nie mamy tak dużo, że wszystko się wali. Czasem też się zdarzy, że po kilka godz. (już na czwartek muszę się uczyć z kilku rodzai sztuki na plastykę..). Ale np. dziś miałam dzień 'wolny'. :lol:

Posted

Hej wszystkim
RC, jeśli to młodzik to wiele jeszcze ma przed sobą :D Ciekawe czy z rodowodem czy bez :razz:.

Mart, sama chciałabym mieć dzieńwolny od nauki, ale taki chyba nie istnieje :placz:.

Agacia, Hej! Być może uda mi się Adę namówić by wstawiła zdjęcia ze wspólnego spacerku do mojej galerii :cool3:.

Posted

RCookie napisał(a):
Też jestem tego ciekawa ;). Może jak kiedyś spotkam go na spacerze to podpytam właścicieli :razz:.

To czekam na efekty :grins: