Rahl Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 He he A Tysiątko śpi sobie a Bardula... też :lol: Quote
agaciaaa Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Cześć :) A mi fotobuket dobrze chodzi ;) Quote
Rahl Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 agaciaaa napisał(a):Cześć :) A mi fotobuket dobrze chodzi ;) Hej :) Zazdroszczę :(:( Ej nooo! Okienko szybkiej odpowiedzi nie dziala :angryy: Dostałam dzisiaj 4 i 5 z plastyki, pisałam próbn test szóstoklasisty i dyktando :D:D. Dyktando poszło mi grejt ( nie że się chwalę, ale żem sem najlepsza z klasy z ortografii :oops:), a test nieźle :) Pozdrawiam ;) Quote
Sweet Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 gordonowa napisał(a):Hej :) Zazdroszczę :(:( Ej nooo! Okienko szybkiej odpowiedzi nie dziala :angryy: Dostałam dzisiaj 4 i 5 z plastyki, pisałam próbn test szóstoklasisty i dyktando :D:D. Dyktando poszło mi grejt ( nie że się chwalę, ale żem sem najlepsza z klasy z ortografii :oops:), a test nieźle :) Pozdrawiam ;) mi asiu tez nie działa okienko szybkiej odp:( i photobucket tez:eviltong::diabloti: o to dobrze ci poszło wszystko:D ja pisałam dzisiaj z fizyki spr.. poszedł srednio ale mam nadzieje ze na 4 starczy mi pkt:diabloti: A co u barusia mojego??:D wycałuj go odemnie:) teskni za mna??:loveu: Quote
Rahl Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Sweetaśna napisał(a):mi asiu tez nie działa okienko szybkiej odp:( i photobucket tez:eviltong::diabloti: o to dobrze ci poszło wszystko:D ja pisałam dzisiaj z fizyki spr.. poszedł srednio ale mam nadzieje ze na 4 starczy mi pkt:diabloti: A co u barusia mojego??:D wycałuj go odemnie:) teskni za mna??:loveu: A mi raz zadziałało... w galerii Selket ;). ALe tutaj dalej nie działa :mad:. He he :D:D. Noms :). Hi hi ;). Ja też mam taką nadzieję co do wczorajszego spr. z niemca :modla::sweetCyb:. A Bardula jak zawsze :). Chodzi codziennie w pole dwa razy itp. ;) A wiesz, tęskni... codziennie do mojego pokoju wchodzi i wącha to miejsce gdzie był materac :D:D. A nareszcie na mojej ulicy wylali asfalt :multi::multi::multi: Bo u mnie zawsze była taka polna droga ;/ :multi::multi:. Quote
Martunia Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Ooo no no, to gratuluję! :cool3: Kujon. :diabloti: Quote
Rahl Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Bardzo śmieszne :obrazic: :evil_lol: xD. Okienko szybkiej odpowiedzi zadziałało :cool3: :multi: Quote
Sweet Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 gordonowa napisał(a):A mi raz zadziałało... w galerii Selket ;). ALe tutaj dalej nie działa :mad:. He he :D:D. Noms :). Hi hi ;). Ja też mam taką nadzieję co do wczorajszego spr. z niemca :modla::sweetCyb:. A Bardula jak zawsze :). Chodzi codziennie w pole dwa razy itp. ;) A wiesz, tęskni... codziennie do mojego pokoju wchodzi i wącha to miejsce gdzie był materac :D:D. A nareszcie na mojej ulicy wylali asfalt :multi::multi::multi: Bo u mnie zawsze była taka polna droga ;/ :multi::multi:. a mi nadal nie działa szybka odp.. heh:) napewno ci sie uda..:) o widze ze czesciej chodzi na pole:D to sie ciesze ja tez za nim tesknie.. nikt mnie tak nie wachał jak on i na mnie nie wchodził i jak sie położył to nie zajmował tyle miejsca na łózku moim co on:) wycałuj go jeszcze raz:loveu::loveu: o to super:D u mnie cos zaczynają kombinowac i bedą kostke kłasc na ulicy:D mam nadzieje ze jeszcze w tym roku bedzie:D a moze w przyszłym chociaz;D Quote
Efciq Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 oj Asia przydały by się zdjęcia!! :lol: ty tylko kujesz i kujesz :shake: Quote
Rahl Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Hej wszystkim! Dziękuję :). Ews... to prawda, teraz godzine dosłownie kułam, uczyłam się na histre bo mam jakieś dziwne uczucie że jutro ja będę (nie)szczęśliwym wybrańcem :(... Raz pierwszy dzień po chorobie chciała mnie zapytać ale obowiązywała mnie ulga pochorobowa i uniknęłam tego strasznego wydarzenia... teraz chyba jako jedyna nie mam ocen z historii (z odpowiedzi...) No i uczyłam się na anglika bo jutro mam spr ... No i powtórzyłam sobie info na polski o lekturze no i musiałam jeszcze dokończyć zadania z majmy... Ale za to super pojeździłyśmy i pobawiłysmy się z Sandrą:multi::multi: Quote
Efciq Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 z Sandrą i ze mną !! mnie teraz w ogóle nie pytają, bo ja na początku roku dokładnie 10.09 ze wszystkich przedmiotów mnie pytali bo mam nr.10 :evil_lol: więc teraz mam luuuuz :cool3: Quote
Rahl Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 [quote name='gordonowa'] Ale za to super pojeździłyśmy i pobawiłysmy się z Sandrą:multi::multi: Ews, ta wypowiedź była skierowana do ciebie :P. A mnie 4.09 ani 4.10 nie pytali w ogóle :eviltong::eviltong::-(. A szkoda. Bo bym dużo miała za sobą :D. Quote
Martunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Ojj tylko kujecie... :shake: Na pewno Ci dobrze pójdzie z tych odpytywań. A co słychać u Was poza tym? :) Quote
Illusion Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Widziałam dzisiaj gordona :loveu:, wygląda na to, że będzie mieszkać niedaleko mnie, ale muszę przyznać, że Bardo ładniejszy :eviltong:. Quote
Rahl Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 RCookie Widziałam dzisiaj gordona :loveu:, wygląda na to, że będzie mieszkać niedaleko mnie, ale muszę przyznać, że Bardo ładniejszy :eviltong:. Dzisiaj 20:37 Martunia Ojj tylko kujecie... :shake: Na pewno Ci dobrze pójdzie z tych odpytywań. A co słychać u Was poza tym? :smile: SOrki że tak odpisuje ale multicytaty nie działają ;/ RC, fajnie, że jakiś gordula będzie mieszkać niedaleko ciebie :multi:. Miło, że pochwaliłać Barda:loveu:, Ale może tamten jeszcze nie jest dorosły ;)? Ja i moja rodzina uważamy, że gordony to jedne z niewielu ras gdie osobniki dorosłe są ładniejsze od młodzików :). Mart... Wytłumacz mojej mamie :roll:... Bo oa ciągle "Jak można tak mało się uczyć :-o":-o;/. He he, dzieki A u mnie okej, jutro powinny się jakieś fotoski pojawić :)... Ile ja mam jesczze tych z wystawy :roll:... Quote
Martunia Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Noo, musisz te wszystkie wystawowe foty nam wstawić. :) Jej, jak dla mnie to dużo się uczysz, jak po kilka godzin dziennie. To ja już mniej. :evil_lol: No ale nie, że się nie uczę, bo oceny mam zadowalające. :cool3: Na razie nie mamy tak dużo, że wszystko się wali. Czasem też się zdarzy, że po kilka godz. (już na czwartek muszę się uczyć z kilku rodzai sztuki na plastykę..). Ale np. dziś miałam dzień 'wolny'. :lol: Quote
Illusion Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Jestem pewna, że to młodzik ;). Nie ma tak dużo futra jak dorosłe gordony i nie jest zbyt duży :). Quote
agaciaaa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Cześć :multi: mam nadzieje, że będą niedługo jakieś fotki ;) Quote
Rahl Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 Hej wszystkim RC, jeśli to młodzik to wiele jeszcze ma przed sobą :D Ciekawe czy z rodowodem czy bez :razz:. Mart, sama chciałabym mieć dzieńwolny od nauki, ale taki chyba nie istnieje :placz:. Agacia, Hej! Być może uda mi się Adę namówić by wstawiła zdjęcia ze wspólnego spacerku do mojej galerii :cool3:. Quote
Illusion Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 Też jestem tego ciekawa ;). Może jak kiedyś spotkam go na spacerze to podpytam właścicieli :razz:. Quote
Rahl Posted October 9, 2008 Author Posted October 9, 2008 RCookie napisał(a):Też jestem tego ciekawa ;). Może jak kiedyś spotkam go na spacerze to podpytam właścicieli :razz:. To czekam na efekty :grins: Quote
Martunia Posted October 10, 2008 Posted October 10, 2008 Hej Asiu! :) Co tam słychać u Was? Będą fotki, prawda? :cool3: niech ten photobucket dopisze... Quote
Recommended Posts