Rahl Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Izabela124. napisał(a):Witanko fajne fotki Bardolina i tyski, takiv slodziaki z nich cieszymy sie wszyscy:lol: Martunia napisał(a):Śliczne foteczki. :loveu: dziekujemy;) Atkaaaa napisał(a):no, to terazwidze :D Pięknie! dziekujemy:p Idę spać, dobranoc :) Quote
Pusiakowa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 No jak tam chcecie Bardo moze byc wasz . Ale Tysia jest MOJA :diabloti::diabloti: . Pieknie na zdjeciach ta moja mordeczka wychodzi :loveu: . Quote
Pusiakowa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Fotkii sa cudne :loveu: . Zapraszamy do nas na nowe fotki :p . Quote
Rahl Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']No jak tam chcecie Bardo moze byc wasz . Ale Tysia jest MOJA :diabloti::diabloti: . Pieknie na zdjeciach ta moja mordeczka wychodzi :loveu: . Tynia nigdy nie bedzie twoja:cool3: moze gdybys ja uratowala z takich tarapatow w jakich byla... To kocie dziecko moze mi zawdzieczac nawet i zycie:lol: A w tym czasie zdjęcia;) świeżutkie, 15 minut temu robione:eviltong: Cdn za chwilke ;) Quote
Izabela124. Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Hejka Alv on dumnie siedzi, caluski dla niego Quote
Pusiakowa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Piekny ten twoj Bardo :loveu: . A gdzie MOJA Tysia :cool3: . ? :diabloti: Jak on sie ciagle rozklada :lol: . Quote
agaciaaa Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Cześć :) http://img137.imageshack.us/img137/4272/1703082057hh9.jpg cóż za dumny pies ;) :loveu: Quote
Rahl Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Piekny ten twoj Bardo :loveu: . A gdzie MOJA Tysia :cool3: . ? :diabloti: Jak on sie ciagle rozklada :lol: . MOJA Tysia lezy sobie ;) [quote name='agaciaaa']Cześć :) http://img137.imageshack.us/img137/4272/1703082057hh9.jpg cóż za dumny pies ;) :loveu: Nooo... Taki dumny to ja nie wiem bo sie awanturowal o pluszaka ktory lezal na polce:diabloti: Cześć;) Quote
Rahl Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 monita napisał(a):Ale model z niego :razz: Hi hi :lol: Myslicie, ze bedzie sie nadawal na wystawy:cool3:? Pierwsza planujemy dopiero w lipcu, akurat we wroclawiu jest krajowa grupy 6,7 i 8 ;) Niestety na Opole itp. nie zdazymy bo na zalatwienie papierow mamy czekac 3 miesiace... Quote
Martunia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 O tak, Bardo nadaje się na wystawy! :cool3: Śliczne zdjęcia. :loveu: Quote
Martunia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Pierwsza planujemy dopiero w lipcu, akurat we wroclawiu jest krajowa grupy 6,7 i 8 ;) Kiedy to będzie dokładnie? I gdzie? :cool3: No może bym przyszła. :D Ja wiem, że jakaś wystawa (chyba międzynarodowa) będzie pod koniec września, też we Wrocławiu. ;) Quote
Rahl Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Martunia napisał(a):Kiedy to będzie dokładnie? I gdzie? :cool3: No może bym przyszła. :D Ja wiem, że jakaś wystawa (chyba międzynarodowa) będzie pod koniec września, też we Wrocławiu. ;) Na międzynarodówkę też się wybieramy:cool3: Ta wystawa krajowa to dokladnie bedzie... 6 lipca;) A wystawa ta chyba jak zwykle, na stadionie olimpijskim ale jak na razie na stronie zkwp nie ma jeszcze info na temat tej wystawy :) Quote
Martunia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Na międzynarodówkę też się wybieramy:cool3: Ta wystawa krajowa to dokladnie bedzie... 6 lipca;) A wystawa ta chyba jak zwykle, na stadionie olimpijskim ale jak na razie na stronie zkwp nie ma jeszcze info na temat tej wystawy :) Aha. :D A no to możliwe, że będę. :cool3: A ostatnio też na wystawie byłam, we wrześniu. :eviltong: Jak będzie więcej informacji o tej wystawie, to mi napisz. :D Quote
Rahl Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 chociaz wiesz, jak na taka mala wystawe bo tylko trzy grupy i krajowa to mysle, ze rownie dobrze mogliby zrobic w hali ludowej :cool3: Quote
Rahl Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 Martunia napisał(a):Aha. :D A no to możliwe, że będę. :cool3: A ostatnio też na wystawie byłam, we wrześniu. :eviltong: Jak będzie więcej informacji o tej wystawie, to mi napisz. :D ok ;) napisze ;) Quote
Martunia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):chociaz wiesz, jak na taka mala wystawe bo tylko trzy grupy i krajowa to mysle, ze rownie dobrze mogliby zrobic w hali ludowej :cool3: Aha. ;) No to zobaczymy, ja powinnam przyjść, o ile nie będę gdzieś na wakacjach. :eviltong: Ale chciałabym przyjść. :) We wrześniu na pewno przyjdę. :) Quote
Rahl Posted March 18, 2008 Author Posted March 18, 2008 [quote name='Atkaaaa']koniec gadania! fotki! na poprzedniej stronie:eviltong: Aha. ;-) No to zobaczymy, ja powinnam przyjść, o ile nie będę gdzieś na wakacjach. :eviltong: Ale chciałabym przyjść. :smile: We wrześniu na pewno przyjdę. :smile: no to czekamy na wystawe:lol: wtedy wszystko sie okaze :roll: Quote
Martunia Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):no to czekamy na wystawe:lol: wtedy wszystko sie okaze :roll: No czekamy. ;) Wprawdzie jeszcze trochę czasu do wystaw jest. :D Może byśmy się tam spotkały? :D Quote
Recommended Posts