Bewarka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 O, też mam brata Piotra :p Wow! Jak tam śliczniasto! Dawaj więcej! :D Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 wszyscy mają na imie piotr:evil_lol: hehe:) dawaj wiecej fotek asiull:D Quote
Rahl Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 DZiękuję Wam bardzo :) A nei mam jak fotek dać bo hostingi odmawiają posłuszeństwa :placz::placz:. Taaak, mój brat ma na imię Piotr :p. Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 :) ojej:( to poczekamy:D ale jak juz bedziesz mogła wgrywac to musisz dac:D hehe:) ile tych piotrów jest na tym świecie:evil_lol: Quote
M&T Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 ale super fotki! :loveu::loveu::loveu: chcemy więcej! :D Quote
Rahl Posted September 22, 2008 Author Posted September 22, 2008 Sweetaśna napisał(a)::) ojej:( to poczekamy:D ale jak juz bedziesz mogła wgrywac to musisz dac:D hehe:) ile tych piotrów jest na tym świecie:evil_lol: Patrz na dół :cool3: M&T napisał(a):ale super fotki! :loveu::loveu::loveu: chcemy więcej! :D dzięki :) nanastępne fotki musicie chwile poczekać bo łąduję je pojedynczo... Quote
Bewarka Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 :loveu: :loveu: :loveu: gordonowa napisał(a):DZiękuję Wam bardzo :) A nei mam jak fotek dać bo hostingi odmawiają posłuszeństwa :placz::placz:. Batem je :diabloti: Quote
Sweet Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 sliczne jak juz mówiła:D gdzie na dół??:D hehe:) Quote
M&T Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/Piotrek_wycieczka031.jpg góóóóóóóóóóry!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu: kocham góry :loveu: Quote
agaciaaa Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Świetne foki!! :) brat miał bardzo fajne wakacje ;) Quote
Martunia Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 Jakie ładne krajobrazy, cudo! :loveu: Quote
Rahl Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Justys95 napisał(a)::loveu: :loveu: :loveu: Batem je :diabloti: Sweetaśna napisał(a):sliczne jak juz mówiła:D gdzie na dół??:D hehe:) M&T napisał(a):http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/Piotrek_wycieczka031.jpg góóóóóóóóóóry!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu: kocham góry :loveu: Ja też kocham góry :loveu:. :p:p agaciaaa napisał(a):Świetne foki!! :) brat miał bardzo fajne wakacje ;) No, a na wakacjach to się wykłócał z mamą że on od paru lat nigdzie nie jeździ i że on chce jechać nad Bałtyk :angryy: Taaa, od paru lat to on na początku roku zawsze jeździ na te wycieczki szkolne i był już we Włoszech, Hiszpanii, Grecji... hmmm gdzieś jeszcze.:roll: Martunia napisał(a):Jakie ładne krajobrazy, cudo! :loveu: dziękuję wszystkim :) A portale do hostingowania są dalej na mnie obrażone :mad::mad::-( Quote
Bartiśkowa_ Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 witamy :lol: http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/Piotrek_wycieczka013.jpg jakie sliczne widoczki mm...:loveu: robisz piękne zdjęcia Quote
Rahl Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 anitaaa i bartis napisał(a):witamy :lol: http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/Piotrek_wycieczka013.jpg jakie sliczne widoczki mm...:loveu: robisz piękne zdjęcia Witam :). Podziękuję w imieniu mojego brata, bo to on robił te fotki ;). Sweetaśna napisał(a):bedą fotki kochanie??:D Oj dzisiaj nie, ale przez całą noc aparat będzie się ładował i jutro mój brat idzie już do szkoły (też jest troche chory) więc będę mogła wziąć sobie neostrade i w końcu zahostinguję zdjęcia (na srajlpusie marna szansa zahotingować cokolwiek :roll:) Quote
Izabela124. Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Hejos Asiu Bardzo fajne zdjecia, takie inne klimaty Quote
Rahl Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 M&T hejka kochana! :loveu: Dzisiaj 20:53 Izabela124. Hejos Asiu Bardzo fajne zdjecia, takie inne klimaty Dzisiaj 20:48 Sweetaśna a te z hiszpanii??:-D Hej Mituniu :loveu::loveu::multi: Hej Iziołku ;). Noo, zazdraszczam mu pobytu tam... 30 stopni temperatury :shake:. może wam jakieś dam :eviltong: Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 nie moze dasz tylko musisz dac:D ja mu tez zazdroszcze... eh czemu mnie nie wział:placz::evil_lol: Quote
Rahl Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Sweetaśna napisał(a):nie moze dasz tylko musisz dac:D ja mu tez zazdroszcze... eh czemu mnie nie wział:placz::evil_lol: He he Nareszcie dorwałam się do neostrady (dopiero sie skapnęłam, że mój bruder kilka godzin temu wyszedł:oops:) i zgrałam trochę zdjęć - z Paryża i Barcelony :) cdn Quote
Rahl Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 (sorki, że obrócone :oops:) koniec fotek z jego wycieczki :eviltong:. Tzn, zrobił więcej, ale gdyby się dowiedział że je tutaj dałam to by mnie ukatrupił :grab: Quote
Sweet Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/Piotrek_wycieczka108.jpg a mówiłas ze nie dasz zdjęcia brata:evil_lol: hehe;) a ile on ma lat bo ja nie pamietam juz:evil_lol: Quote
Recommended Posts