Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

Posted

Sweetaśna napisał(a):
a ja nie byłam to sie moge chwalic tylko mówiłam ze asia była:D
mam nadzieje ze sie nie rozchorujesz zebym mogła przyjechac do ciebie..:)
zdrowiej asiull:)

dziękuję ci bardzo słiit ;):loveu:
Ja mam taką jakąś infekcje "katarową", stan podgorączkowy i ogólnie bardzo złe samopoczucie :shake: Straszny katar, ból gardła i kaszel :placz: Kiedy będziesz mogła potwierdzić swój przyjazd? :)

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a nie ma za co:) hehe:)
oj:( ale bedzie dobrze;)
mam nadzieje ze w czwartek najpóźniej bede mogła potwierdzic przyjazd chyba ze mama sie rozmysli...:(
ale mam nadzieje ze jednak pojade:)

Posted

Sweetaśna napisał(a):
a nie ma za co:) hehe:)
oj:( ale bedzie dobrze;)
mam nadzieje ze w czwartek najpóźniej bede mogła potwierdzic przyjazd chyba ze mama sie rozmysli...:(
ale mam nadzieje ze jednak pojade:)

oby się tobie udało :)

Posted

[quote=gordonowa;10920472

Oj ktoś tu nieregularnie czyta :evil_lol:ja z sweetaśną (xxsweetgirl93xx) planujemy sie tam razem wybrać :lol:;)
EDIT: ale nie planuję wystawiać Barda ;)

wstyd sie przyznać:P:oops: Bo my będziemy i myślałam ze to wy będziecie w klasie otwartej:)

Posted

no własnie ty cos czesto chora ja tez byłam w sumie nadal mam karat i troche kaszle ale juz mi przechodzi:)
ja tez chce jesli pojade bo jak nie chce to nie chce zeby tamta sobota nadeszła wogóle..

Posted

Heyooo
tu jeszcze dzis mnie nie bylo chyba ;]
dzisiaj też nie :cool3:
kinnia napisał(a):
wstyd sie przyznać:P:oops: Bo my będziemy i myślałam ze to wy będziecie w klasie otwartej:)

He he ;)
Ale chyba jednak zrezygnuję z planów wystawiania Barda... No bo po co robić mu stres;)? On jest niestety nieprzyzwyczajony:cool1: dla nego zlot byl okropnym stresem :shake:... a wy wystawiacie?swetery są w niedziele, prawda? ;)
Martunia napisał(a):
Oj biedna, kuruj się. ;) O ile pamiętam, wcześniej też byłaś chora. Ja właśnie już prawie się wykurowałam. :)
Ja chcę wystawę i się z Wami zobaczyć! :D

no błam chora.. ale teraz nie jestem zupełnie chora ... taka podinfekowana :shake: ale dzisiaj się czuję znacznie lepiej :multi:
Sweetaśna napisał(a):
no własnie ty cos czesto chora ja tez byłam w sumie nadal mam karat i troche kaszle ale juz mi przechodzi:)
ja tez chce jesli pojade bo jak nie chce to nie chce zeby tamta sobota nadeszła wogóle..

No baaa... ja jestem bardzo chorowita :-( ale ja muszę dostać szczepionkę na grypę, potem to już sielanka :eviltong: W zeszłym roku do października straszniasto chorowałam i od zasczepienia ani razu wciągu roku nie zachorowałam, dopiero ta choroba w wakacje ;)

M&T napisał(a):
hej Asiuniu :loveu::loveu:

hej Mituniu :loveu:
Pusiakowa napisał(a):
Hej chorowitku :cool3: .
Kuruj sie Asiolinku ! :loveu:
JA w sumie tez chora .. mam katar i czasem kaszle ale juz przechodzi :multi: .
Zapraszamy do nas na swieza porcje fotek :p

Hejo Martyniołku :cool3:
Dziękuję :)
No to super, w sumie to mi też zaczyna powoli przechodzić :)
Izabela124. napisał(a):
Hejos słońce moje hehe
Wsio nadrobione, ale wogle fot nie było
Braciak już wrócił?

Hejos Iziołku :multi:
No nie było bo aparatu ni mo :niewiem:
A brat wraca jutro :roll: A w domu był taki spokój...

Posted

gordonowa napisał(a):
dzisiaj też nie :cool3:

He he ;)
Ale chyba jednak zrezygnuję z planów wystawiania Barda... No bo po co robić mu stres;)? On jest niestety nieprzyzwyczajony:cool1: dla nego zlot byl okropnym stresem :shake:... a wy wystawiacie?swetery są w niedziele, prawda? ;)

ale czyli jednak to on jest zgłoszony do kl. otwartej? bo sie nad tym głowie i nie wiem kto tam jest:???: Ale jak będziesz bez psa to my w 100% jesteśmy z psem:P

Posted

kinnia napisał(a):
ale czyli jednak to on jest zgłoszony do kl. otwartej? bo sie nad tym głowie i nie wiem kto tam jest:???: Ale jak będziesz bez psa to my w 100% jesteśmy z psem:P

Nie nie! Nie o to mi chodziło ;) Miałam plany by wystawić kiedyś Barda, ale raczej z nich rezygnuję ;)
He he, ale czy sweterki są w niedziele :evil_lol:?
I o której są wystawiane :)?

Acctiually napisał(a):
DObry:multi:

Dobry :multi:
Martunia napisał(a):
Hej. :)
No to się cieszę, że już lepiej ze zdrowiem.
O no to niedługo brat przyjeżdża! Będzie aparat. :cool3:
Ty nie idziesz z Bardem na wystawę?

a dziękuję ;)
Ojojoj, będziecie mnie zamęczać z prośbami o zdjęcia :shake::evil_lol::evil_lol:
Hmmm... zastanawiam się czy nie wziąć go na widownię... ale skoro to dla niego stres to naprawdę poważnie się zastanawiam, ale być może go wezmę :)
Sweetaśna napisał(a):
hejo asiull:loveu:

kiedy wraca twój brat bo chce zobaczyc fotki z hiszpanii:D:D
hehe:)
co u ciebie?:D

Wraca jutro :roll: Jeju, było tak pięknie :placz:

Pusiakowa napisał(a):
nastepna co nie czyta :diabloti: .
JUTRO ! :cool3:

BUahahaha :evil_lol::evil_lol: ty to lubisz pouczać :evil_lol:

efciq tak, to koniec sielanki :placz:

Posted

gordonowa napisał(a):

BUahahaha :evil_lol::evil_lol: ty to lubisz pouczać :evil_lol:

no , bo jak tak mozna.. byc w czyjejs galerii a nie czytac dokladnie , a potem zadawac glupie pytania na które znaja wszyscy odpowiedz :razz: :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: .

Posted

Pusiakowa napisał(a):
no , bo jak tak mozna.. byc w czyjejs galerii a nie czytac dokladnie , a potem zadawac glupie pytania na które znaja wszyscy odpowiedz :razz: :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: .

Mądre słowa :cool1::evil_lol::evil_lol:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
a czy ty slyszalas kiedys z moich ust wypowiedziane niemadre slowa? :razz: :diabloti::evil_lol:

No cóż, nie wiem czy wypowiedziane z twoich ust bo nigdy cię tak naprawdę nie widziałam więc nie słyszałam :cool1:.
Ale czytałam, szczególnie kiedy na gg ci odbija :evil_lol::evil_lol:.

Posted

gordonowa napisał(a):
No cóż, nie wiem czy wypowiedziane z twoich ust bo nigdy cię tak naprawdę nie widziałam więc nie słyszałam :cool1:.
Ale czytałam, szczególnie kiedy na gg ci odbija :evil_lol::evil_lol:.

kobieto metafora! :razz:
odezwala sie ta co jej nie odbija :diabloti: :evil_lol::evil_lol: