Rahl Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Sweetaśna napisał(a):a ja nie byłam to sie moge chwalic tylko mówiłam ze asia była:D mam nadzieje ze sie nie rozchorujesz zebym mogła przyjechac do ciebie..:) zdrowiej asiull:) dziękuję ci bardzo słiit ;):loveu: Ja mam taką jakąś infekcje "katarową", stan podgorączkowy i ogólnie bardzo złe samopoczucie :shake: Straszny katar, ból gardła i kaszel :placz: Kiedy będziesz mogła potwierdzić swój przyjazd? :) Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 a nie ma za co:) hehe:) oj:( ale bedzie dobrze;) mam nadzieje ze w czwartek najpóźniej bede mogła potwierdzic przyjazd chyba ze mama sie rozmysli...:( ale mam nadzieje ze jednak pojade:) Quote
Rahl Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Sweetaśna napisał(a):a nie ma za co:) hehe:) oj:( ale bedzie dobrze;) mam nadzieje ze w czwartek najpóźniej bede mogła potwierdzic przyjazd chyba ze mama sie rozmysli...:( ale mam nadzieje ze jednak pojade:) oby się tobie udało :) Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 no mam nadzieje ze sie uda bo bardzo chce przyjechac i was spotkac znowu:) Quote
łapeczek Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Heyooo tu jeszcze dzis mnie nie bylo chyba ;] Quote
kinnia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 [quote=gordonowa;10920472 Oj ktoś tu nieregularnie czyta :evil_lol:ja z sweetaśną (xxsweetgirl93xx) planujemy sie tam razem wybrać :lol:;) EDIT: ale nie planuję wystawiać Barda ;) wstyd sie przyznać:P:oops: Bo my będziemy i myślałam ze to wy będziecie w klasie otwartej:) Quote
Martunia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Oj biedna, kuruj się. ;) O ile pamiętam, wcześniej też byłaś chora. Ja właśnie już prawie się wykurowałam. :) Ja chcę wystawę i się z Wami zobaczyć! :D Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 no własnie ty cos czesto chora ja tez byłam w sumie nadal mam karat i troche kaszle ale juz mi przechodzi:) ja tez chce jesli pojade bo jak nie chce to nie chce zeby tamta sobota nadeszła wogóle.. Quote
Pusiakowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Hej chorowitku :cool3: . Kuruj sie Asiolinku ! :loveu: JA w sumie tez chora .. mam katar i czasem kaszle ale juz przechodzi :multi: . Zapraszamy do nas na swieza porcje fotek :p Quote
Izabela124. Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Hejos słońce moje hehe Wsio nadrobione, ale wogle fot nie było Braciak już wrócił? Quote
Pusiakowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Hej Asiolinku! :loveu: Izabela124. napisał(a):Hejos słońce moje hehe Wsio nadrobione, ale wogle fot nie było Braciak już wrócił? jutro wraca.. trza uwazniej czytac! :diabloti: :razz: . Quote
Rahl Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Heyooo tu jeszcze dzis mnie nie bylo chyba ;]dzisiaj też nie :cool3: kinnia napisał(a):wstyd sie przyznać:P:oops: Bo my będziemy i myślałam ze to wy będziecie w klasie otwartej:) He he ;) Ale chyba jednak zrezygnuję z planów wystawiania Barda... No bo po co robić mu stres;)? On jest niestety nieprzyzwyczajony:cool1: dla nego zlot byl okropnym stresem :shake:... a wy wystawiacie?swetery są w niedziele, prawda? ;) Martunia napisał(a):Oj biedna, kuruj się. ;) O ile pamiętam, wcześniej też byłaś chora. Ja właśnie już prawie się wykurowałam. :) Ja chcę wystawę i się z Wami zobaczyć! :D no błam chora.. ale teraz nie jestem zupełnie chora ... taka podinfekowana :shake: ale dzisiaj się czuję znacznie lepiej :multi: Sweetaśna napisał(a):no własnie ty cos czesto chora ja tez byłam w sumie nadal mam karat i troche kaszle ale juz mi przechodzi:) ja tez chce jesli pojade bo jak nie chce to nie chce zeby tamta sobota nadeszła wogóle.. No baaa... ja jestem bardzo chorowita :-( ale ja muszę dostać szczepionkę na grypę, potem to już sielanka :eviltong: W zeszłym roku do października straszniasto chorowałam i od zasczepienia ani razu wciągu roku nie zachorowałam, dopiero ta choroba w wakacje ;) M&T napisał(a):hej Asiuniu :loveu::loveu: hej Mituniu :loveu: Pusiakowa napisał(a):Hej chorowitku :cool3: . Kuruj sie Asiolinku ! :loveu: JA w sumie tez chora .. mam katar i czasem kaszle ale juz przechodzi :multi: . Zapraszamy do nas na swieza porcje fotek :p Hejo Martyniołku :cool3: Dziękuję :) No to super, w sumie to mi też zaczyna powoli przechodzić :) Izabela124. napisał(a):Hejos słońce moje hehe Wsio nadrobione, ale wogle fot nie było Braciak już wrócił? Hejos Iziołku :multi: No nie było bo aparatu ni mo :niewiem: A brat wraca jutro :roll: A w domu był taki spokój... Quote
Efciq Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Hej! Ostatni dzień luzu? bez brata :cool3: Quote
kinnia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 gordonowa napisał(a):dzisiaj też nie :cool3: He he ;) Ale chyba jednak zrezygnuję z planów wystawiania Barda... No bo po co robić mu stres;)? On jest niestety nieprzyzwyczajony:cool1: dla nego zlot byl okropnym stresem :shake:... a wy wystawiacie?swetery są w niedziele, prawda? ;) ale czyli jednak to on jest zgłoszony do kl. otwartej? bo sie nad tym głowie i nie wiem kto tam jest:???: Ale jak będziesz bez psa to my w 100% jesteśmy z psem:P Quote
Martunia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Hej. :) No to się cieszę, że już lepiej ze zdrowiem. O no to niedługo brat przyjeżdża! Będzie aparat. :cool3: Ty nie idziesz z Bardem na wystawę? Quote
Sweet Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 hejo asiull:loveu: kiedy wraca twój brat bo chce zobaczyc fotki z hiszpanii:D:D hehe:) co u ciebie?:D Quote
Pusiakowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Sweetaśna napisał(a): kiedy wraca twój brat bo chce zobaczyc fotki z hiszpanii:D:D nastepna co nie czyta :diabloti: . JUTRO ! :cool3: Quote
Rahl Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 kinnia napisał(a):ale czyli jednak to on jest zgłoszony do kl. otwartej? bo sie nad tym głowie i nie wiem kto tam jest:???: Ale jak będziesz bez psa to my w 100% jesteśmy z psem:P Nie nie! Nie o to mi chodziło ;) Miałam plany by wystawić kiedyś Barda, ale raczej z nich rezygnuję ;) He he, ale czy sweterki są w niedziele :evil_lol:? I o której są wystawiane :)? Acctiually napisał(a):DObry:multi: Dobry :multi: Martunia napisał(a):Hej. :) No to się cieszę, że już lepiej ze zdrowiem. O no to niedługo brat przyjeżdża! Będzie aparat. :cool3: Ty nie idziesz z Bardem na wystawę? a dziękuję ;) Ojojoj, będziecie mnie zamęczać z prośbami o zdjęcia :shake::evil_lol::evil_lol: Hmmm... zastanawiam się czy nie wziąć go na widownię... ale skoro to dla niego stres to naprawdę poważnie się zastanawiam, ale być może go wezmę :) Sweetaśna napisał(a):hejo asiull:loveu: kiedy wraca twój brat bo chce zobaczyc fotki z hiszpanii:D:D hehe:) co u ciebie?:D Wraca jutro :roll: Jeju, było tak pięknie :placz: Pusiakowa napisał(a):nastepna co nie czyta :diabloti: . JUTRO ! :cool3: BUahahaha :evil_lol::evil_lol: ty to lubisz pouczać :evil_lol: efciq tak, to koniec sielanki :placz: Quote
Pusiakowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 gordonowa napisał(a): BUahahaha :evil_lol::evil_lol: ty to lubisz pouczać :evil_lol: no , bo jak tak mozna.. byc w czyjejs galerii a nie czytac dokladnie , a potem zadawac glupie pytania na które znaja wszyscy odpowiedz :razz: :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: . Quote
Rahl Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Pusiakowa napisał(a):no , bo jak tak mozna.. byc w czyjejs galerii a nie czytac dokladnie , a potem zadawac glupie pytania na które znaja wszyscy odpowiedz :razz: :diabloti::diabloti::evil_lol::evil_lol: . Mądre słowa :cool1::evil_lol::evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 gordonowa napisał(a):Mądre słowa :cool1::evil_lol::evil_lol: a czy ty slyszalas kiedys z moich ust wypowiedziane niemadre slowa? :razz: :diabloti::evil_lol: Quote
Rahl Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 Pusiakowa napisał(a):a czy ty slyszalas kiedys z moich ust wypowiedziane niemadre slowa? :razz: :diabloti::evil_lol: No cóż, nie wiem czy wypowiedziane z twoich ust bo nigdy cię tak naprawdę nie widziałam więc nie słyszałam :cool1:. Ale czytałam, szczególnie kiedy na gg ci odbija :evil_lol::evil_lol:. Quote
Pusiakowa Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 gordonowa napisał(a):No cóż, nie wiem czy wypowiedziane z twoich ust bo nigdy cię tak naprawdę nie widziałam więc nie słyszałam :cool1:. Ale czytałam, szczególnie kiedy na gg ci odbija :evil_lol::evil_lol:. kobieto metafora! :razz: odezwala sie ta co jej nie odbija :diabloti: :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts