Pusiakowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Hej Asiolinku :loveu: . A teraz mamy glupio, bo doszedl nam jeszcze angol na tescie :placz: . Ciagle cos dodaja nam! :angryy: w zeszlym roku jeszcze nie bylo! a teraz dodali :angryy: . Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 hejo asiull:loveu: chyba nic nie wyjdzie z mojego przyjazdu do wrocławia:(:(:(:(:(:(:( a tak bardzo chciałam sie z wami zobaczyc:( mama nie chce mnie samej pociągiem puścic a nikt nie chce za mną jechac i nikt nie ma miejsca zeby mnie zabrac jadac na wystawe z poznania:(:( Quote
Martunia Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 O nie nie nie, Ada! Ty masz jechać! Ja już się tak cieszyłam nastawiłam, że przyjedziesz!!! :placz::placz::placz: Quote
faza14 Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Hey, to tu was dużo z Wrocka :cool3: ja też chcę na szpaciren z wami! :diabloti: ps. Asia, zgadłaś, 38 pkt. :evil_lol: nawet dobrze ;) Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 asiu jednak zmieniam zdanie jeszcze nie wszystko stracone:D:D dokładniej ci napisze jak bede wiedziec czy napewno pojade:) zresztą musze sprawdzic pks'a bo narazie nie bardzo mają godziny odjazdów i przyjazdów;/ poznan 8.40 wrocław 12.25;/ albo o kosmicznej godzinie poznan 4.15 wrocław 8.20:O ale jeszcze nie wiadomo czy to dobry rozkład i czy mama sie w koncu zgodzi.. ale mam nadzieje ze tak:D Quote
Rahl Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Pusiakowa napisał(a):Hej Asiolinku :loveu: . A teraz mamy glupio, bo doszedl nam jeszcze angol na tescie :placz: . Ciagle cos dodaja nam! :angryy: w zeszlym roku jeszcze nie bylo! a teraz dodali :angryy: . a tonie dodali do testu gimnazjalnego tylko? ;) Sweetaśna napisał(a):hejo asiull:loveu: chyba nic nie wyjdzie z mojego przyjazdu do wrocławia:(:(:(:(:(:(:( a tak bardzo chciałam sie z wami zobaczyc:( mama nie chce mnie samej pociągiem puścic a nikt nie chce za mną jechac i nikt nie ma miejsca zeby mnie zabrac jadac na wystawe z poznania:(:( A jednak po rozmowiena gg troche lepiej sie rysuje :) faza14 napisał(a):Hey, to tu was dużo z Wrocka :cool3: ja też chcę na szpaciren z wami! :diabloti: ps. Asia, zgadłaś, 38 pkt. :evil_lol: nawet dobrze ;) Oj, Iś też chce na szpacirena :evil_lol: Sweetaśna napisał(a):asiu jednak zmieniam zdanie jeszcze nie wszystko stracone:D:D dokładniej ci napisze jak bede wiedziec czy napewno pojade:) zresztą musze sprawdzic pks'a bo narazie nie bardzo mają godziny odjazdów i przyjazdów;/ poznan 8.40 wrocław 12.25;/ albo o kosmicznej godzinie poznan 4.15 wrocław 8.20:O ale jeszcze nie wiadomo czy to dobry rozkład i czy mama sie w koncu zgodzi.. ale mam nadzieje ze tak:D he he, wiesz... mi bardziej pasuje ten drugi autobus ale przeca męczyć się nie będziesz wstawając przed 3 rano... ;) Quote
Sweet Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 moze zmieniły sie rozkłady i bedzie jakis innny mama bedzie dzwonic tam jak sie namysli czy pojade ... w ostatecznosci moge wstac tak rano chyba ze mama mi tak wczesniej nie pozwoli jechac a to wtedy juz wole nawet późniejszym wazne zeby jechac:) Quote
Rahl Posted September 19, 2008 Author Posted September 19, 2008 Sweetaśna napisał(a):moze zmieniły sie rozkłady i bedzie jakis innny mama bedzie dzwonic tam jak sie namysli czy pojade ... w ostatecznosci moge wstac tak rano chyba ze mama mi tak wczesniej nie pozwoli jechac a to wtedy juz wole nawet późniejszym wazne zeby jechac:) no właśnie ;) Quote
Pusiakowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 gordonowa napisał(a):a tonie dodali do testu gimnazjalnego tylko? ;) nie! do 6 kl tez! :placz::angryy: Quote
M&T Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Hej Asiu :loveu: w maju będę miała wycieczkę klasową i chyba będziemy we Wrocku :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Hej ! juz od 31 minut mamy nowy dzien :cool3: Quote
faza14 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Jaaa... wy się umawiacie tutaj za moimi plecami :shake: nieładnie, dzieci, nieładnie :nono: a w maju to ja będę w hispanioli :roll: już nie miałaś kiedy przyjechać Mickeyowa... :evil_lol: pozdrawiam. dzisiaj mam zamiar się zebrać na wklejanie fotek do galerii :lol: Quote
Rahl Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Pusiakowa napisał(a):nie! do 6 kl tez! :placz::angryy: no to co ;) ja siem ciesze :cool3::multi: M&T napisał(a):Hej Asiu :loveu: w maju będę miała wycieczkę klasową i chyba będziemy we Wrocku :evil_lol: Koniecznie musicie wpaść na tą skromną wieś Bielany Wrocławskie :evil_lol:. Tu jes tyyyyle do zobaczenia :evil_lol::evil_lol: Pusiakowa napisał(a):Hej ! juz od 31 minut mamy nowy dzien :cool3: he he faza14 napisał(a):Jaaa... wy się umawiacie tutaj za moimi plecami :shake: nieładnie, dzieci, nieładnie :nono: a w maju to ja będę w hispanioli :roll: już nie miałaś kiedy przyjechać Mickeyowa... :evil_lol: pozdrawiam. dzisiaj mam zamiar się zebrać na wklejanie fotek do galerii :lol: hhe he he :lol::lol: Quote
Pusiakowa Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 gordonowa napisał(a):no to co ;) ja siem ciesze :cool3::multi: a ja nie! :shake::placz: . i chyba ktos o nas zapomina :roll: . Quote
kinnia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 hej:) wybieracie sie na wystawę do Wrocławia? Quote
Rahl Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Pusiakowa napisał(a):a ja nie! :shake::placz: . i chyba ktos o nas zapomina :roll: . no sorki ale ja jestem chora i wszystko robie w zwolnionym tempie :roll:;) kinnia napisał(a):hej:) wybieracie sie na wystawę do Wrocławia? Oj ktoś tu nieregularnie czyta :evil_lol:ja z sweetaśną (xxsweetgirl93xx) planujemy sie tam razem wybrać :lol:;) EDIT: ale nie planuję wystawiać Barda ;) Quote
faza14 Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Jam tyż chora i tyż się na wystawę wybieram :evil_lol: z kumpelą, która piesa wystawia :diabloti: Quote
M&T Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 to ty wpadnij tam gdzie my będziemy :eviltong: Kasiu, ale my równie dobzre możemy pojechać w czerwcu :eviltong: Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 tak my sie z asiulą wybieramy jak mnie mama pusci w końcu:) hehe:) Quote
Martunia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 No i mnie też spotkacie na wystawie, jeśli dobrze pójdzie. :D Tak w ogóle co u Ciebie, Asiu? :) Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 ciebie Martuś to musimy spotkać :D:D a asuilka dzisiaj była w szkole:( Quote
Rahl Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 faza14 napisał(a):Jam tyż chora i tyż się na wystawę wybieram :evil_lol: z kumpelą, która piesa wystawia :diabloti: he he, obie chorujemy :placz: M&T napisał(a):to ty wpadnij tam gdzie my będziemy :eviltong: Kasiu, ale my równie dobzre możemy pojechać w czerwcu :eviltong: he he :evil_lol: Sweetaśna napisał(a):tak my sie z asiulą wybieramy jak mnie mama pusci w końcu:) hehe:) no tak ;) Martunia napisał(a):No i mnie też spotkacie na wystawie, jeśli dobrze pójdzie. :D Tak w ogóle co u Ciebie, Asiu? :) fajnie by było :) A ja choruje :shake::shake: ja nie chce chorowac ;/ Quote
Magot Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 Sweetaśna napisał(a): a asuilka dzisiaj była w szkole:( Też byłam i się nie chwale:diabloti: Quote
Rahl Posted September 20, 2008 Author Posted September 20, 2008 Sweetaśna napisał(a):ciebie Martuś to musimy spotkać :D:D a asuilka dzisiaj była w szkole:( hei hie ;) No, dzisiaj byłam, kazali nam odrabiać listopad i teraz cholerka moja chorba się jeszcze bardziej rozwinęła :(... Szkoda, że mmama mi kazala :-( Cytat: Napisał Sweetaśna a asuilka dzisiaj była w szkole:-( Też byłam i się nie chwale:diabloti: no bo czym tu się chwalić :cool3::lol: Quote
Sweet Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 a ja nie byłam to sie moge chwalic tylko mówiłam ze asia była:D mam nadzieje ze sie nie rozchorujesz zebym mogła przyjechac do ciebie..:) zdrowiej asiull:) Quote
Recommended Posts