Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

Posted

Martunia napisał(a):
O jakie fajniutkie zeszyty. :) Ja widziałam też takie fajne z psami, ale trochę inne. :eviltong:
Jaka fajna krzyżówka. :) I śliczny Bardo. :loveu:

Dzięki Martuniu ;)
Co tam u ciebie? Jak tam męczarnia :shake:?

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A męczarnia, jak męczarnia. :razz: To dopiero początek, a już mam dosyć tego wszystkiego. Powoli zaczynają coraz więcej rzeczy zadawać... Ale za to.. niedługo weekend! :multi:

Posted

Martunia napisał(a):
A męczarnia, jak męczarnia. :razz: To dopiero początek, a już mam dosyć tego wszystkiego. Powoli zaczynają coraz więcej rzeczy zadawać... Ale za to.. niedługo weekend! :multi:

hehe ;]
xxSweetGirl93xx napisał(a):
sliczne zeszyty:D:D
i cudny bardo:loveu:
heh:)

:lol:
:loveu:
:)

hi hi :D

Posted

Kinia napisał(a):
Fajne zeszyty:)
A crossword sie nie pisze razem???

właśnie się nad tym zastanawiałam, ale na translate.pl bylo cross-word... :razz:
ale chyba jeszcze gdzieś to sprawdzę, zależy mi strasznie na tej opinii :lol:

Posted

nie wiem zobaczymy... ale nie wiem jak mam zaczac rozmowe .. ale coś czuje ze mi powie ze zwariowałam i w zyciu mnie nie puści..
eh...
zobaczymy... pociągiem albo autokarem wolałabym jechac niz by miała mnie mama wieźć bo to bez sensu jechała by 4 godz by potem wracac spowrotem czy chociazby byc kilka godzin we wrocławiu i potem jechac do domu.. zobaczymy jak to bedzie...
za tydzien sie jej zapytam chyba ze sie zdobede na odwage to moze w ten weekend:)

Posted

heh:)
wiesz co ci powiem chciałabym jechac na tą wystawe do was ale nie wiem jak mam a mamą o tym porozmawiać...:(

Martunia napisał(a):
Namów ją! Powiedz, że chcesz się spotkać z koleżankami ze zlotu i z innymi. :)
Musisz ich namówić. ;)

nie wiem zobaczymy... ale nie wiem jak mam zaczac rozmowe .. ale coś czuje ze mi powie ze zwariowałam i w zyciu mnie nie puści..
eh...
zobaczymy... pociągiem albo autokarem wolałabym jechac niz by miała mnie mama wieźć bo to bez sensu jechała by 4 godz by potem wracac spowrotem czy chociazby byc kilka godzin we wrocławiu i potem jechac do domu.. zobaczymy jak to bedzie...
za tydzien sie jej zapytam chyba ze sie zdobede na odwage to moze w ten weekend:)

tak jak pisze Martunia...
Może na rozpoczęciu powiedz
Słuchaj mamo, bardzo chcę się z koleżankami ze zlotu spotkać, jedyna okazja która mi się zdarzy to taka wystawa we Wrocławiu.
potem to jakoś się potoczy :)
łapeczek napisał(a):
heyooo
wam dzis ;]

oglądnięte? :eviltong:

PISZE SIE CROSS-WORD CZY CROSSWORD?

Posted

hehe jakos to bedzie ale nie dzisiaj:)
pogadam potem z mamą:)
ale jak cos i mogła bym byc w oba dni to napewno bede mogła sie asiuniu u ciebie zatrzymac??:) tak tylko spytaj sie mamy ale powiedz ze kolezanka nie wie jeszcze czy napewno przyjedzie tylko jesli pojedzie to czy by mogła sie u was zatrzymac:) kolezanka czyli ja;D
hehe:)

Posted

bry wieczór kochana :loveu::loveu:

Grillka ty chcesz jechać do Wrocka? Sama? Ja na miejscu twojej mamy bałabym się ciebie samą puścić. To ja mam 17 lat, a mama ledwo mnie chce do Warszawy puścić z kumpelą :shake: coś słabo to widzę :shake:

Posted

mój wyjazd do W-wy też niestety chyba nie wyjdzie :(:( tak to jest, jak się jest jeszcze gówniarzem :( :placz: [mówię też o sobie jakby co :eviltong:]

Posted

:(:( szkoda:(:(:(
no niestety:( sami o sobie jeszcze decydowac nie mozemy:(
a w sumie pomyslmy ze jak bysmy mieli dzieci w naszym wieku to czy bysmy je puściły same? chyba raczej nie:(
eh...

Posted

Ech pesymistki :shake: :evil_lol:
Może nie bdzie tak źle, gdyyby mama Ady zawiozła ją autem lub pociągiem nie byłoby źle (czasowo bardziej się opłaca ciapągiem bo tylko ponad dwie godz sie jedzie a autem, jak pisałam kiedyś nawet przy naszych polskich droach 4 godziny... ;))... Aaaa Ada, gdyby twoja mama chciała pogadać z moimi rodzicami to mogę dać ci numer na pw ;]

Dobra, mogę przejść do bardziej miłego dla was tematu , pesymistki :evil_lol::evil_lol: xD

Otóż jeśli nowa baba ma mnie uczyć przez cały rok m-a-t-e-m-a-t-y-k-i to chyba lepiej będzie sobie strzelić kulke w łeb :grab: :grab: :grab: :chaos::stupid::tard: :grab::grab:

Posted

eh:) zobaczymy
wiem ze pociągiem szybciej bo sama sprawdzałam nawet jak by bylwyjazd wtedy w sobote ale pociągiem to raczej mama mnie nie pusci:shake::shake:
zobaczymy:):)
hehe:):)

ej no teraz to ty przesadzasz:) dasz rade;) matma znowu nie taka zła... za rok zobaczysz jaka jest fizyka;/ te wszystkie wzory:shake: ale znowu nie jest najgorze przynajmniej dla mnie:)

Posted

pociągiem jest przede wszystkim taniej, bo jak się jedzie samochodem to płaci się mnóstwo za paliwo :shake: no trudno, musimy jeszcze troszkę poczekać...

Posted

ja tez mam nowych nauczycieli okropnych oprócz pani od niemca:evil_lol:

a zobaczymy jeszcze co z tego wyjdzie... ale mam przeczucie ze nic i bedziemy musiały poczekac ze spotkaniem do zlotu:(