Bewarka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ni ezałapałam sie ;/ ALe gratuluję oczywiście :D Quote
Sweet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 to dobrze ze ci sie plan podoba mi tez mój pasuje:) a tak ogólnie co tam??:D Quote
Rahl Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Justys95 napisał(a):Ni ezałapałam sie ;/ ALe gratuluję oczywiście :D Dzięki :multi: xxSweetGirl93xx napisał(a):to dobrze ze ci sie plan podoba mi tez mój pasuje:) a tak ogólnie co tam??:D He he to dobrze :lol: a nic ciekawego... Quote
Rahl Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 M&T napisał(a):wieczorne hejka :loveu: po szkolne hejka :multi: Quote
Izabela124. Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Hejos I ode mnie spoznione gratulacje 300stronki Quote
Pusiakowa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 ło Jezu kobito!. 300!!. :multi: . G r a t u l a c j e !! Biedna Tysia :-( . Platynko , nie choruj nam tu ciagle! :p Quote
Rahl Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):ło Jezu kobito!. 300!!. :multi: . G r a t u l a c j e !! Biedna Tysia :-( . Platynko , nie choruj nam tu ciagle! :p Danken szynken :multi::multi: Cześć Martynie :loveu::loveu: Quote
Rahl Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 magda_drakkar napisał(a):Jak Platynka?:razz: a jakoś znowu dobrze... ;) Quote
Bewarka Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Cześć Asia :loveu: A u Gordoniska też dobrze? :) Quote
Rahl Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 a hellol :lol: A u gordoniska psiego też ok :) Quote
Pusiakowa Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Asiolin co tu tak cicho ? :razz: FOTKI!! :grins: Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Asiolin co tu tak cicho ? :razz: FOTKI!! :grins: nie wiem właśnie porzucili moją galerię :placz: Błagam, tylko nie fotki, jestem tak zmeczona ze poszlabym teraz spac, pozwolcie... w weekend!!!!!!!!! :placz: Wstałam po 6, osiem godzin w szkole... mam wszystkiego dość :angryy: Quote
Tepes Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Przyszłam się tylko przywitać:hand: I już mykam bo szkoła strasznie goni i na dodatek mój Bonuś chory... pozdro Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 hejo:):) dobrze pozwolimy ci dac fotki w weekend bo ja sama tak zrobie bo nawet mi sie nie chce robic fot... Buźka:* Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Acctiually napisał(a):Przyszłam się tylko przywitać:hand: I już mykam bo szkoła strasznie goni i na dodatek mój Bonuś chory... pozdro też się witam :loveu: Oj, tak dosłownie :shake: Współczuję biedaczka pozdro ;) xxSweetGirl93xx napisał(a):hejo:):) dobrze pozwolimy ci dac fotki w weekend bo ja sama tak zrobie bo nawet mi sie nie chce robic fot... Buźka:* hejo ;* dosłownie :shake::shake: teraz piję kawę, potem zrobię lekcje i może porobię jakieś zdjęcia, ale nie gwarantuję, że je wstawię dzisiaj... Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Hej! :hand: Ja też wymęczona po szkole i zadaniach do niej... :placz: Dosyć już mam tego. A to dopiero początek. :razz: Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Martunia napisał(a):Hej! :hand: Ja też wymęczona po szkole i zadaniach do niej... :placz: Dosyć już mam tego. A to dopiero początek. :razz: hej mam dość wszystkiego, a to nawet tydzień męczarni dzieci nie minął :placz: Quote
Sweet Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 juz prawie tydzien:) bedzie dobrze:) ty jestes dopiero w 6 kl to masz dobrze a my to wole nie gadać.. dobrze ze jeszcze nie miałam za duzo zadane ale zacznie sie od przyszłego tygodnia..;/ damy rade;)) Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Co jak co, ale jestem też w takim wieku, że dla mnie poziom szóstej klasy jest męczący :cool3: Pewnie gdybm była starsza to po prostu byłby pikuś... Poza tym doszła do mojej klasy jedna dziewczyna, ale (chwała Bogu) tylko teoretycznie :multi: Bo bdzie miała zajęcia indywidualne :) a przy niej to cała moja klasa jest karłowata :-o edit: no i zapomniałam dodać, że ta dziewczyna co drugie słowo przeklina ;/ Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 :evil_lol: NIESPODZIEWANKA :evil_lol: fajne mam zeszyty, nie? Zadanie domowe z angola przy którym siedziałam godzinę ;/ (nie z problemów tylko ze względów estetycznych - wyrabiam sobie opinię u nowej nauczycielki...) niewyraźne zdjęcie wyszło ;/ no i gordonisko :loveu: cdn Quote
Rahl Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 koniec... muszę zobaczy czy coś mam jeszcze zadane... na razie zrobiłam polski i angola... Quote
Martunia Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 O jakie fajniutkie zeszyty. :) Ja widziałam też takie fajne z psami, ale trochę inne. :eviltong: Jaka fajna krzyżówka. :) I śliczny Bardo. :loveu: Quote
Recommended Posts