Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 hehe:) ja nie wierze ze sie uda i cos czuje ze bedziemy musiały dac rade przez ten rok bez siebie:( ale patrz juz zostało coraz mniej czasu:) w grudniu/styczniu pewnie bedą zapisy na nienastępny zlot:D:D hehe:) a w roku szkolnym czas poleci szybko i nawet sie nie spostrzeżemy jak minie rok i znowu bedziemy wszystkie razem:):D Quote
Rahl Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) ja nie wierze ze sie uda i cos czuje ze bedziemy musiały dac rade przez ten rok bez siebie:( ale patrz juz zostało coraz mniej czasu:) w grudniu/styczniu pewnie bedą zapisy na nienastępny zlot:D:D hehe:) a w roku szkolnym czas poleci szybko i nawet sie nie spostrzeżemy jak minie rok i znowu bedziemy wszystkie razem:):D He he :) No cóż, ale ja bym chciała się spotkać tak w roku szkolnym :) Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 no ja tez ale to raczej nie da rady wydaje mi sie:( Quote
Rahl Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no ja tez ale to raczej nie da rady wydaje mi sie:(Jesteś chyba większą pesymistką ode mnie :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 no mozliwe:evil_lol: hehe:) osatnio tak mam że mi mama nie pozwoli na nic to sie boje spytac nawet:evil_lol: a potem sie okazuje ze moge:evil_lol: ciekawe jak mama zareaguje jak jej powiem ze jade z kabim autobusem do poznania:evil_lol: Quote
Rahl Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):no mozliwe:evil_lol: hehe:) osatnio tak mam że mi mama nie pozwoli na nic to sie boje spytac nawet:evil_lol: a potem sie okazuje ze moge:evil_lol: ciekawe jak mama zareaguje jak jej powiem ze jade z kabim autobusem do poznania:evil_lol: :evil_lol::evil_lol: :) Wiesz, że ja też to zjawisko u siebie zauważyłam :shake: Ha ha, to ona jeszcze nie zna tych planów :evil_lol::evil_lol: Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 heh:) no cóż... ja tam zawsze sie boje wszystkiego:evil_lol: no wiesz wspominałam o tym to mówiła ze nie a mnie to nie obchodzi i tak pojade:) DOBRANOC KOCHANIE:* Quote
Rahl Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):heh:) no cóż... ja tam zawsze sie boje wszystkiego:evil_lol: no wiesz wspominałam o tym to mówiła ze nie a mnie to nie obchodzi i tak pojade:) DOBRANOC KOCHANIE:* Cześć koffana :multi::multi: Quote
M&T Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Asiu, wstaw może jakieś fotki Barda :cool3: :loveu: Quote
Rahl Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 M&T napisał(a):Asiu, wstaw może jakieś fotki Barda :cool3: :loveu: Muszę dkoończyć wstawianie tych z zoo :diabloti: Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Hej! :hand: Czekamy na ciąg dalszy zdjęć. :cool3: Quote
Pusiakowa Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Siemasz Asiolin? :loveu: ja tez czekam na ........................... malpki :loveu: Quote
Tepes Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 A ja nie chce fotek z zoo:evil_lol: Ja chce Bardowe:loveu: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 a ja chce obojetnie jakie fotki:D:D a masz slonika?? albo hipopotamy?:D:D Quote
Izabela124. Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 HEj ma kochana wariatko Nareszcie wsio nadrobilam, starsznie duzo tego bylo:shake: Ale super fotek sie naogladalam No i spoznione 100lat:multi::multi::multi: Quote
Rahl Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Ależ u mnie ruch :diabloti: słiit, mam słoniki izuś, dziekuje ci bardzo ;) Zdjęcia chyba jutro, bo dzisiaj zmęczona jestem, pomagałam psiapsiole w opiece nad psem jej sąsiadki :multi: Świetny jest, następnym razem wezmę aparat i porobię mu fotoski ;) Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 hehe:) jak na targu:D:D o to fajnie:D:D i hipopotamy:D:D to weź aparat i nam go pokażesz:):) Quote
Rahl Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hehe:) jak na targu:D:D o to fajnie:D:D i hipopotamy:D:D to weź aparat i nam go pokażesz:):) Hi hi ;) Hipcia nie mam bo akurat siedział zanurzony pod wodą :( Powiem wam, że nazywa się Willy (samczyk), jest (chyba w typie) sznaucerkiem miniaturowym :) Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 To czekamy na zdjęcia. ;) A co u zwierzaków? Quote
Rahl Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Martunia napisał(a):To czekamy na zdjęcia. ;) A co u zwierzaków? To się naczekacie :D A Tyśka chora troszkę była, strasznie wymiotowała i była słaba, ale już jest ok! Quote
Martunia Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 Oj biedna. :( Dobrze, że jest wszystko już dobrze. :) Może to przez te łowy? :evil_lol: Quote
Sweet Posted August 29, 2008 Posted August 29, 2008 :) łe szkoda ze nie ma hipciów:( o to pewnie bardzo fajny jest:D:D Quote
Rahl Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 Martunia napisał(a):Oj biedna. :( Dobrze, że jest wszystko już dobrze. :) Może to przez te łowy? :evil_lol: He he Pewnie tak, nażarła się jakiejś myszy zatrutej i takie efekty ;/ xxSweetGirl93xx napisał(a)::) łe szkoda ze nie ma hipciów:( o to pewnie bardzo fajny jest:D:D No szkoda... He he,bardzo sympatyczny psiak! ;) Quote
Recommended Posts