Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

Posted

xxSweetGirl93xx napisał(a):
no nie wiem a moze akurat by im sie udało... ja tam węzy sie boje najbardziej odrazu po pszczołach i szerszeniach:evil_lol:
a ja jak byłam kiedys dawno dawno temu to sie ruszał:)

:evil_lol: .
aha ..
e tam.. wole weze :cool3:

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja krokodyle:):) hehe;) ale o gustach sie nie dyskutuje:)
zresztą krokodyl cie połknie w całosci a żmija ci da jad i bedziesz sie męczyc wiec jak juz wybrac miałabym jak umrzec to wolałabym szybko pożarta przez krokodyla:evil_lol:

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']super foty
ja wole krokodyla od węży:D:D

[quote name='Martynia&Pusio']krokodyle w zoo wygladaja jakby zdechly ;/ .

[quote name='xxSweetGirl93xx']i własnie o to chodzi przynajmniej nie myslisz że zaraz sie na ciebie rzucą i zjedza...
:evil_lol: :evil_lol:

[quote name='Martynia&Pusio']i tak nie dalyby rady :cool3: :evil_lol: .
zakazdym razem jak bylam w zoo to krokodyl sie nie ruszal ;/ . :mad: :diabloti: .

[quote name='xxSweetGirl93xx']no nie wiem a moze akurat by im sie udało... ja tam węzy sie boje najbardziej odrazu po pszczołach i szerszeniach:evil_lol:
a ja jak byłam kiedys dawno dawno temu to sie ruszał:)

[quote name='Martynia&Pusio']:evil_lol: .
aha ..
e tam.. wole weze :cool3:

[quote name='xxSweetGirl93xx']a ja krokodyle:):) hehe;) ale o gustach sie nie dyskutuje:)
zresztą krokodyl cie połknie w całosci a żmija ci da jad i bedziesz sie męczyc wiec jak juz wybrac miałabym jak umrzec to wolałabym szybko pożarta przez krokodyla:evil_lol:

[quote name='M&T']przyszliśmy się przywitać, a tu jak zwykle pogaduchy :eviltong:

[quote name='Martunia']Ale za to zdjęcia na poprzednich zdjęciach. :cool3:

[quote name='xxSweetGirl93xx']a własnie ja tez mam taką:D
http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/zoo224.jpg
no dobra moze troche mniejsza:evil_lol: ale i tak ogromną:evil_lol:

a własnie wiecie ze tez byłam u was w zoo:D?
żeście nagadały:shake:;)
Ale we Wrocławskim czy u martyna?
[quote name='M&T']http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/zoo255.jpg
ale zarąbisty :loveu::loveu:
też mi się podoba :loveu::loveu::loveu:

Posted

oj nie wiem ja byłam tam ło ho ho dobra 7 lat temu:evil_lol:
mi tez was wszystkich brakuje:(
a to jeszcze rok:(:(

Weź namów rodziców na tą wystawę ...

Posted

oj raczej sie nie da:(
bo dla nich to bez sensu bedzie... mama mnie pociagiem nie puści samej... a zawies mnie nie zawiezie bo jej sie nie bedzie chciało:( do poznania jeszcze mi pozwoli pojechac bo mam dosc blisko.. ale do wrocławia to na pewno nie:(:(:( a chciała bym ale cóż:(

Posted

oj raczej sie nie da:(
bo dla nich to bez sensu bedzie... mama mnie pociagiem nie puści samej... a zawies mnie nie zawiezie bo jej sie nie bedzie chciało:( do poznania jeszcze mi pozwoli pojechac bo mam dosc blisko.. ale do wrocławia to na pewno nie:(:(:( a chciała bym ale cóż:(

Ale spróbuj! Ja ze zlotem też myślałam, że nie, nie uda się, ale okazało się, ze się zgodili:multi: (pomijając fakt, że potem były kłótnie idt.:eviltong::eviltong:)

Posted

ale zlot to co innego bo tam cie zawiezli na kilka dni a mnie na jeden czy dwa i to jeszce w roku szkolnym to nie da rady:(
:(:(

biedactwo... no ale możesz zawsze przebywać u mnie przez te dwa dni... ech, spróbować zawsze warto ;) :glaszcze:

Posted

no niby moge ale czy twoi rodzice sie zgodzą.? i moi mnie nie puszczą w życiu....:(:(
cóż mogłabym sie zapytac ale i tak pewnie nie da rady:(:(

Zapytaj się ;)
Moi się na pewno zgodzą :)
A jednak łapeczkowa nie jedzie do Wrocka :(?

Posted

moze sie zapytam ale ja najbardziej nie nawidze sie pytac bo moja mama na wszysto prawie sie zgadza a ja zawsze mysle ze nie... chociaz teraz to mam pewnosc ze sie nie zgodzi:(
nie wiem czy nie jedzie...

Posted

moze sie zapytam ale ja najbardziej nie nawidze sie pytac bo moja mama na wszysto prawie sie zgadza a ja zawsze mysle ze nie... chociaz teraz to mam pewnosc ze sie nie zgodzi:(
nie wiem czy nie jedzie...

eee tam zapytaj się :)
To spytaj się łapeczkowej, wtedy (gdyby jechała) będziesz miała argument/y (doliczając to, że u mnie możesz się zatrzmać, zjeść, czy może się przespać :) )

Posted

zapytam sie jakos we wrzesniu... moze cos sie uda ale nic nie obiecuje... w sumie to troche wątpie ze sie uda ale moze... zobaczymy jeszcze:)
no jakby jechała to wtedy mogłabym sie z nią zabrac...:) jesli bedzie miała miejsce:) i jak wczesniej na spacerek pójdziemy to tym bardziej bo sie bedziemy znały:D

Posted

zapytam sie jakos we wrzesniu... moze cos sie uda ale nic nie obiecuje... w sumie to troche wątpie ze sie uda ale moze... zobaczymy jeszcze:)
no jakby jechała to wtedy mogłabym sie z nią zabrac...:) jesli bedzie miała miejsce:) i jak wczesniej na spacerek pójdziemy to tym bardziej bo sie bedziemy znały:D

no, to trzymam kciuki żeby się udało wszystko :)

Posted

hehe:)
albo ty przyjeżdżaj do poznania:D:D

Ooo mój tata ma póki co dość jeżdżenia tymi drogami gdzie co 5 minut jest zwolnienie do 60km/h ...
Poza tym jak powiedział "Na zlot to mogę Cię zawieźć wszędze w Polsce, ale za to na jakąś głupią wystawę, to nie"...

Posted

aha...
no to szkoda.. ja bede kombinowac cos ale nie wiem jeszcze co wyjdzie z tego ale pewnie nic...
no cóż.. jak co to wytrzymac musimy rok:(

Ja wierzę, że się uda (mimo, że dużo osób uważa mnie za pesymiste :D)