Rahl Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Martunia napisał(a):Super są te zdjęcia. :) Nie ma to jak nasze Zoo. ^^ Fajne są te świnki, kózki itd. :) Ja z tą czarną też mam zdjęcie. :D Więcej! ^^ PS. A tak w ogóle tą kuzynkę Twojej przyjaciółki jakbym skądś kojarzyła, ale nie jestem pewna. :D Tak, nasze zoo jest fajne, a zwierzęta wcale nie mają w nim tak źle :) he he :) Zaraz, zaraz :eviltong: Hmmmm.. ta kuzynka to jakby co to ta mniejsza :evil_lol: Ale psiapsióła i kuzynka mają babcię na Biskupinie, to może dlatemu :cool3: Quote
Pusiakowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Super zdjecia! :loveu: smieszne minki masz na niektórych foto :cool3: . nie moge sie doczekac malp! :razz: Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 No nie mają tak źle. ^^ Pewnie dlatego.. tak jakbym je skądś kojarzyła. :D Quote
Rahl Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']Super zdjecia! :loveu: smieszne minki masz na niektórych foto :cool3: . nie moge sie doczekac malp! :razz: Dzięki Wiem :eviltong: Małp nie będzie tak dużo :) [quote name='Martunia']No nie mają tak źle. ^^ Pewnie dlatego.. tak jakbym je skądś kojarzyła. :D nooo :) He he ;) Quote
Rahl Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Zmije najlepsze :loveu: . ;) Chyba nie sfotografowałam żadnej żmiji ;) Quote
Pusiakowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 gordonowa napisał(a):Chyba nie sfotografowałam żadnej żmiji ;) ojeju .. :shake::razz: . niech ci bedzie .. weze!. Quote
Rahl Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):ojeju .. :shake::razz: . niech ci bedzie .. weze!. No, teraz lepiej ;) Quote
Bewarka Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Ja się tak nie podniecam na widok węży...łeeeee :nerwy: Quote
Rahl Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Justys95 napisał(a):Ja się tak nie podniecam na widok węży...łeeeee :nerwy: Ja akurat bardzo się boję węży, ale za szybą nie było tak źle :multi: Quote
Pusiakowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 gordonowa napisał(a):Ja akurat bardzo się boję węży, ale za szybą nie było tak źle :multi: ja tez sie boje wezy :cool3: . ale w zoo uwielbiam je ogladac :loveu: . Quote
Pusiakowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):super foty:D ja wole krokodyla od węży:D:D krokodyle w zoo wygladaja jakby zdechly ;/ . Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 i własnie o to chodzi przynajmniej nie myslisz że zaraz sie na ciebie rzucą i zjedza... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):i własnie o to chodzi przynajmniej nie myslisz że zaraz sie na ciebie rzucą i zjedza... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: i tak nie dalyby rady :cool3: :evil_lol: . zakazdym razem jak bylam w zoo to krokodyl sie nie ruszal ;/ . :mad: :diabloti: . Quote
Sweet Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 no nie wiem a moze akurat by im sie udało... ja tam węzy sie boje najbardziej odrazu po pszczołach i szerszeniach:evil_lol: a ja jak byłam kiedys dawno dawno temu to sie ruszał:) Quote
Recommended Posts