Rahl Posted August 26, 2008 Author Posted August 26, 2008 Martunia napisał(a):Miłego spacerku. :) A no tak, w Zoo. ^^ A będziesz gdzieś jeszcze? :D Dzięki :) Na przystatnku tramwajowym:cool3: Quote
Rahl Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 A fajnie było, ale teraz bardzo mnie głowa boli ... Porobiłam foty, będą jutro bo zaraz mi ta głowa wybuchnie ... Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 A ok poczekamy. :) Ojj. :( A może weź jakiś lek przeciwbólowy? Quote
Rahl Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Hello Asiolin :loveu: Cześć Martyn. Martunia napisał(a):A ok poczekamy. :) Ojj. :( A może weź jakiś lek przeciwbólowy? Dzięki A wzięłam, trochę popuściło... Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 No to dobrze, pewnie później się polepszy. ;) A tak poza tym co u zwierzaków? :) Quote
Rahl Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Martunia napisał(a):No to dobrze, pewnie później się polepszy. ;) A tak poza tym co u zwierzaków? :) Oby... A Tyśka właśnie jest na polowaniu, a Bardo szykuje się do spania... Quote
Rahl Posted August 27, 2008 Author Posted August 27, 2008 Martunia napisał(a):Aha. :) Mizianko dla nich. :loveu: Tysiątko nareszcie wróciło. Na szczęście bez zdobyczy :multi: Quote
agaciaaa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Tyle nagadane i ani jednej fotki!!! :mad: Quote
Martunia Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 Ooo no to super. :cool3: Teraz pewnie się będzie układała do spania? :D Quote
Pusiakowa Posted August 27, 2008 Posted August 27, 2008 agaciaaa napisał(a):Tyle nagadane i ani jednej fotki!!! :mad: Przeciez asia pisala ze ja glówka boli i ze zdjecia beda jutro :mad: . Trza czytac :razz: :diabloti::diabloti: . Quote
Rahl Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 agaciaaa napisał(a):Tyle nagadane i ani jednej fotki!!! :mad: No a jak ja miałąm dawać fotki kiedy byłam strasznie chora :-( Martunia napisał(a):Ooo no to super. :cool3: Teraz pewnie się będzie układała do spania? :D Noooo :D Hmmm... Teraz jest znowu na polowainu ;) Martynia&Pusio napisał(a):Przeciez asia pisala ze ja glówka boli i ze zdjecia beda jutro :mad: . Trza czytac :razz: :diabloti::diabloti: . No właśnie ;) Zaraz załaduję fotki z zoo. Quote
Rahl Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Tak się złożyło, że jak byłam w zoo to przez przypadek spotkałam moją przyjaciółkę z jej kuzynką :multi: Quote
Rahl Posted August 28, 2008 Author Posted August 28, 2008 Małe świniaczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Martunia Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Super są te zdjęcia. :) Nie ma to jak nasze Zoo. ^^ Fajne są te świnki, kózki itd. :) Ja z tą czarną też mam zdjęcie. :D Więcej! ^^ PS. A tak w ogóle tą kuzynkę Twojej przyjaciółki jakbym skądś kojarzyła, ale nie jestem pewna. :D Quote
Recommended Posts