Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Śzkoda, że u mnie nie zadziała :shake: Ale zresztą, odświeżenie łindołsa przyda mi się :multi: Quote
Martunia Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 No ja jak odświeżam to potem idzie. :) Dziwnie .. tak jakbym mogła grac tylko jeden raz w ciągu włączonego komputera. :lol: Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Ale w ogóle te simsy s takie pechowe, zawsze sprawialy problemy ;/ Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Hej :loveu: .! Super komplecik i ... nick :loveu:! Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Hej :loveu: .! Super komplecik i ... nick :loveu:! Dzięki Martynuś :loveu::loveu: Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 gordonowa napisał(a):Dzięki Martynuś :loveu::loveu: proszę :loveu::loveu: . Dobrze ze juz wyzdrowialas ..:razz: bidula moja 40 stopni goraczki :-(!. Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):proszę :loveu::loveu: . Dobrze ze juz wyzdrowialas ..:razz: bidula moja 40 stopni goraczki :-(!. Dziękuję :loveu::loveu: A co tam u mojego Martyna :loveu: :evil_lol: Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='gordonowa']Dziękuję :loveu::loveu: A co tam u mojego Martyna :loveu: :evil_lol: proszę . osz ty! :mad: sie uwzielas na tego Martyna :razz: :mad: .! U mnie dobrze .. :lol: zrobilam nowy tor mini agility dla Puszka ;) . Przejscie po desce i przeskakiwanie przez sznurki ;) . a co u mojego Asiolina? :loveu: :diabloti::diabloti: Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Martynia&Pusio']proszę . osz ty! :mad: sie uwzielas na tego Martyna :razz: :mad: .! U mnie dobrze .. :lol: zrobilam nowy tor mini agility dla Puszka ;) . Przejscie po desce i przeskakiwanie przez sznurki ;) . a co u mojego Asiolina? :loveu: :diabloti::diabloti: Fajni brzmi ;) Ooo, i jak mu idzie :cool3:? Hmmm... nie pamiętam, czy Ci to mówiłam, ale szczerze, to wolę przezwisko Asiol ;) Naprawdę :). Ale tak, to ok jest ;] Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Kinia napisał(a):Cześć! Dobrze, że już zdrowa jesteś;) Dziękuję :multi: Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 gordonowa napisał(a):Fajni brzmi ;) Ooo, i jak mu idzie :cool3:? Hmmm... nie pamiętam, czy Ci to mówiłam, ale szczerze, to wolę przezwisko Asiol ;) Naprawdę :). Ale tak, to ok jest ;] niech ci bedzie :lol: . zle ;/ :roll: . nie , nie mówilas .. ale ja wole Asiolin :razz: :diabloti::diabloti: . i tak juz zostanie :razz: . Martyn + Asiolin = najlepsi przyjaciele :diabloti: :evil_lol::evil_lol: . Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Martynia&Pusio napisał(a): i tak juz zostanie :razz: . Martyn + Asiolin = najlepsi przyjaciele :diabloti: :evil_lol::evil_lol: . Amen :loveu::loveu::loveu: Quote
Pusiakowa Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 gordonowa napisał(a):Amen :loveu::loveu::loveu: Amenos :loveu::loveu:! Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Martynia&Pusio napisał(a):Amenos :loveu::loveu:! Co Martyś robi? Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Cześć toffi ;) Wyczytałam, że (domyślam się) chcesz się wybrać na spacer z Pusiakową :cool3:? Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 M&T napisał(a):dokładnie :cool3: :evil_lol: Ja z nią próbuję się od roku spotkać, ale niestety odległość nam nie pozwala :-( Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):hejo:D:D co tam u was??:D A dobrze, zdrów jestem Quote
M&T Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 to przyjedź do mnie i wtedy razem spotkamy się z nią :evil_lol: Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 M&T napisał(a):to przyjedź do mnie i wtedy razem spotkamy się z nią :evil_lol: Jak po mnie przyjedziesz, to czemu nie :evil_lol::evil_lol: Quote
Bewarka Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 gordonowa napisał(a):Ja z nią próbuję się od roku spotkać, ale niestety odległość nam nie pozwala :-( Przecie wy nawet się tak długo chyba nie znacie :-o Quote
Rahl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Justys95 napisał(a):Przecie wy nawet się tak długo chyba nie znacie :-o Znamy się rok i kilka miesięcy:lol: Naprawdę ;) Prawda Martyn ?:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts