Dinka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Z checia. :loveu: Widze, ze U Ciebie mozna ponabijac posty? :evilbat: :loveu: Ale naprawde Gordony sa przee cudne... :loveu::loveu: Quote
Rahl Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Dinka']Z checia. :loveu: Widze, ze U Ciebie mozna ponabijac posty? :evilbat: :loveu: Ale naprawde Gordony sa przee cudne... :loveu::loveu: :loveu::loveu: a no ba, przeca moja galeria to główna nabijalnia postów :diabloti: też tak uważam :loveu: Quote
Dinka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 :diabloti: To dobrze, sie przylacze.:diabloti: Prosze o wiecej zdjec.;] Quote
Kincia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']o dobrze mi się zdawało ;) Odwiedzaj, odwiedzaj :multi: Ano dobry ;)Mała literówka - Bardo ;) Ups sorki :oops: Juz poprawilam :eviltong: Quote
Dinka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 A czemu jest Bardo?? :razz: I tyska? :razz: I czemu nie ma zdjec?!:roll: :diabloti: Quote
Rahl Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Kincia']Ups sorki :oops: Juz poprawilam :eviltong: :lol: [quote name='Dinka']A czemu jest Bardo?? :razz: I tyska? :razz: I czemu nie ma zdjec?!:roll: :diabloti: BArdo od Bardolino z Klanu Basów - jego rodowodowe imię. A Tyśka, to tak se wymyśliłam :D jak to ni mo :crazyeye:?:evil_lol: Quote
Dinka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Eee.Na ostatnim zdjeciu ten obok Bardo to jaka rasa? Cocker...?:loveu: Quote
Rahl Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Dinka']Eee.Na ostatnim zdjeciu ten obok Bardo to jaka rasa? Cocker...?:loveu: Cocker spaniel angielsi Drakkar Modus Vivendi magdy_drakkar KONIEC ZLOTOWYCH FOT :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Kincia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Super zlotowe foty:loveu: Za rok musze jechac :diabloti: Quote
Rahl Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 Kincia napisał(a):Super zlotowe foty:loveu: Za rok musze jechac :diabloti: coraz większe grono będzie :multi: Ja też za rok jadę :cool3: O ile wytrwam na tej dogomanii... jak będą kolejne zmiany na moją niekorzyść, to :mad: Quote
Dinka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ty bylas na zlocie sama? Czy z kims doroslym? ;) Quote
Rahl Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Dinka']Ty bylas na zlocie sama? Czy z kims doroslym? ;) z moją mamą, ale za rok jadę sama (najprawdopodobniej :) ) [quote name='Pimpek']Wow, ile fot, szkoda że to już koniec... Wszystko co dobre szybko się kończy :placz::placz::placz::placz: Ja cę zlot, ja cę zlot :placz: Quote
Dinka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 O.o A ile to trwa? :diabloti: Chyba za rok wyprosze, zebym mogla pojechac. :loveu::loveu: Moze byc z kims doroslym. :loveu::loveu: Chociaz.. Ja nie mam psa. :-( Moze za jakis czas... :diabloti: Quote
Rahl Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Dinka']O.o A ile to trwa? :diabloti: Chyba za rok wyprosze, zebym mogla pojechac. :loveu::loveu: Moze byc z kims doroslym. :loveu::loveu: Chociaz.. Ja nie mam psa. :-( Moze za jakis czas... :diabloti: Zawsze około tygodnia :) He he :loveu: Ja za rok jadę bez psa (najprawdopodobniej)... Chciałąbyś mieć znowu psa? jakiej rasy :) Quote
Rahl Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 xxSweetGirl93xx napisał(a):o jakie fajne:D:D hi hi dziękuję :) Quote
Martunia Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Heja. :D O superowe foty, szkoda, że już koniec. :placz: Czuję wciąż niedosyt. :diabloti: I widzę, że coraz więcej jest chętnych na następny zlocik. :cool3: Quote
Bewarka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']To pójdź se kup :loveu::eviltong: A gdzie można TAKIE kupić? :D [quote name='M&T'] jak mi nie pozwoli dożyć mojej 18 to ją zatłukę :mad::roflt: [quote name='łapeczek']niezle z wami .........o chlopcach ale no coz moze sie przylacze ;p a ten braciszek to powiem szczerze niczego sobie ;]Ja też cem go zobaczyć, pokażcie :cool3: [quote name='Asia&gordonisko']ej no :angryy: a miał być tai fajny nick :placz::placz: :evil_lol: a dokładniej na tym wątku ;) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111819Już wykasowali...a że jestem ciekawa to się pytam, na jaki? Quote
Dinka Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 Ja bym chyba chciala retrivera- najbardziej mi odpowiada, zreszta nie tylko mi, mojej rodzinie tez. Mamy kota i krolika, a z tego co wiem on toleruje wszstkie zwierzeta... :loveu::loveu: Poza tym Mam. chce rasowego. Tyle, ze to bardzo popularna rasa. :evil_lol: Quote
Rahl Posted August 16, 2008 Author Posted August 16, 2008 [quote name='Dinka']Ja bym chyba chciala retrivera- najbardziej mi odpowiada, zreszta nie tylko mi, mojej rodzinie tez. Mamy kota i krolika, a z tego co wiem on toleruje wszstkie zwierzeta... :loveu::loveu: Poza tym Mam. chce rasowego. Tyle, ze to bardzo popularna rasa. :evil_lol: chodzi ci o goldena, a może flat coated retrievera :cool3:? a może jeszcze co innego ;) Jak to wykasowali, co wykasowali :crazyeye:? sweetgril :cool3: Quote
łapeczek Posted August 16, 2008 Posted August 16, 2008 dinka co z tego ze popularna skoro twoj psiaczek bedzie wyjatkowy i jedyny w swoim rodzaju ;p Quote
Recommended Posts