Sweet Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Hej:D Fajne te fotki ze spacerku:):D Mój Barduś:loveu::lol: A z twoim bratem to ja sobie pogadam:diabloti::mad: W ogóle to gdzie on się dostał na studia??:razz: Quote
łapeczek Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Skapetka malo ci chlopakow w Poznaniu ze musisz brac sie za brata Gordonowej ? Quote
halgre Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Cześć ... Ładne spacerkowe fotki :multi::multi::multi: Quote
Tequila1017 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Hej :multi: http://i452.photobucket.com/albums/qq241/zuziaczek12/DSC_005222.jpg słodkie :loveu: Czy twój piesio lubi sie bawić z innymi psami ? :D Quote
Onomato-Peja Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/DSC_0046.jpg hahaha pełen foch :D Quote
Sweet Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 łapeczek napisał(a):Skapetka malo ci chlopakow w Poznaniu ze musisz brac sie za brata Gordonowej ? oj mało mało:diabloti::eviltong::evil_lol: a jej brat i tak nie jest chętny na mnie wiec wiesz:eviltong::eviltong: nawet cześć mi ostatnio nie powiedział:evil_lol: wystraszył się:eviltong::evil_lol::evil_lol: Quote
łapeczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 speszyl i zawstydzil sie .... nie strasz chlopcow !! Quote
Sweet Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 łapeczek napisał(a):speszyl i zawstydzil sie .... nie strasz chlopcow !! Ja lubię ich straszyć:evil_lol: on wstydliwy?:crazyeye: on w samym ręczniku chodził po korytarzu:eviltong::evil_lol: znaczy nie wiem może miał majtki pod spodem ale tego nie wiem:evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
łapeczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 heHeHE ....oj to i ja bym poopatrzyla na ten reczniczek xD Quote
Izabela124. Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Ha ha z tym ręcznikiem Ania to mnie rozbawiłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ada- mogłaś mu ten ręczniczek zdjąć :diabloti: Asia- ale ta Twoja kol to ma talent do fotek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 CZeść wszystkim! Dobiłam się do kompa... :shake: Ogólnie powiem wam, że jestem nastawiona na foty w ruchu, na spcery chodzę po 20 więc słońce nie za dobre... Ale i tak, jak wcześniej mówiłam, mój monitor jest taki ciemny, że wszystkie fotki są na nim ciemne... W większości to nawet nie wiem co na nich jest :roll:. A ja na serio nie wiem jak ten monitor rozjaśnić?... :(:( W ustawieniach karty graficznej tyż ni mo... Fotek na razie ni wstawiam, jutro postaram się pójść z gordonem o w miarę normalnej godzinie... Aha, i padło gdzieś pytanie, czy Bardo lubi się bawić z innymi psiakami... Odpowiedź niezbyt... ostatnio lekko dominant się stał i gwałcenie tylko w jego głowie... :evil_lol: Się nagadałyście... :razz: Quote
werbena520 Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [quote name='gordonowa'] Bardi...jak ja ci współczuję:p..Tylko to jest pocieszające,że ten RZEP jest urodziwy:roll: Quote
Rahl Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Haha! Ale dzisiaj na spacerku był spuszczony... ;-) Już rozgryzłam, czemu brzydkie zdjęcia powychodziły... Za niskie iso było :oops:. Ale dzisiaj byliśmy na spacerku w pełnym słońcu, fotki jaśniutkie i postaram się je dać w najbliższym czasie... :):) Quote
LadyK Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [CENTER]Heja :hand: Witam się po przerwie :diabloti:[/CENTER] Quote
łapeczek Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 no to ja czekam na zdjecia i gartki z powodu 600 stronki galerii Quote
agaciaaa Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Cześć :) http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/fotoski/asioweobrazy423.jpg śliczna Tyśka :loveu: I Barduś śliczny tylko troszkę ciemny ;) Quote
Rahl Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Dziękujemy wszystkim :) Fotki zgrywają się już, ale nie wiem czy zdążę je dzisiaj wstawić... Co do fotek, to jestem zawiedziona :o :placz: Wg mnie wyszły okropnie :(... Na moim monitorze znowu są ciemne (starałam się przeca :( tym razem ISO nie przeoczyłam... ) może na jaśniejszych monitorach nie wyglądają tak źle... Ale mam wrażenie, że są rozmazane... Kurde, na spacerze byłam w same południe, o 12! Przesłonę miałam tak ustawioną, żeby jak najwięcej światła wpadało... a czas otwaria migawki miałam ustawiony zazwyczaj na 1/1000, 1/1250... A może mi się tylko tak wydaje? :multi: Może nie jest tak źle... Sami ocenicie jak dam te fotki... Uff! Wyżaliłam się nareszcie komuś! :evil_lol: Huu, hu... fotobuket pędzi! w ciągu pięciu minut jest już na 2 fotce! Nie wiem co się ostatnio z nim dzieje, zazwyczaj był taki posłuszny... EDIT: Jeden fotosik mnie nie zawiódł! Pamiętam, jak kiedyś ciągle mi płatał figle, a teraz, w tej trudnej sytuacji... w końcu się na coś konto przydało! :multi: Musiałabym wykupić abonament, żeby dawać fotki w 640x480 px... tak to jest 500x ?? Quote
Rahl Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Popatrzta, jakie małe i ciemne... Jednak fotosik daje za małe foty... :( Idę zobaczyć, czy moje konto na Tiny pic czy jakoś tak się nie zmarnowało :evil_lol:. Na dzisiaj koniec fotków... Quote
Onomato-Peja Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Ale krejzool :loveu::loveu::loveu: mój tak sam z siebie nie biega :eviltong: ale to dobrze w sumie, bo mam go zawsze odpowiednio blisko, żeby w razie czego zareagować :lol: szkoda, ze fotki takie małe :-( Quote
Rahl Posted August 16, 2009 Author Posted August 16, 2009 Heh :). Bardulek malusieńki to właśnie kocha biegać sam w polu, jego motto brzmi "Wybiegać się ile można" :). Za to z innymi psami... powącha i pójdzie się sam pobawić :roll:... Ale co, nie będę go na siłę targać i kazać bawić się z innymi psiakami ;). No, niestety fotosik daje małe foty. Tinypic nei zgrywa kilku fotek na raz... Już ni wiem, gdzie zgrywać :placz:. Quote
Recommended Posts