M&T Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [url]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/pacerek087.jpg[/url] żywa latarka :evil_lol: I jak idzie klikanie? :) Quote
kinnia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Gordonowa a próbowałaś jeżdzic z bardem na rolkach:D? Ja z Atosem tak fajnie sie jedzie tylko mam problemy z hamowaniem bo atos nie zawsze chce sie zatrzymac:P ale nosze zawsze cos dobrego i jakos hamujemy:P No a t tego biednego Bardusia tymi fotami zameczysz:D ale ładne fotki no i barduś:loveu::loveu::loveu: Quote
Rahl Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 Hej wszystkim :) [quote name='kinnia']Gordonowa a próbowałaś jeżdzic z bardem na rolkach:D? Ja z Atosem tak fajnie sie jedzie tylko mam problemy z hamowaniem bo atos nie zawsze chce sie zatrzymac:P ale nosze zawsze cos dobrego i jakos hamujemy:P No a t tego biednego Bardusia tymi fotami zameczysz:D ale ładne fotki no i barduś:loveu::loveu::loveu:[/quote] Oczywiście, próbowałam :). Fajne uczucie :D. Ale właśnie problem z hamowaniem xd. Ale z tym smaczkiem mogę spróbowć, dzięki :). Dzięki :). MIT: nwet nieźle, póki co entuzjazm mi nie słabnie :diabloti: Quote
Pusiakowa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 fajnie jezdzisz na rolkach :eviltong: . a Bardo , sweetasny :loveu::loveu: Puszek tez mnie ciagnal na rolkach ale z chamowaniem tez nie bylo najlepiej xd . :evil_lol: Quote
Rahl Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='Pusiakowa']fajnie jezdzisz na rolkach :eviltong: . a Bardo , sweetasny :loveu::loveu: Puszek tez mnie ciagnal na rolkach ale z chamowaniem tez nie bylo najlepiej xd . :evil_lol:[/quote] dzięki :) H e he :evil_lol::evil_lol: [SIZE=1]Było pięknie, Martyś :).[/SIZE] Quote
baffi2 Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Asiu, czy mi się zdaje czy Ty się zmieniłaś trochę?:cool3: A może to przez to że na zdjęciu ciemno bylo:cool3: [QUOTE][IMG]http://i297.photobucket.com/albums/mm209/gordonowa/pacerek083.jpg[/IMG][/QUOTE] "Oooo jaka fajna plama, ciekawe co to." :evil_lol::eviltong: Quote
Rahl Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='baffi2']Asiu, czy mi się zdaje czy Ty się zmieniłaś trochę?:cool3: A może to przez to że na zdjęciu ciemno bylo:cool3: [/quote] Czy ja wiem... z fryzury na pewno nie :). Może to dlatego, bo miałam b. grubą kurtkę ;). Quote
Pusiakowa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Asiolinku ! ja chce jeszcze raz ! :loveu: Bylo pieknie <3 . ja chce juz zlot ! :loveu: z Toba gadac , nie moge uwierzyc ! :loveu: Quote
Rahl Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='Pusiakowa']Asiolinku ! ja chce jeszcze raz ! :loveu: Bylo pieknie <3 . ja chce juz zlot ! :loveu: z Toba gadac , nie moge uwierzyc ! :loveu:[/quote] Kurde,że skończyła się kasa na koncie :diabloti: Quote
Efciq Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Ja chce zlot :placz: nawet nie wiem czy bede mogla :/ Quote
Pusiakowa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [QUOTE][B]Martunia[/B] Ale do zlotu jeszcze trochę czasu...[/QUOTE] niestety :placz: . [QUOTE][B]Asia[/B] Kurde,że skończyła się kasa na koncie [IMG]http://1.1.1.5/bmi/static.dogomania.pl/forum/images/smilies/diablotin.gif[/IMG][/QUOTE] bo zes sie rozgadala ! :roll: :diabloti: :evil_lol: . Quote
Rahl Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='Martunia']Ale do zlotu jeszcze trochę czasu...[/quote] no, niestety :placz::placz:. Martyna, no, ja mówiłam a ty "aha" "he he" to ja nawijalam zebs sie osmielila :evil_lol::evil_lol: Quote
Efciq Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 taaa... wy w ogóle jakoś mało gadałyście obie! Quote
Pusiakowa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='gordonowa'] Martyna, no, ja mówiłam a ty "aha" "he he" to ja nawijalam zebs sie osmielila :evil_lol::evil_lol:[/quote] a co ja mialam niby gadac? :eviltong: przeca wiesz , ze ja niesmiala :razz: . Quote
Pusiakowa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [CENTER] 400 !!! :multi: GRATULACJE! :laola:[/CENTER] Quote
Martunia Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [FONT="Arial Black"][COLOR="DarkOrchid"]Gratuluję 400 strony! [/COLOR][/FONT] :smilecol::sweetCyb::BIG::laola::cunao::popcorn: Quote
Efciq Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [SIZE=4][B]Gratulacje 400!!!!!!!!!!! [/B] :multi:[/SIZE]:laola::drinka::cunao::multi: [SIZE=4] [SIZE=2]niedługo do 1000 dojdziesz ;)[/SIZE] [/SIZE] Quote
Rahl Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 O jeju, dziękuję <wstydniś> ależ to szybko mi galeria dobiła :lol: Quote
Izabela124. Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 Gratulacje 400stronki:multi::multi::multi: Ale śliczny nowy komplecik:loveu: Quote
Pusiakowa Posted November 8, 2008 Posted November 8, 2008 [quote name='efciq']fajny banerek :lol:[/quote] av tez jest nowy :diabloti: Quote
Rahl Posted November 8, 2008 Author Posted November 8, 2008 [quote name='Izabela124.'] Ale śliczny nowy komplecik:loveu:[/quote] Bo Martynka pusiakowa robiła:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts