Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

Posted

Dziękujemy za stronkę :* a co do spacerku to mieszkam w śródmieściu, niedaleko Odry :evil_lol: a po drugie to to moje dziecko zeświruje jak zobaczy takiego wielkoluda :crazyeye: a po trzecie ja mam tylko 15 na karku :oops::oops: pozdrawiamy i zapraszamy do nas ;)

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wielkie dzięki. Ja się tu dopiero wkręcam dokładniej odkąd mam Lukę, więc was najzwyczajniej nie znam :oops: ale miło wiedzieć :evil_lol: czekamy na posta właścicielki galerii :eviltong: (jakby co to ja mam na imię Kasia ;))

Posted

faza14 napisał(a):
Dziękujemy za stronkę :* a co do spacerku to mieszkam w śródmieściu, niedaleko Odry :evil_lol: a po drugie to to moje dziecko zeświruje jak zobaczy takiego wielkoluda :crazyeye: a po trzecie ja mam tylko 15 na karku :oops::oops: pozdrawiamy i zapraszamy do nas ;)

a nie ma za co ;)
hi hi :lol:
aaa tam ja mam jak dziewczyny napisały 12 więc nie masz co sie mnie bać :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
zarz coś tam u ciebie nabazgram :evil_lol:
M&T napisał(a):
fazunia: Asiul ma 12 więc loozik :evil_lol:

o właśnie :lol:
xxSweetGirl93xx napisał(a):
heh co to jest 15:D:D asia wcale nie starsza:evil_lol:

hi hi:evil_lol:
nas nie ma sie co bac my bardzo miłe "kobiety" jestesmy:D:D
hehe:)

heheh ;)
(oj Kasiu, pominęło mi jednego twojego posta, ale zaraz tam wpadnę :). Rozkręcaj się, rozkręcaj :multi: początki są zawsze trudne:) Aha mieszkasz na śródmieściu ;) ja jak można wyczytać z mojego profilu mieszkam na Bielanach :cool3:

Posted

Ano wyczytałam, wyczytałam :eviltong: ja się nie boję, ale jakby kto był o wiele starszy, to tak trochę głupio, więc wolałam się dowiedzieć :lol: a po drugie jak ty utrzymujesz takiego psa? :crazyeye: mój sąsiad ma setera angielskiego (piękna bestia, ale niestety wogóle nie wybiegany, chodzą z nim do parku "na szybkiego", pół godzinki na metrowej smyczy i do domu:-() i ledwo go utrzymuje. Ja lecę na spacer z młodą, potem...potem cóś jeszcze porobię, więc się żegnam baby :evil_lol:

Posted

teraz asia radzi sobie lepiej ale na zlocie nawet ja ze tak to powiem postawna kobita:evil_lol: nie mogłam go utrzymac:evil_lol:

ale bardo napewno jest wybiegany bo to wariat:D:D

Dobranoc kasiu;*

Posted

faza14 napisał(a):
Ano wyczytałam, wyczytałam :eviltong: ja się nie boję, ale jakby kto był o wiele starszy, to tak trochę głupio, więc wolałam się dowiedzieć :lol: a po drugie jak ty utrzymujesz takiego psa? :crazyeye: mój sąsiad ma setera angielskiego (piękna bestia, ale niestety wogóle nie wybiegany, chodzą z nim do parku "na szybkiego", pół godzinki na metrowej smyczy i do domu:-() i ledwo go utrzymuje. Ja lecę na spacer z młodą, potem...potem cóś jeszcze porobię, więc się żegnam baby :evil_lol:
hehe, rozumiem cię ;)
Jak ja trzymam go - zamówiłam sobie fajne szelki easy-walker, bardzo fajne są bo hamują to ciągnięcie ;) O jejku, szkoda, że piesek nie ma gdzie pobiegać... jak dobrze, że tuż za rogiem mam wielkie pola, gdzie pies nie dość, że może wybiegać się tak aż nie będzie mógł chodzić ze zmęczenia to jeszcze może uruchomić swoje instynkty :multi:.
No, dobranoc Kasiu :lol:

teraz asia radzi sobie lepiej ale na zlocie nawet ja ze tak to powiem postawna kobita:evil_lol: nie mogłam go utrzymac:evil_lol:

ale bardo napewno jest wybiegany bo to wariat:D:D

Dobranoc kasiu;*

No, były problemy a były, ale teraz już całkowicie zniknęły :multi:
Oj tak, ale wtedy w lesie ten wariat przesadzał, no normalnie tak mi z oczu zmykał, że przez chwilę miałam ochotę wydrzeć się na wszystko :evil_lol::evil_lol:

Posted

Ahh, pamiętam te zamiany psów, żeby tylko Barda utrzymać :evil_lol:

ale nie było z nim aż tak źle :diabloti: wcale nie przeszkadzało mi zatrzymywanie się co krok, żeby mnie nie ciągnął :evil_lol:

Posted

M&T napisał(a):
Ahh, pamiętam te zamiany psów, żeby tylko Barda utrzymać :evil_lol:

ale nie było z nim aż tak źle :diabloti: wcale nie przeszkadzało mi zatrzymywanie się co krok, żeby mnie nie ciągnął :evil_lol:

He he
a ja miałam tego dość, nie po to na tresure z nim chodziłam przez prawie cały rok zeby sie tak zachowywal :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pusiakowa napisał(a):
Hej! :lol:
czyzby spacerek sie szykowal? :cool3:

Chcialabym :eviltong:
hejo asiull:loveu:

grilll:loveu:
agaciaaa napisał(a):
Witamy się:multi: i czekamy niecierpliwie na powrót brata i fotki :diabloti:

Buahahaha :evil_lol::evil_lol:

Posted

A my jedziemy w maju do Espani :loveu: uwielbiam ten kraj z wieeelu powodów :cool3: i już nie mogę się doczekać...tyle, że przed tym jeszcze mnóstwo pracy i testy gimnazjalne :placz:

Posted

faza14 napisał(a):
A my jedziemy w maju do Espani :loveu: uwielbiam ten kraj z wieeelu powodów :cool3: i już nie mogę się doczekać...tyle, że przed tym jeszcze mnóstwo pracy i testy gimnazjalne :placz:

Ależ zazdraszczam! :loveu:
Ech, no tak... a ja w tym roku testy podstawówkowe :evil_lol: Wcale się ich nei boję :lol: I tak na 99% idę do rejonówki :evil_lol: Ale i tak będę się na teście starać:cool3:

Posted

Ja tam się bałam...a że się wogóle do niego nie uczyłam to swoją drogą :evil_lol: u mnie to tak zawsze. Najpierw sobie obiecuję, że się do czegoś dużo pouczę albo do czegoś przyłożę, a później i tak olewam sprawę i uczę się "za pięć 12".

ps. zgadnijcie, ile miałam pkt na teście w podst. :cool3: na 40 możliwych :D

Posted

Nie będę zgadywać, ale powiem, że ja miałam na próbnym 39 (!) a na właściwym...33 :cool3: Chyba oni oszukują i dają najpierw łatwy, żeby się nie denerwować, a potem 'radź sobie człowieku'...

Posted

faza14 napisał(a):
Ja tam się bałam...a że się wogóle do niego nie uczyłam to swoją drogą :evil_lol: u mnie to tak zawsze. Najpierw sobie obiecuję, że się do czegoś dużo pouczę albo do czegoś przyłożę, a później i tak olewam sprawę i uczę się "za pięć 12".

ps. zgadnijcie, ile miałam pkt na teście w podst. :cool3: na 40 możliwych :D

może 38 :cool3:;)

Justys95 napisał(a):
Nie będę zgadywać, ale powiem, że ja miałam na próbnym 39 (!) a na właściwym...33 :cool3: Chyba oni oszukują i dają najpierw łatwy, żeby się nie denerwować, a potem 'radź sobie człowieku'...

Ciekawe kiedy ja będę miała próbne testy... :lol:
faza14 napisał(a):
Ktoś jeszczE?? :cool3: powiem, że u mnie było na odwrót :D:D z próbnym mi poszło fatalnie, a z tym właściwym lepiej :D

Hi hi :evil_lol:

Martunia napisał(a):
Haha tak samo jak i mi. :lol:

:)

Posted

e tam po podstawówce byly proste ja mialam 39 na 40 pkt:cool3: hehe:)
i ogólnie hejo asiull:loveu:
ja tylko przyszłam sie przywitac bo nie mam dzisiaj za bardzo czasu na siedzenie na dgm:(:(:(