Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Aha. ;) Ja to się na tym trochę znam, prowadzę bloga na takim portalu, gdzie tylko html'a się używa (do szablonu). ;) Quote
Rahl Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Martunia napisał(a):Aha. ;) Ja to się na tym trochę znam, prowadzę bloga na takim portalu, gdzie tylko html'a się używa (do szablonu). ;) Aha ;) A teraz jak cytuje wszystko mi w html'u pokazuje :shake: Juz na dzisiaj mam dosc html'a :diabloti: Zdjecia chyba ogladniecie jutro, bo za cholerke mi sie nie chca te guziki wlaczyc :shake: Quote
Rahl Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Pimpek napisał(a):Witamy się :cool1: A no witamy, witamy :cool1: :cool3: Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Aha ;) A teraz jak cytuje wszystko mi w html'u pokazuje :shake: Juz na dzisiaj mam dosc html'a :diabloti: Zdjecia chyba ogladniecie jutro, bo za cholerke mi sie nie chca te guziki wlaczyc :shake: Znam to. :eviltong: Miałam z tym cytowaniem identycznie, myślałam, że tylko ja... Bo jak weszłam na komputer siostry, to było normalnie, na moim tak dziwnie się czasem robi... :razz: Ja to tam html od półtora roku używam na codzień, przyzwyczaiłam się. :eviltong: To czekamy na fotki. ;) Quote
Rahl Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Martunia napisał(a):Znam to. :eviltong: Miałam z tym cytowaniem identycznie, myślałam, że tylko ja... Bo jak weszłam na komputer siostry, to było normalnie, na moim tak dziwnie się czasem robi... :razz: Ja to tam html od półtora roku używam na codzień, przyzwyczaiłam się. :eviltong: To czekamy na fotki. ;) No a ja html'a od tygodnia :diabloti: Mam nadzieje, ze sie naprawia te guziki... Brat mi nie uzyczy kompa :shake: Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):No a ja html'a od tygodnia :diabloti: Mam nadzieje, ze sie naprawia te guziki... Brat mi nie uzyczy kompa :shake: Nie chcę Cię martwić... Ja musiałam czekać z ok. tydzień, ale teraz po 3 dniach mi sie naprawiło. Może u Ciebie szybciej się naprawi. ;) Quote
Rahl Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Martunia napisał(a):Nie chcę Cię martwić... Ja musiałam czekać z ok. tydzień, ale teraz po 3 dniach mi sie naprawiło. Może u Ciebie szybciej się naprawi. ;) Mam nadzieje :shake: Moge dac zdjecia, ale w linkach, chcecie? Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Asia&gordonisko napisał(a):Mam nadzieje :shake: Moge dac zdjecia, ale w linkach, chcecie? Chcemy chcemy ! :D:D:D Quote
Rahl Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 No to dajemy :lol: ... No i nie dajemy :shake: wp sie zepsulo i nie mogę się zalogowac na poczte a tam mam wszystki linki :shake: Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No kurczę... :shake: Zawsze coś musi zdjęciom przeszkodzić... :shake: :-( Quote
Martunia Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Nie no szkoda... :( To nie jej wina. :eviltong: Quote
Rahl Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Próbuje, ale to wp nie chce sie wlaczyc :( Quote
agaciaaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 http://img201.imageshack.us/img201/4789/1903081833nz2.jpg Platynka najładniejsza :loveu: Szkoda że więcej fotek nie ma :razz: Quote
Tepes Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Ale śliczne kotki:loveu: No oooo ale przystojny facet widnieje na fotkach:loveu: Quote
Rahl Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='agaciaaa']http://img201.imageshack.us/img201/4789/1903081833nz2.jpg Platynka najładniejsza :loveu: Szkoda że więcej fotek nie ma :razz: :loveu: Właśnie na dole postu są fotki :lol: [quote name='Acctiually']Ale śliczne kotki:loveu: No oooo ale przystojny facet widnieje na fotkach:loveu: No, no ;) Mój facet :loveu: Jak mam teraz przerwę świąteczną to weźmiemy się ostro za postawe ;) Fotki :) jeszcze te wczorajsze... dzisiaj bedą nowe! napadało śniegu to chyba wiecie o co chodzi :razz: :cool3: cdn za chwilke ;) Quote
Martunia Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Witam ! :hand: Śliczne foteczki. :loveu: Jak słodko wyszła Platynka na ostatnim zdjęciu. :loveu: O masz nowy bannerek ! :cool3: A gdzie avatar? :roll: Quote
agaciaaa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 http://img176.imageshack.us/img176/1/1903081851vo8.jpg znowu te łapki :loveu::loveu: Quote
Rahl Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 [quote name='Martunia']Witam ! :hand: Śliczne foteczki. :loveu: Jak słodko wyszła Platynka na ostatnim zdjęciu. :loveu: O masz nowy bannerek ! :cool3: A gdzie avatar? :roll: Avatar... próbowałam dać nowy do kompletu ale nie da się :shake: coś po angielsku mi wyskakuje.... [quote name='Acctiually']Fajnie łapa na łapę i jaki on poważny;D Nio :lol: [quote name='agaciaaa']http://img176.imageshack.us/img176/1/1903081851vo8.jpg znowu te łapki :loveu::loveu: Taaak, kochane łapencje :loveu: Zdjęcia ogrodowe :razz: Gdzie przód a tył :lol: :evil_lol: cdn za chwilkę Quote
Recommended Posts