Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Martunia napisał(a):
Aha. ;) Ja to się na tym trochę znam, prowadzę bloga na takim portalu, gdzie tylko html'a się używa (do szablonu). ;)

Aha ;) A teraz jak cytuje wszystko mi w html'u pokazuje :shake: Juz na dzisiaj mam dosc html'a :diabloti: Zdjecia chyba ogladniecie jutro, bo za cholerke mi sie nie chca te guziki wlaczyc :shake:

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):
Aha ;) A teraz jak cytuje wszystko mi w html'u pokazuje :shake: Juz na dzisiaj mam dosc html'a :diabloti: Zdjecia chyba ogladniecie jutro, bo za cholerke mi sie nie chca te guziki wlaczyc :shake:

Znam to. :eviltong: Miałam z tym cytowaniem identycznie, myślałam, że tylko ja... Bo jak weszłam na komputer siostry, to było normalnie, na moim tak dziwnie się czasem robi... :razz: Ja to tam html od półtora roku używam na codzień, przyzwyczaiłam się. :eviltong:
To czekamy na fotki. ;)

Posted

Martunia napisał(a):
Znam to. :eviltong: Miałam z tym cytowaniem identycznie, myślałam, że tylko ja... Bo jak weszłam na komputer siostry, to było normalnie, na moim tak dziwnie się czasem robi... :razz: Ja to tam html od półtora roku używam na codzień, przyzwyczaiłam się. :eviltong:
To czekamy na fotki. ;)

No a ja html'a od tygodnia :diabloti: Mam nadzieje, ze sie naprawia te guziki... Brat mi nie uzyczy kompa :shake:

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):
No a ja html'a od tygodnia :diabloti: Mam nadzieje, ze sie naprawia te guziki... Brat mi nie uzyczy kompa :shake:

Nie chcę Cię martwić... Ja musiałam czekać z ok. tydzień, ale teraz po 3 dniach mi sie naprawiło. Może u Ciebie szybciej się naprawi. ;)

Posted

Martunia napisał(a):
Nie chcę Cię martwić... Ja musiałam czekać z ok. tydzień, ale teraz po 3 dniach mi sie naprawiło. Może u Ciebie szybciej się naprawi. ;)

Mam nadzieje :shake: Moge dac zdjecia, ale w linkach, chcecie?

Posted

[quote name='agaciaaa']http://img201.imageshack.us/img201/4789/1903081833nz2.jpg Platynka najładniejsza :loveu:

Szkoda że więcej fotek nie ma :razz:
:loveu: Właśnie na dole postu są fotki :lol:
[quote name='Acctiually']Ale śliczne kotki:loveu:
No oooo ale przystojny facet widnieje na fotkach:loveu:

No, no ;) Mój facet :loveu:
Jak mam teraz przerwę świąteczną to weźmiemy się ostro za postawe ;)

Fotki :) jeszcze te wczorajsze... dzisiaj bedą nowe! napadało śniegu to chyba wiecie o co chodzi :razz: :cool3:

cdn za chwilke ;)

Posted

[quote name='Martunia']Witam ! :hand:
Śliczne foteczki. :loveu: Jak słodko wyszła Platynka na ostatnim zdjęciu. :loveu:
O masz nowy bannerek ! :cool3: A gdzie avatar? :roll:
Avatar... próbowałam dać nowy do kompletu ale nie da się :shake: coś po angielsku mi wyskakuje....
[quote name='Acctiually']Fajnie łapa na łapę i jaki on poważny;D
Nio :lol:
[quote name='agaciaaa']http://img176.imageshack.us/img176/1/1903081851vo8.jpg znowu te łapki :loveu::loveu:
Taaak, kochane łapencje :loveu:

Zdjęcia ogrodowe :razz:

Gdzie przód a tył :lol: :evil_lol:

cdn za chwilkę