Jump to content
Dogomania

Nasze gordonowo! Reaktywacja galerii.

Recommended Posts

• Replies 6.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agaciaaa napisał(a):
http://img515.imageshack.us/img515/7804/1303081719px5.jpg kochany pycholek :loveu:

Koteczek też :loveu:

Dziękujemy:lol:
Martunia napisał(a):
Śliczne zdjątka. :loveu: Oba zwierzaczki ślicznie wyglądają. :)

Również dziękujemy
Postaram się Wam jutro wynagrodzić czas czekania i zrobić wieeeelką sesję! Hmmm... jak jej nie dam jutro to w sobote rano na pewno ją zobaczycie:cool3: (rano tzn. ok 10 :p)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Hej
Slicznv mv zwierzaczki, clauski dla nich
A kiedy bedzivsz miala juz aparat z naprawy?

Dziękujemy:lol:
Za tydzień aparat wróci do domu:loveu:

Posted

Przepraszam, że piszę już trzeci post z rzędu, ale jest pewna sprawa - czy Wy też macie taki problem jak ja? Zapewniam, że byłam zalogowana jako Asia&gordonisko

PS: czy zdjęcie nie jest za duże :hmmmm: Jak tak to zaraz zmienię na link

Posted

Biardus jest pieknym pieskiem :p . A Platyska pieknym kotkiem :lol: . A masz jakies fotki jak Biardus i Tyska byli mali . ? Chetnie zobaczymy jak wygladali twoi "maluszkowie" Jak byli mali .?

A pytalas sie u mnie czy mam fotkii Niestety Nie .
Ale beda jutro ;D . Bo popierwsze jestem chora :placz: . A podrugie na dworzu zimno jest ;( . Wiec jutro zrobie mu w domku ;) .
Pozdrowienia dla Biarda Tyski i Dogomanki ;).

Posted

Martynia&Pusio napisał(a):
Biardus jest pieknym pieskiem :p . A Platyska pieknym kotkiem :lol: . A masz jakies fotki jak Biardus i Tyska byli mali . ? Chetnie zobaczymy jak wygladali twoi "maluszkowie" Jak byli mali .?

A pytalas sie u mnie czy mam fotkii Niestety Nie .
Ale beda jutro ;D . Bo popierwsze jestem chora :placz: . A podrugie na dworzu zimno jest ;( . Wiec jutro zrobie mu w domku ;) .
Pozdrowienia dla Biarda Tyski i Dogomanki ;).

Pewna osoba na forum ma nick dogomanka :cool3:
Niestety pamiątki Barda się skasowały, a teraz wstawiam zdjęcia Platyny jak jest mała, ma dopiero 6 mies. :cool3:

Witamy w naszej galerii :multi:

Posted

Asia&gordonisko napisał(a):
Pewna osoba na forum ma nick dogomanka :cool3:
Niestety pamiątki Barda się skasowały, a teraz wstawiam zdjęcia Platyny jak jest mała, ma dopiero 6 mies. :cool3:

Witamy w naszej galerii :multi:

A co do dogomanki mialam na mysli Ciebie .!
Aha no szkoda :( . Ale przynajmiej mala Platysie zobaczymy :multi: .
Czekamy na Fotki ;] .

Posted

Przepraszam, że piszę już trzeci post z rzędu, ale jest pewna sprawa - czy Wy też macie taki problem jak ja? Zapewniam, że byłam zalogowana jako Asia&gordonisko

A co się stało dokładnie? Przepraszam za moje nierozumienie. :lol:

Posted

Aaa rozumiem. Może wcześniej ktoś przed Tobą napisał posta, a Ty go jeszcze nie przeczytałaś? Mi też się czasem tak pokazuje i to właśnie przez to, że wcześniej ktoś przede mną się wypowiedział i jego posta nie przeczytałam.

Posted

Martunia napisał(a):
Aaa rozumiem. Może wcześniej ktoś przed Tobą napisał posta, a Ty go jeszcze nie przeczytałaś? Mi też się czasem tak pokazuje i to właśnie przez to, że wcześniej ktoś przede mną się wypowiedział i jego posta nie przeczytałam.

A właśnie, że nie:cool3:

Dozia_13 dziękujemy:loveu:

Posted

Martunia napisał(a):
Śliczny jest! :D Oczywiście, moim zdaniem powinnaś dać ten bannerek do podpisu. ;)

Dziękuję, ale poczekam jeszcze na inne opinie :lol:

Posted

Dziękuję, ale poczekam jeszcze na inne opinie :lol:

A wiec i moim zdaniem jest Sliczny :p:p . Ja tez uwazam ze powinnas wstawic go do podpisu .. Ale to oczywiscie nie znaczy ze ten co masz teraz jest brzydki .!! Oba sa piekne!! :lol:

Posted

Martynia&Pusio napisał(a):
A wiec i moim zdaniem jest Sliczny :p:p . Ja tez uwazam ze powinnas wstawic go do podpisu .. Ale to oczywiscie nie znaczy ze ten co masz teraz jest brzydki .!! Oba sa piekne!! :lol:

Dziękuję:lol: Ale ten banerek co teraz mam zrobiła mi Eria:loveu::loveu:

Posted

Hej, hej! Pójdę chyba na pacerek z Bardem ( ale taki na smyczy i lince bo Barduś często ucieka i trzeba go poza "nasze" rejony wywozić) i porobię mu fotasy:cool3: Jesteście za, czy przeciw:cool3:? Czekam do godz. 15.50:diabloti: