Pokahontas Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 może ktoś przygarnie na emeryturę przytulasa? Quote
Pokahontas Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 mam wspaniałą wiadomość sama jeszcze nie umiem uwierzyć wczoraj do schroniska przyszła Pani która chciała wziąć pieska który ma małe szanse na dom pokazałam jej parę bid i w tym Tosię dziś przyszła i powiedziała że skoro już tyle lat czekała to w końcu wyczekała :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: TOSIA MA DOM z ogrodem to niesamowite!!!!!!!!!!!!! :multi::multi::multi: Quote
Daga&Maks Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 to wspaniele :multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Natussiaa Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 naprawdę???:crazyeye: ale wiadomośc:multi::multi: :multi::multi::multi:SUPER:smilecol::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Pokahontas Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Tosia ma dom z ogrodem teoretycznie miała być w budzie (stoi w końcu pusta)bo przecież tyle lat na dworze sunia spędziła... no ale wybrała łóżko:loveu: rozmawiałam z nowa Panią Tosi - sunia ma niesamowite szczęście:sweetCyb: Quote
Witokret Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Uuuaaauuuu :multi::multi::multi: SUPER !!! Wspaniałe wieści :loveu::lol: Wszystkiego dobrego psineczko w nowym domku :lol: Quote
Recommended Posts