Jola_K Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 lawina nadciaga :( 4 maluszki juz u mnie czekaja na transport, jest tez ciezarna kocica, jest i Sniezynka... Quote
Tweety Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Jola_K napisał(a):lawina nadciaga :( 4 maluszki juz u mnie czekaja na transport, jest tez ciezarna kocica, jest i Sniezynka... nadal nie mam jak wziąć Śnieżynki:-( Jolu, gdzie (jesli w ogóle) dałabys radę podrzucic ją najdalej w stronę Krakowa? Quote
Jola_K Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Tweety napisał(a):nadal nie mam jak wziąć Śnieżynki:-( Jolu, gdzie (jesli w ogóle) dałabys radę podrzucic ją najdalej w stronę Krakowa? hmmm, do Suchej Beskidzkiej na pewno Quote
Tweety Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Jola_K napisał(a):hmmm, do Suchej Beskidzkiej na pewno no, to już zawsze bliżej, może kogoś zwerbuję w ten sposób Quote
Tweety Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 wandul, a dało by się tak aby do Miuti pojechał Maniuś i ten drugi kociuch a za to do Ciebie jeszcze dwa od Daneckiej? Miuti ma w tym momencie jakąś straszną ilość kotów więc musi mieć jakieś szybko adoptowalne Quote
przyjaciel_koni Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Tu również poszukiwane domy !!!! W dużej ilości... Np. Maniuś tak by chciał własnego Człowieka !!!! Pilna to sprawa !!!! Quote
Jola_K Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Tweety']wandul, a dało by się tak aby do Miuti pojechał Maniuś i ten drugi kociuch a za to do Ciebie jeszcze dwa od Daneckiej? Miuti ma w tym momencie jakąś straszną ilość kotów więc musi mieć jakieś szybko adoptowalne Wanda jest bez internetu do "nie wiadomo kiedy" :shake: kontakt z nia tylko telefoniczny 600942653 [SIZE="1"]tpsa znowu dala ciala :zly7: Quote
Tweety Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 to tym bardziej trzeba podnieść Maniusia, który szuka domu Quote
przyjaciel_koni Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 No właśnie... Maniuś - piękny kocinek szuka własnego miejsca na ziemi !!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Manuś bardzo potrzebuje własnego domu !!!! (Najlepiej z wyrozumiałym mężczyzną... Trochę się ich boi...) To wspaniały kot !!!!!! Może wszyscy zapomnieli, jak wygląda... Nie zaglądają na 1 stronę... A kocinek już jest w dużo lepszej formie ! To dla przypomnienia: popatrzcie jaki Manius jest piękny: Quote
wandul 66 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Maniek ma jutro szanse na domek - trzymajcie kciukasy , poszedł by do razem mieszkających 2 sióstr - mężczyzni tylko dochodzący !!!!! Quote
fona Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 [quote name='wandul 66']Maniek ma jutro szanse na domek - trzymajcie kciukasy , poszedł by do razem mieszkających 2 sióstr - mężczyzni tylko dochodzący !!!!! brzmi... interesująco :evil_lol: Quote
przyjaciel_koni Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Maniuś... Oby ci się koteczku udało !!! On jest naprawdę wyjątkowo pięknym kotem !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Piękny Maniuś !!! Czy dostał swoją szansę ? Quote
Tweety Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 czekamy. a to fotka z wczoraj, jest piękny i mojego TŻ nie bał sie wcale, dał się głaskać i nadstawiał brodę do skrobania Quote
wandul 66 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 domek Mańka nawet nie zadzwonił , poprostu CISZA!!!! Znowu Maniek szuka!!!!! Quote
przyjaciel_koni Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Piękny kot poszukuje domu stałego !!!! Z dobrymi Opiekunami !!!! Maniuś liczy na pomoc Dogo !!!! Quote
Tweety Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 a może jednak ktoś się zakocha w pięknym krówkowym kocurze?? najwyższy czas! Quote
Jola_K Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 jest sliczny i slicznie wraca do zdrowia :) mam zdjecia Manka i pozostalych kotow, dzikuskow u Wandy wkleje pozniej Quote
Jola_K Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 oto Maniek :loveu: cudny Pan Kot pierwszy przy misce.. i jedyny zreszta, bo cztery pozostale kotki-dzikuski nie maja odwagi podejsc do miski w naszej obecnosci (ale Wanda dzisiaj pisala ze kocurek Rysiu, zaczyna sie osmielac :kciuki: ) watek pozostalych kociuchow u Wandy, [SIZE="3"]TUTAJ konsumujemy... :p i po posilku, Manius w pelnej krasie :loveu: Quote
Recommended Posts