Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Wanda66, mam nadzieje, że będę miała czas, żeby pisać jak najwięcej.
A co do brzusia Klusi, to faktycznie jest duży :)- dużo kciego ciałka do głaskania.
Mój Tato już dostał bojowe zadanie, wyprawa do sklepu zoologicznego, po jakieś dietetyczne jedzonko dla Klusi, żeby się kocinka nie spasła za bardzo. :)

Posted

Megi8 napisał(a):
Hej Wanda66, mam nadzieje, że będę miała czas, żeby pisać jak najwięcej.
A co do brzusia Klusi, to faktycznie jest duży :)- dużo kciego ciałka do głaskania.
Mój Tato już dostał bojowe zadanie, wyprawa do sklepu zoologicznego, po jakieś dietetyczne jedzonko dla Klusi, żeby się kocinka nie spasła za bardzo. :)
oj , podejrzewam , że będzie zawiedziona - ONA KOCHAC JEŚĆ :evil_lol: No , zaraz po mizianiu;) A jak sie mamie spodobała ???

Posted

Mamie spodobała się strasznie :p.
Wczoraj siedziałyśmy na podłodze przez godzine i gadałyśmy. Klusia miała cztery ręce do głaskania i tylko przechodziła co chwile z moich kolan na kolana mojej mamy.
A jeść kocha strasznie, caly czas siedzi przy misce.

Posted

Megi8 napisał(a):
Mamie spodobała się strasznie :p.
Wczoraj siedziałyśmy na podłodze przez godzine i gadałyśmy. Klusia miała cztery ręce do głaskania i tylko przechodziła co chwile z moich kolan na kolana mojej mamy.
A jeść kocha strasznie, caly czas siedzi przy misce.
super , ciesze sie bardzo - mysle , że Klusia jak trafiła do Krzyczek i widziała , co sie wokół dzieje , straciła nadzieję - dziękuje , że u Was ją odzyska!!!!

Posted

Juz wygląda na zadowoloną i beztroską.
Niech jeszcze minie pare miesiecy, zeby sie upewnila, ze ma staly kat i ze nikt jest nie juz nie skrzywdzi i wroci do formy.:cool3:

Posted

Maniek to kawał pieknego kocura , sierśc odrasta - wygląda narazie jak oskubany kurczak , ale juz niedługo zarosnie - szuka domku bez mężczyzn albo z bardzo wyrozumiałym panem!!!

Posted

TAK , Maniek ma allegro i inne ogłoszenia , dzisiaj dostanie kumpla , czarnego kocurka kastrata z HILTONA od dziewczyn w Sosnowcu - przyniesiony do schroniska domowy kot - siadł psychicznie , nie jadł , nie pił , zabrany do klatki w HILTONIE wciąz bez poprawy , był juz nawadniany kroplówkami - mamy nadzieje , że puszczony w duzym , 23 m pokoju z kumplem , odzyje psychicznie bo fizycznie to okaz zdrowia!!! A I Manius nie będzie samotny!!!