Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wandul, jak się mają kotuchy? kiedy się ciachacie? A Maniek miał już ostatnią szczepionkę, bo trochę sie pogubiłam z tymi wszystkimi kotami:oops:

Posted

[SIZE="3"]

Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkiej Nocy,
pełnych wiary, nadziei i miłości,
radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny i przyjaciół,
obfitego w wodę "Lanego Poniedziałku"
oraz wesołego "Alleluja"

Posted

Witam wszystkich serdecznie, jestem nową i szczęśliwą właścicielką Klusi:multi:. Klusia ma się dobrze, jest bardzo kontaktową kociczką i wcale nie jest taką spokojną i stonowaną na jaką wyglądała przy pierwszym poznaniu :eviltong:...... już na drugi dzień beztrosko ganiała za moimi skarpetkami. Cała rodzina zakochała się w Klusi na całego.
Pozdrowiam was
Kluska też

Jak mi się uda, prześlę zdjęcia

Posted

Megi8 napisał(a):
Witam wszystkich serdecznie, jestem nową i szczęśliwą właścicielką Klusi:multi:. Klusia ma się dobrze, jest bardzo kontaktową kociczką i wcale nie jest taką spokojną i stonowaną na jaką wyglądała przy pierwszym poznaniu :eviltong:...... już na drugi dzień beztrosko ganiała za moimi skarpetkami. Cała rodzina zakochała się w Klusi na całego.
Pozdrowiam was
Kluska też

a to ja witam serdecznie:loveu::loveu::loveu:
czekamy na wieści, na fotki itp. Jak to dobrze, że Klusieńka trafiła w takie świetne miejsce:loveu:

Posted

Megi8 napisał(a):
Pozdrowiam was
Kluska też

witaj , ciesze sie , że sie zalogowałaś - teraz to juz przepadłaś - forum wciaga jak narkotyk- dużo głasków dla mojej przemiziastej KLUSI!!!! Dodam , że cała rodzinka megi była przekonana , że Klusia jest w ciąży;););) a ona jest taka prawdziwa KLUSIA!!!