Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kora powoli sie klimatyzuje w nowym domku. W piątek znowu jedzie z Dominika do Warszawy, tam sa dzieci a Kora za dziećmi przepada. Nie odstępuje ich na krok. Uwielbia tez zabawy piłeczką. Usypia z piłeczka w pyszczku. Dominika cały czas powtarza że Kora jest przepiekna i taka słodka.

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tak, mam wiadomości i mam nowe zdjęcia. Kora jest szczęśliwa, ładnie je, nie ma sraczki. Dominika mówiła, że będzie pisać na wątku Kory. Czekam niecierpliwie.

Posted

kaj-ka napisał(a):
Tak, mam wiadomości i mam nowe zdjęcia. Kora jest szczęśliwa, ładnie je, nie ma sraczki. Dominika mówiła, że będzie pisać na wątku Kory. Czekam niecierpliwie.

:multi::multi:To czekam na fotki i relacje ...ale najważniejsze że Kora ma się dobrze:multi::multi::multi: Takie wieście lubię ... uwielbiam ;):multi:

Posted

Kora jest dalej szalona, w tym związku to ona jest dominującą stroną. Ale to jest takie słodkie, ze przywołuje tylko usmiech. Kora ma najlepszy dom. Jeszcze raz dziękuje za wszystko Dominika.

Posted

Witam wszystkich!

Musicie mi wybaczyć ale ten portal nie jest zbyt przyjazny, ciężko mi było znaleźć wątek Kory, a jeszcze trudniej coś napisać. Właściwie to nie wiem, czy piszę w odpowiednim miejscu.

Jestem szczęśliwa, że znalazł mnie taki wyjątkowy pies. Jestem także wdzięczna, wszystkim, którzy pomogli Korci w schronisku i pomogli jej mnie znaleźć.

To prawda, że Kora mnie zdominowała, ale nie jest mi z tym źle. Czy muszę to zmieniać? Podoba mi się taka z charakterem.

Pozdrawiam

Nowa Pani Kory, Dominika

Posted

cześć Dominiko,
ty również musisz nam wybaczyć, że już do Kory tak często nie zaglądamy
źle się dzieje ostatnio w naszym adopcyjnym światku, i praktycznie wszystko na głowie Kasi
pozdrawiam was obie bardzo serdecznie

Posted

Muszę Wam coś napisać. Pomoc Dominiki nie zakończyła się wraz z adopcja Kory. Kora to dopiero początek. Niedługo będzie gościc u siebie na tymczasie bardzo sympatycznego psiaka ze schroniska. Czy ona nie jest z nieba????

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Witam po długiej przerwie, ostatnio nie bywam na dogo. Kora jest po operacji usunięcia 3 guzów na listwie mlecznej. Przed nia operacja usunięcia polipa przy pęcherzu moczowym. Kora nie jest zdrowym psem ale Dominika niczego nie zaniedbuje. Widujemy się bardzo często więc wieści mam na bieżąco.