Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WŁADCZYNI napisał(a):
mhm w sumie jak jestem taka zdegenerowana:cool3: to kiedyś będę miała psa którego zrobię na wielbłąda albo rekina!:evil_lol: A co!:diabloti:

Właśnie sobie wyobraziłam Sambę z doczepioną płetwą grzbietową rekina radośnie biegającą w wysokiej trawie :evil_lol:

Posted

Czarne Gwiazdy napisał(a):
Biedne pieski. Po ich oczach widzę, że bardzo cierpią... co za niedobra istota mogła je tak skrzywdzić? :(

Ah... nie będę dzisiaj spał w nocy :shake:

Zgadnij czyj to piesek. ( kto go trzyma na rękach ? )

Posted

" Na tak wspaniały pomysł wpadła Aubrey O'Day, niegdysiejsza członkini zespołu Danity Kane. Z grupy została wyrzucona i po piesku możemy się tylko domyślać, dlaczego koleżanki stwierdziły, że już nie mają ochoty z nią współpracować... "

Tak piszą.

Posted

[quote name='zuza:D']" Na tak wspaniały pomysł wpadła Aubrey O'Day, niegdysiejsza członkini zespołu Danity Kane. Z grupy została wyrzucona i po piesku możemy się tylko domyślać, dlaczego koleżanki stwierdziły, że już nie mają ochoty z nią współpracować... "

...może za brak gustu? :cool3:
Wyróżnienie się nie daje gwarancji na sukces :razz:
[url=http://lula.pl/lula/1,97804,5626290,Aubrey_ODay_lubi_wlochate_futerka_.html]Aubrey ODay lubi w

Posted

zuza:D napisał(a):
To, że pies mruga to nie znaczy, że jest zadowolony. Przeciez psy nie mrugają do siebie. A poza tym to mógł być foto montaż.

Boże... czy na prawdę musisz brać wszystko na poważnie? Co nie zmienia faktu, że psiak wygląda JAKBY mrugał :diabloti:...

Do tego część psiaków na zdjęciach na zadowolone pyski, wiec wclae im nie jest tak źle :razz:

Posted

Tak wiem. Bo kto normalny chodziłby np. do parku z takim psem :diabloti:
Osobiście uważam, że taki pies farbowany tylko na konkurs groomerski to nic, ale żeby mieć takiego psa na codzień...:shake:

A najgorszy jest żółw - ninja..:mad:

Posted

Generalnie mam w doopie co inni myślą więc chodzenie z psem zrobionym choćby i na żółwia ninja mogę sobie wyobrazić bez problemu.
Tylko że Szczurowata ma krótki włos:mad: