Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='luka1']dziś miałam zapytanie i Diuka. Pani dzwoniła, kiedy jej opowiedziałam o nim że taki chudziutki i potrzebuje troskliwości to powiedziała że na allegro tak ładnie wygląda i poczeka aż bedzie grubszy.
i jeszcze napisała do mnie pani - odpiusałam, zobaczymy
a i mamy jednego obserwatora

O matko kochana!
Dlaczego chce żeby był grubszy?
O Czarusia z Rudy Sl. pytała tez jakaś babcia,i pytała czy aby nie jest chudy ,bo ona potrzebuje... smalec psi dla chorego wnuka......
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105116

Posted

Ela_and_Krzys napisał(a):

jaki ma stosunek do innych psów?

Z psami raczej OK....suka z którą był w boksie przez 2 tygodnie to całkiem go zdominowała do tego stopnia, że nawet nie jadł bo wszystko mu wyżerała z miski a On biedak nie dawał sobie rady - poddawał się :shake:

Posted

Przepraszam bardzo....coś mi świtało w głowie z tymi zaginionymi psiakami i patrzę, że ta Pani wypowiedziała się tutaj na wątku Diuka :oops:
Po prostu nie skapnęłam, że to ta sama osoba :shake:
Więc to nie zaginiony Tajfun :cool1:
Epe przepraszam Cię bardzo za zmyłkę ale już wszystko mi się pieprzy, tyle tych psiaków mamy, że nie nadążamy z niczym :-( Ale wielkie dzięki za Twoją uwagę i pilotowanie sprawy :lol:

Posted

Szkoda, że Diuk nadal tkwi w schronie. Pies miał ofertę DT uwarunkowaną wizytą u weta, zrobieniem podstawowych badań...
Mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry domek.

Posted

*Gajowa* napisał(a):
Szkoda, że Diuk nadal tkwi w schronie. Pies miał ofertę DT uwarunkowaną wizytą u weta, zrobieniem podstawowych badań...
Mam nadzieję, że szybko znajdzie dobry domek.

Kasiaprodex miała coś załatwiać z AFN względem wizyty i cisza :roll: nie mam pojęcia co dalej :shake:

Posted

Rozmawiałam przed chwila z panem z Warszawy. Jest bardzo zainteresowany Diukiem. Nawet zamirza w sobote przyjechac do schroniska aby go oglądać. Moze sie zdecyduje na adopcję. Nie opowiadałam mu jaki to Diuk jest wspaniały tylko jakiej troskliwej i intensywnej opieki potrzebuje. Nie zrezygnował. A no zobaczymy, do soboty może zmieni zdanie.

Posted

Ewusek napisał(a):
gdybym wiedziala, ze nie zje mi dzieci i kotow, moglabym wziasc go na DT... no i jak jest nauczony mieszkac w mieszkaniu....

co do dzieci i kotów to zawsze jakieś mozna poswiecic ale jak sprawdzic psa ktory siedzi w schronie jak nauczony mieszkac w chalupie? Ciotka czy to nie za duze wymaganie. Moze znasz jakis sposób sprawdzenia w schroniskowych warunkach to poprosze. Chetnie skorzystam zreszta jak tez inne ciotki

Posted

no nie znam... zreszta kiedys nie zastanawialam sie nad tym biorac psa na DT, nawet ze schronu, nawet mastifa...
ale po ostatnich historach co sie dzieje na innych tymczasach jak pies leje kilka razy dziennie... nie wiem, moj TZ chyba by go wystawil do ogrodka...

a test na dzieci mozemy zrobic z moim synem :-)
ostatnio mial test z Zuzia i nadal zyje :-)

Posted

Ewusek napisał(a):
no nie znam... zreszta kiedys nie zastanawialam sie nad tym biorac psa na DT, nawet ze schronu, nawet mastifa...
ale po ostatnich historach co sie dzieje na innych tymczasach jak pies leje kilka razy dziennie... nie wiem, moj TZ chyba by go wystawil do ogrodka...

a test na dzieci mozemy zrobic z moim synem :-)
ostatnio mial test z Zuzia i nadal zyje :-)

w ogródku tez by mu sie nic nie stało jakby by pod opieka

Posted

luka jakby przyszedl chetny na naszego onka to powiedz ze musi byc leczony ze dobra karma .....i ze babelki musi stracic. Wtedy zobaczymy czy tez bedzie chciał czy zachowa sie jak raczek czyli tyłem tyłem do wyjscia