luka1 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 no, no, ktoś ukrywa pieska że pozwola mu tak nisko spaść? Quote
beka Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 Może ma co do niego jakies zamiary i chowa przed innymi ????? Quote
irysek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 no sliczny jest, nie ma co, trzymam kciuki za kase, dt, a co najwazniejsze za to zeby zaczal przybierac na wadze. Quote
kasiaprodex Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 wg mnie to trzeba koniecznie mu zrobic chcociaz podstawowe badania czyli: krew, mocz....Zobaczyc czy on jest taki zagłodzony czy może ma jakąs poważna chorobe. W tym celu to niestety jest potrzebna kasa na zapłate badań.Za 3 tyg mamy dt. ja niestety mogę go wziąśc od piatku wieczór do niedzieli a jezeli by nie było konfliktu z moja bandytówna to jeszcze troche by u mnie posiedział do czasu wolności u beci. ciotki myślcie myślcie jak to wsztsko pozałatwiac. Może AFN cosik nas wesprze? Quote
beka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Gajowa też ma na niego oko.... Ale ma wolne od piatku za dwa tygodnie....troszę szybciej niż u mnie Quote
kasiaprodex Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 ciotki piszcie od kiedy możecie wziąść oneczka. Może coś wspołnymi silami po trochu.ja bym go ma sggw na badania wysłała aby miec pewność co i jak z nim. Ciotki może poprosimy AFN o wsparcie beka od dni.... gajowa od dnia ..... Quote
Ziutka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 kasiaprodex napisał(a): beka od dni.... gajowa od dnia ..... Taaa....żeby tylko zdążyć...bo chcą go wydać komuś :cool1: A i ciotka Luka zbiera bęcki od kierownik za niego :diabloti: Bo to niby "jej" pies...tak na chwilę na hotelik :evil_lol: Więc spieszmy się ciotki qrcze bo się boje, że ..... nie chcę mówić nawet. Qrcze....powstawiałam takie śmieszne emoty a to wcale nie jest śmieszne :shake: Quote
luka1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 no to mam trzymać rezerwacje czy puszczać psa do innego domu? W schronisku jest taki ścisk że kazde wypchnięte zwierzę to sukces. Quote
beka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 A mamy możliwość sprawdzenia tego domu??? Quote
luka1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 dziś pani Małgosia wyprowadziła Diuka na spacer, był bardzo grzeczny. Quote
Ziutka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 beka napisał(a):A mamy możliwość sprawdzenia tego domu??? Wątpie...wydadzą go komu popadnie - aby tylko miejsce się zwolniło bo coś cholera ścisk jest jak na złość :angryy: Quote
Ziutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Potrzebujemy na pilnie jakiejś budy dla Diuka....:placz: Jeśli coś się znajdzie to wtedy nawet dzisiaj pies może jechać do Beci. Quote
beka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 podnoszę. Może ktos ma zbedna budę.... Quote
Ziutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Becia...może napisz w tytule, że potrzebna buda by pies mógł mieć DT... No sama nie wiem :placz: Quote
beka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 podniosę Diuka, moze ktos pomoze.. Quote
kasiaprodex Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 kurcze a ostatnio lavinia miala bude do oddania. Quote
Ziutka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 kasiaprodex napisał(a):kurcze a ostatnio lavinia miala bude do oddania. I co ?? Już oddała ?? :placz: :placz: :placz: Quote
Ziutka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Podniosę....może ktoś ma budę na zbyciu dla naszego nieszczęśnika :shake: Quote
Recommended Posts