Jump to content
Dogomania

Owczarek Colli - już w nowym domu!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Amikat,
w 2006 roku mielismy w Mielcu sunie collie Katie. Napatoczyl sie taki namol z Lublina, ktory koniecznie chcial miec gwarancje, ze sunia jest zdrowa, ze nie bedzie sterylizowana, a jak poprosilam o adres w celu zrobienia kontroli, to swiecie oburzony warknal, ze nie bedzie nikogo do domu wpuszczal, ze po co dajemy ogloszenia, jak nie chce mu dac suni, itd. Okazalo sie, ze mial psa collie (bez papierow oczywiscie). Dzwonil jeszcze kilka razy, ale wylaczalam sie jak tylko zaczynal swoje gadki :eviltong:

"ludzie" zeby zarobic sa zdolni do wszystkiego :angryy: rozmnazanie psow ze schroniska nie jest dla nich niczym zlym :roll:

To dobrze, ze sunia idzie do adopcji po sterylce.

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kurcze - czyli mój idiota nie był niestety wyjatkiem. Świnia - próbował po 18:00 do pracownika mówiż ze to ze mną uzgodnione, że on ma zabrać sunie. Facet do mnie zadzonił i sie sprawa posypała.

Strylka w środę. Nowy domek super. Niestety nasze schronisko nie szczepi na zakażne. Myślę czy jej nie zaszczepiś ale my już z Janeczką ledwo siągniemy... sponsorów BRAK!

Posted

Super pomysł. Poszłaby już zaopatrzona . Ci ludzie do których idzie są bardzo sympatyczni - myślę ze pomogą namawiajac swoich przyjaciół na pieski adopcyjne. Tak czuję.

Jeżlei mozesz sie dorzucić Madziu 828 to BARDZO prosze o wpłate na konto Fundacji SOS dla Zwirrząt. Oczywiście bierzemy fakturke

FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT"
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21

Nr konta bankowego
93 1560 0013 2367 0569 2079 0001

tel: (032)7494490; 0 506 198 410

Numer KRS: 0000285182
REGON: 240699505
NIP: 6292374672

Posted

A mozna szczepic w tym samym czasie co sterylka? Czy to nie bedzie zbytnie obciazenie dla suczynki? Moze lepiej poczekac z 5,6 dni, niech nowi panciowie doszczepia mała.

Posted

Mam być szczera? Ja chcę ją zaszczepić dzisiaj . Jutro pójdzie na ciach ciach... Nie chcę jej wypuszczac bez "kompletu".
Straszny z niej chudziak tak na marginesie

Posted

[quote name='madzia828']Amikat to może z konta katowickiego się uszczknie te 50zł na szczepienia dla suni:roll:Właśnie! Przecież po to są tam pieniądze :).

[quote name='amikat']Super pomysł. Poszłaby już zaopatrzona .

Jeżlei mozesz sie dorzucić Madziu 828 to BARDZO prosze o wpłate na konto Fundacji SOS dla Zwirrząt. Oczywiście bierzemy fakturke

FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT"
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21

Nr konta bankowego
93 1560 0013 2367 0569 2079 0001

tel: (032)7494490; 0 506 198 410

Numer KRS: 0000285182
REGON: 240699505
NIP: 6292374672

[quote name='amikat']Mam być szczera? Ja chcę ją zaszczepić dzisiaj .Zaszczepiłaś? Mam przelewać kasę? Ile dokładnie?

• 2 weeks later...
Posted

WIem tyle kochane ze sunia sie "sprawdziła " w nowym domu. Nowi państwo nie maja neta dlatego nie wklejają zdjeć. Dopiero jak sie spotkamy za 2 tygodnie to coś "natrzaskam"!
Mała jest grzeczna, kochana i inna od ich poprzedniego psiaka. Ma iiny temperament, charakter. Mówia ze to dobrze bo unikają porównań.....

• 4 weeks later...