amikat Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Od tygodnia w schronisku jest owczarek Colli - tricolor chłopak! Schron znosi fatalnie! Jest w depresji...... PIękny pies! Kto da dom! Zdjecia beą wieczorem! Moze hotel? Quote
amikat Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 pies trafił do schronu odłowiony z ulicy. Nikt gonie szukał..... A to slicznota i taki madry...... Miałam owczarka collli 10 lat.... to złoto nie pies! Quote
Ulka18 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Daloby rade zalatwic zdjecia kolaka na dzisiaj? Na forum collie sa chetni na adopcje. Potrzebne zdjecia i namiary. Quote
Ulka18 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No to super. Na pewno bedziemy szukac mu domku. Mam jakies maile z grudnia od zainteresowanych collie, moze beda aktualne. Quote
amikat Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Mała młoda dzikuska! To jest suczka. Quote
Ulka18 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Amikat, jakie podac namiary w ogloszeniach? Dam tez suczynke na forum collie....strasznie chuda jest biedulka :shake: Wiesz cos moze o niej wiecej, czy ktos ja oddal, czy znalazl...czy byla bezdomna? Quote
Tengusia Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Amikat jesli dobrze pojdzie to jutro zwolni sie miejsce w hoteliku po Abi moze tam dac slicznotke ??? jakby co moge dac ci telefon do p Tomka z hotelu ;) Quote
Ulka18 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Watek na forum collie http://www.collie.intertel.net.pl/forum/viewtopic.php?t=2920 Quote
maciaszek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Amikat, no właśnie na kogo podawać namiary? Na Ciebie? Quote
amikat Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Namiary mogą być na mnie - tylko ze ja jutro do 15:00 jestem w drodze i nie mam jak odebrać telefonów....... Może być mój numer. Suńka znaleziona została w Katowicach, błąkała sie sama...... Nikt sie po nią nie zgłosił, nikt jej nie szuka..... Bardzo szybko sie uczy - po 10 minutach wiedziała ze sie na ludzi nie skacze i jak sie chodzi przy nodze.... cwaniara! Bardzo łakomie je! Wygląda na mocno wygłodzoną! Jeżeli nie znajdzie sie domek ...... strach pomyśleć..... Hotelik jest świetnym pomysłem.... tylko że my już finansowo rady nie dajemy..... POMOCY!!!!!!! Quote
maciaszek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Allegro suni: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=310419526 Wrzuciłam ją też na między psiaki na 1-2 stronie katowickiego wątku. Quote
dunia77 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Chudzinka... pewnie długo się błąkała... A jaka jest do ludzi? Ufna czy raczej z rezerwą? Quote
Tengusia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 napisalam do p. Tomka czy przyjmie sunie, jakby co hotelik kosztuje 15zl jest duzo bazarkow ktore byly na Abi wiec moze dziewczyny zgodza sie pieniadze przekazac na colli. Amikat tylko trzeba by transport zalatwic bo nie wiem czy moj TZ da rade jechac ;) Quote
Ulka18 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Dalam wiadomosc na forum collie, moze forumowicze sie doloza do hotelikowania suczki. Mam nadzieje, ze niezastapiona Lucynka W. z Fundacji Dr Lucy przeczyta, dzieki niej wiele collie mialo oplacone hoteliki. Quote
Ulka18 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 iza-g Dołączył: 23 Sty 2008 Posty: 146 Skąd: Grabów nad Prosna Wysłany: Sob Lut 09, 2008 15:24 Temat postu: Tak jakos przejęłąm się losem tego psiaka nie mogę go zabrac dzielę ogródek z rodzicami a oni na psy 1 tak ale nie więcej.Nie jestem przy kasie ale 50 zł mogę wysłac tylko nie wiem gdzie pa Gdzie mozna wplacic pieniadze na hotelik? jest odzew na forum collie. Quote
Tengusia Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Ulka18 poki co sunia jest chyba w schronie, ja czekam na odpowiedz od p. Tomka ale nie wiem czy dzisiaj bede cos wiedziec czy dopiero po weekendzie ;) Quote
maciaszek Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Byłam dzisiaj w schronisku. Nie widziałam suni (jest w boksach hotelowych), ale na pewno jeszcze jest. Quote
amikat Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Hej hej - dogo nie chodziło dwa dni - a tyle sie dzieje! Po allegro masę ludzi dzoniło w sprawie suni. Po sprawdzeniu - 1 rodzina wydaje sie naj naj naj dla niej! Są z Oświęcimia - mają domek z ogrodem i doswiadczenie z owczarkami. Na środę sunia ma sterylkę, w czwartek jedzie do nowego domku!!!! Quote
amikat Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Padlo pytanie - jaka sunia jest dla ludzi... NACHALNA! Ona skacze na człowieka, odbija sie i pędiz dalej. Nie jest nauczona w zasadzie niczego - dzikusek. Nowa rodzina wei ze dużo prac przed nimi... Quote
amikat Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Aha - ktoś ja chciał już zaraz - ale bez starylki. Jakbyście usłyszały co wygadywał , jak mnie zjechał..... I tak jej nie dostał!!!! Quote
Recommended Posts