Jump to content
Dogomania

Owczarek Colli - już w nowym domu!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

Od tygodnia w schronisku jest owczarek Colli - tricolor chłopak!
Schron znosi fatalnie! Jest w depresji...... PIękny pies!
Kto da dom! Zdjecia beą wieczorem!

Moze hotel?

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pies trafił do schronu odłowiony z ulicy. Nikt gonie szukał..... A to slicznota i taki madry......
Miałam owczarka collli 10 lat.... to złoto nie pies!

Posted

Amikat,
jakie podac namiary w ogloszeniach? Dam tez suczynke na forum collie....strasznie chuda jest biedulka :shake:
Wiesz cos moze o niej wiecej, czy ktos ja oddal, czy znalazl...czy byla bezdomna?

Posted

Namiary mogą być na mnie - tylko ze ja jutro do 15:00 jestem w drodze i nie mam jak odebrać telefonów....... Może być mój numer.

Suńka znaleziona została w Katowicach, błąkała sie sama...... Nikt sie po nią nie zgłosił, nikt jej nie szuka.....

Bardzo szybko sie uczy - po 10 minutach wiedziała ze sie na ludzi nie skacze i jak sie chodzi przy nodze.... cwaniara!

Bardzo łakomie je! Wygląda na mocno wygłodzoną!

Jeżeli nie znajdzie sie domek ...... strach pomyśleć.....

Hotelik jest świetnym pomysłem.... tylko że my już finansowo rady nie dajemy.....

POMOCY!!!!!!!

Posted

napisalam do p. Tomka czy przyjmie sunie, jakby co hotelik kosztuje 15zl jest duzo bazarkow ktore byly na Abi wiec moze dziewczyny zgodza sie pieniadze przekazac na colli.
Amikat tylko trzeba by transport zalatwic bo nie wiem czy moj TZ da rade jechac ;)

Posted

Dalam wiadomosc na forum collie, moze forumowicze sie doloza do hotelikowania suczki. Mam nadzieje, ze niezastapiona Lucynka W. z Fundacji Dr Lucy przeczyta, dzieki niej wiele collie mialo oplacone hoteliki.

Posted

iza-g
Wysłany: Sob Lut 09, 2008 15:24 Temat postu:

Tak jakos przejęłąm się losem tego psiaka nie mogę go zabrac dzielę ogródek z rodzicami a oni na psy 1 tak ale nie więcej.Nie jestem przy kasie ale 50 zł mogę wysłac tylko nie wiem gdzie pa

Gdzie mozna wplacic pieniadze na hotelik? jest odzew na forum collie.

Posted

Hej hej - dogo nie chodziło dwa dni - a tyle sie dzieje!
Po allegro masę ludzi dzoniło w sprawie suni. Po sprawdzeniu - 1 rodzina wydaje sie naj naj naj dla niej! Są z Oświęcimia - mają domek z ogrodem i doswiadczenie z owczarkami. Na środę sunia ma sterylkę, w czwartek jedzie do nowego domku!!!!

Posted

Padlo pytanie - jaka sunia jest dla ludzi... NACHALNA! Ona skacze na człowieka, odbija sie i pędiz dalej. Nie jest nauczona w zasadzie niczego - dzikusek. Nowa rodzina wei ze dużo prac przed nimi...