Leon.T Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=QSW0QxZKxS8 Quote
strumyk Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Boobma! :) I pancio mowiac "Lolus, daj oponke" pieekne :) Quote
Asztir Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ja podziwiam te rzuty tą oponą! :-o nie wiem z czego ta jest, ale ja moją z audi to mogłam sobie poturlać jedynie :roll::evil_lol: a co do piesia to swoją drogą myślałam, że tylko Cartman tak robi.... a reszta kulturalnie wisi :evil_lol: ale widze, że nie jest jedyny :lol: Quote
Leon.T Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Asztir']ja podziwiam te rzuty tą oponą! :-o nie wiem z czego ta jest, ale ja moją z audi to mogłam sobie poturlać jedynie :roll::evil_lol: a co do piesia to swoją drogą myślałam, że tylko Cartman tak robi.... a reszta kulturalnie wisi :evil_lol: ale widze, że nie jest jedyny :lol: A gdzie tam to jest dla niego za nudne, no chyba ze się z nim szarpie i jak podniosę to i wisi:lol: a z oponka to fakt jest mały problem moja też mu nie rzuci:lol: Quote
wejherstaff Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Super zabawa :) aczkolwiek bardzo męcząca dla obu stron :lol: Podziwiam, bo u nas nie ma chętnych na takie zabawy ;) Quote
Sebastian Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Świetny filmik! ale kondycja to potrzebna zdecydowanie obojgu:lol: Macie super kontakt! a bullik niezmordowany... Pozdrawiam. ps. ta oponka to frisbie dla bullowatych hihi. Quote
Leon.T Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='Sebastian Książk']Świetny filmik! ale kondycja to potrzebna zdecydowanie obojgu:lol: Macie super kontakt! a bullik niezmordowany... Pozdrawiam. ps. ta oponka to frisbie dla bullowatych hihi. Dokładnie inne zabawki jak piłeczki a nawet konga załatwił w jeden dzień:mad: A z tą oponą to trzeba się na śmigać żeby było fajowo, no tak ale co się nie robi dla pupilka:evil_lol: nic dziwnego że mówią ze bulle to dla dresów :lol: Quote
Sebastian Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Leon.T napisał(a):Dokładnie inne zabawki jak piłeczki a nawet konga załatwił w jeden dzień:mad: A z tą oponą to trzeba się na śmigać żeby było fajowo, no tak ale co się nie robi dla pupilka:evil_lol: nic dziwnego że mówią ze bulle to dla dresów :lol: :lol:;):lol: Bullik jest jak pełny rydwan z zaprzęgiem, i musi miec dobrego woźnicę. Quote
klaudia&Manta Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Śliczny bulliczkowaty :loveu: A może tak troszkę info o nim ? :razz: Quote
Leon.T Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Śliczny bulliczkowaty :loveu: A może tak troszkę info o nim ? :razz: o.Ch PL Lope de Vega Daidalos m. Sybilla Troyski Kun Mł CH PL Mł Zw KL CH PL Leon Taurus O bardzo dużym temperamencie, nie toleruje innych psów:diabloti:, uwielbia ludzi gości a wręcz się popisuje:loveu: zawsze chętny do leżenia na kanapie oraz psocenia i zabawy:eviltong: uwielbia jazdę samochodem Quote
klaudia&Manta Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 No tak lepiej :diabloti: A jakie chłopiec ma osiągnięcia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Leon.T Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 klaudia&Manta napisał(a):No tak lepiej :diabloti: A jakie chłopiec ma osiągnięcia :loveu: :loveu: :loveu: Pisałem wyżej Quote
klaudia&Manta Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 iem , wiem to nie bylo pytanie tylko wyrażenie podziwu :p :eviltong: Stąd te serduszka :loveu: Quote
Canaveral-staff Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 fajnie ,że pojawił się jajogłowy :multi::multi:,fajny i niezmordowany piesio:evil_lol::evil_lol: Quote
Leon.T Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='Canaveral-staff']fajnie ,że pojawił się jajogłowy :multi::multi:,fajny i niezmordowany piesio:evil_lol::evil_lol: Jak fajnie to pozwolę sobie jeszcze coś dodać:lol: http://video.animalworld.pl/play.php?vid=116 Przekomarzanie się z piłeczką:diabloti: http://pl.youtube.com/watch?v=yjMutppOx7A obrażony za mikołaja :p http://pl.youtube.com/watch?v=jx-WUcw2uLY Quote
klaudia&Manta Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Fajne filmiki :p To teraz może jeszcxze jakieś foteczki ? :diabloti: :razz: Quote
agastaffbull Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Piękny bullik! Uwielbiam tę rasę! Pewnie Leon pakuje się gościom na kolana, co? Znam to z własnego doświadczenia, choć mam nie bulla a staffika:) Głaskanko i klepanko dla uroczego pręgusa w moim imieniu! Quote
Leon.T Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 [quote name='agastaffbull']Piękny bullik! Uwielbiam tę rasę! Pewnie Leon pakuje się gościom na kolana, co? Znam to z własnego doświadczenia, choć mam nie bulla a staffika:) Głaskanko i klepanko dla uroczego pręgusa w moim imieniu! Myślę ze do problem z wszystkimi bullowatymi:evil_lol:, aczkolwiek staffcio jest mniej uciążliwy na kolankach:lol:no chyba że sie mylę Leon waży około 35kg:lol: Quote
Recommended Posts