Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja podziwiam te rzuty tą oponą! :-o nie wiem z czego ta jest, ale ja moją z audi to mogłam sobie poturlać jedynie :roll::evil_lol:
a co do piesia to swoją drogą myślałam, że tylko Cartman tak robi.... a reszta kulturalnie wisi :evil_lol: ale widze, że nie jest jedyny :lol:

Posted

[quote name='Asztir']ja podziwiam te rzuty tą oponą! :-o nie wiem z czego ta jest, ale ja moją z audi to mogłam sobie poturlać jedynie :roll::evil_lol:
a co do piesia to swoją drogą myślałam, że tylko Cartman tak robi.... a reszta kulturalnie wisi :evil_lol: ale widze, że nie jest jedyny :lol:

A gdzie tam to jest dla niego za nudne, no chyba ze się z nim szarpie i jak podniosę to i wisi:lol: a z oponka to fakt jest mały problem moja też mu nie rzuci:lol:

Posted

[quote name='Sebastian Książk']Świetny filmik! ale kondycja to potrzebna zdecydowanie obojgu:lol:
Macie super kontakt! a bullik niezmordowany...
Pozdrawiam.

ps. ta oponka to frisbie dla bullowatych hihi.

Dokładnie inne zabawki jak piłeczki a nawet konga załatwił w jeden dzień:mad:
A z tą oponą to trzeba się na śmigać żeby było fajowo, no tak ale co się nie robi dla pupilka:evil_lol: nic dziwnego że mówią ze bulle to dla dresów
:lol:

Posted

Leon.T napisał(a):
Dokładnie inne zabawki jak piłeczki a nawet konga załatwił w jeden dzień:mad:
A z tą oponą to trzeba się na śmigać żeby było fajowo, no tak ale co się nie robi dla pupilka:evil_lol: nic dziwnego że mówią ze bulle to dla dresów
:lol:

:lol:;):lol:
Bullik jest jak pełny rydwan z zaprzęgiem, i musi miec dobrego woźnicę.

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Śliczny bulliczkowaty :loveu: A może tak troszkę info o nim ? :razz:
o.Ch PL Lope de Vega Daidalos
m. Sybilla Troyski Kun
Mł CH PL Mł Zw KL CH PL Leon Taurus
O bardzo dużym temperamencie, nie toleruje innych psów:diabloti:, uwielbia ludzi gości a wręcz się popisuje:loveu: zawsze chętny do leżenia na kanapie oraz psocenia i zabawy:eviltong: uwielbia jazdę samochodem

Posted

Piękny bullik! Uwielbiam tę rasę! Pewnie Leon pakuje się gościom na kolana, co? Znam to z własnego doświadczenia, choć mam nie bulla a staffika:) Głaskanko i klepanko dla uroczego pręgusa w moim imieniu!

Posted

[quote name='agastaffbull']Piękny bullik! Uwielbiam tę rasę! Pewnie Leon pakuje się gościom na kolana, co? Znam to z własnego doświadczenia, choć mam nie bulla a staffika:) Głaskanko i klepanko dla uroczego pręgusa w moim imieniu!
Myślę ze do problem z wszystkimi bullowatymi:evil_lol:, aczkolwiek staffcio jest mniej uciążliwy na kolankach:lol:no chyba że sie mylę Leon waży około 35kg:lol: