Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Zaraz histeryk;)
Który normalny pies lubi się kąpać?:loveu:Nie znam;)

Ja też nie znam. Ale znam mnóstwo psów, które spokojnie znoszą jazdę samochodem i wizytę u weta. Befek jest rozhisteryzowanym starym kawalerem i będę się przy tym upierać.

Swoją drogą, ecci trochę przesadza z tą higieną. Ja swoje kąpię tylko wtedy, kiedy wytarzają się w rozkładającym się jeżu albo chodzącym śledziku.

Posted

Nie no, jego już należało wykąpac!!! Brzuch po kąpieli okazał się byc koloru bladoróżowego, a nie jak ostatnimi czasy - czarnego:diabloti: Bafek, nie jest rozhisteryzowany, tylko Bafek śpiewa Bafkowe arie, zależnie od okazji:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

kręgosłup mi wysiadł totalnie:placz:
Biedny Bafcio teraz wychodzi na spacery o 5 rano, a kolejny ma dopiero o 14:30. Tylko on nawet nie wstaje do południa!

Posted

Moje psy budzą się do życia między 13. a 14. Oczywiście po porannym spacerku z Pankiem. Kocham je za to!

Fatalna sprawa z tym kręgosłupem! Współczuję - znam ten ból. Jeszcze trochę, malutka!

Posted

o matko!!! Wyślemy coś na biedulinkę:shake:

Tymczasem pan Bafuś obraził się na "wuja":mad:
A w poniedziałek na spacerze latał jak szalony i zdarł sobie kolano:mad:

Posted

Bafuś!!!
A poza tym zrobił dzisiaj coś co mnie totalnie rozwaliło!!! Otóż Baf położył się na plecach pod wirującą pralką, żeby go trochę potrzęsło:diabloti: Mamy drewniane stropy, więc czuc te pralkowe wibracje w trzęsącej się podłodze:evil_lol:

Posted

Wiesz jak ja teraz wyglądam!!! Nie patrzę teraz na ładne dziewczyny bo łapię depresję:placz: A mężowi nie odstąpię!!!

Bafek siedzi właśnie na oknie i gada po swojemu! Zaraz idziemy na obiadek do taty, bo chłopaki właśnie wracają z pracy!

Posted

O!!! Mam nadzieję, że będę wyglądac jak ta panienka:evil_lol:

ciociu ocelot!!! Witamy serdecznie!:loveu:

Tata dalej gotuje krupniczki, nie krupniczki!!! Ja sobie zażyczyłam barszczyk ukraiński! Bafuś miał jeszcze rosołek!!! A tak wyczuł mojego tatę, że potrafi wejśc mu na kolana żeby mu dał to co je, albo mruczec i stękac koło tak długo, aż coś nie powędruje w paszczę!!! A jaki głuchy jest wtedy na nasze krzyki i doprowadzanie do porządku!!