Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Olena84 napisał(a):
A kto to Bunia???

Ech, to nasz Bafek łysy w buźce będzie i papki będzie jeść, ale w sumie Ecci i tak będzie papki kupować to na dwie łyżki będzie karmić:evil_lol:.

Bardzo śmieszne, bardzo!!!:mad:
Bafek ma 3 razy w tygodniu myte ząbki, dla porównania ja mam jedną szczoteczkę, a Bafuś 3!!! Ząbki w miarę się trzymają, w każdym razie w buziolku nic nowego nie postępuje, czasem nawet trochę się poświecą:loveu: Najważniejsze, że łapka się nie odnawia!!! Jak na razie papki mu nie grożą, ostatnio nawet kośc zeżarł, a nad 2 pracuje:evil_lol:
kurcze, on jest kochany jak cholera!!! I te jego oczka...:loveu:

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bunia to najcudowniejsza wetka jaką znam. Dogomaniaczka. Ileż ona stworzeń uratowała! Nie tylko psów. W jej lecznicy zawsze jakieś nieszczęśliwe stworzonka plątały się pod nogami. I jakieś odratowane sroczki, kawki, gołąbki. To ona ciachała Bafka. Jajka, narośl, ząbki.
17 dni temu urodziła córeczkę.

Bafuś pozdrawia Bunię i Mariolkę!!!

Posted

Same baby się rodzą!!!

No tak....BUNIA....najpierw ciachnęła Bafka, a ten później odpowiednio na nią zareagował:evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

agata51 napisał(a):
Offuję tylko na wątkach psów, które już mają domki i bezpieczne są. Powiedz, Bafusiu, czyż Kapselek nie zasługuje na chwilkę uwagi? :loveu:

każdy zasługuje!!!

Bafek jeszcze śpi!!! Franca jedna śpiewała o 5 rano, bo wujo sam do pracy poszedł, a jego zostawił!!!

Posted

[quote name='ecci']

dzisiaj Olenka odnalazła mnie na naszej klasie :loveu:
i poprosiła o zmianę tytułu na wątku Bafusia
i bardzo jestem jej za to wdzięczna :)

ecci jesteś cudowna i Twój tŻ też :)
dziękuję za dom dla Bafusia :loveu:

dziękuję też Agacie :loveu: i wszystkim, którzy wspierali psiaczka

oglądam zdjęcia i jestem szczęśliwa że dramatyczna historia Bafusia
tak wspaniale się zakończyła :)

całuję i pozdrawiam
Renata

Posted

[FONT=Arial Narrow]mulinko[/FONT]:multi::multi::multi: to my dziękujemy za Bafusia...on nam daje tyle radości!!! Zaglądaj do nas częściej!!! My Ciebie też chcemy na naszej - klasie:loveu::loveu::loveu:

Posted

:) nie mogę zaglądać częściej bo znowu się uzależnię od dogo

Bafuś bardzo się zmienił w porównaniu z tymi smutnymi zdjęciami
z pierwszej strony

wypiękniał, widać, że jest mięciutki, lśniący i bardzo szczęśliwy :loveu:

a to wszystko zasługa cudownych ludzi, których spotkał na swojej drodze :)

dziękuję też Buni :loveu: za opiekę weterynaryjną nad Bafusiem

Agatko gratuluję wnusi :) a Ewelince oczekiwanego synka :)

Posted

oj, to prawda, zmienił się zmienił!!! Baaaaaardzo się rozbrykał!!! Dzisiaj jak jedliśmy obiad to podchodził do każdego i dosłownie stękał, aby mu ktoś coś dał:diabloti: oczywiście jak myśmy swoje skończyli to Bafuś dopiero wtedy zaczął swoje -> widac wpływy Kanapki, w końcu uczył się od najlepszych:evil_lol: Nie wspominając o stękaniu i śpiewaniu, jak z Tz-tem zajmiemy całą kanapę a Bafek chce wskoczyc!!! Wtedy dopiero odchodzi wymuszanie!!! Ale i tak jest słodki!!!

Posted

ecci napisał(a):
Dzisiaj jak jedliśmy obiad to podchodził do każdego i dosłownie stękał, aby mu ktoś coś dał:diabloti: oczywiście jak myśmy swoje skończyli to Bafuś dopiero wtedy zaczął swoje

Standard u wszystkich psów, ja widzę:shake:!

No mulinka wreszcie zdecydowała sie tu zajrzeć:eviltong:.

Posted

agata51 napisał(a):
Wiecie co, po wizycie mulinki czuję się tak, jakby dobry anioł przeszedł po wątku Bafusia.

prawda!!! i Bafcio coś grzeczniejszy...