Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy oboje za cudne życzenia i cudowne i jakże mądre cytaty:multi::loveu: w niedalekim czasie wrzucę kilka zdjęć z wesela...a było wprost boooooooooooosko:multi::multi::multi:

Posted

Nie ma zdjęć? To zapodam drugą strofę.

Niczym nędza, gdy żona ma ręce i głowę,
Niczym przepych, gdy brak ich, niestety.
Z kim na świecie porównać mam tę białogłowę,
Co jest wzorem prawdziwej kobiety?

Posted

Jacy piękni! A Panna Młoda ze skrzydłami anioła! Pan Młodemu też jakby jedno już wyrastało! Ja się nie dziwię!

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie ma czasu na modły, lecz ściągnie ulewę,
Jeśli to jej mężowi popłaci.
Strzeże dobra rodziny i nigdy nikt nie wie,
Ile wkłada w to troski i pracy.

Bafuś też się dobrze bawił?

Posted

Bafcio był w domku, ale moja świadkowa go wyprowadzała 2 razy. Na drugio dzień był w 7 niebie bo było jeszcze pełno gości:loveu: A za to, jak się bawił na Sylwestra:multi: Petardy strzelały a on biegał i cieszył się jak "głupi":lol: Fajnie, że nie boi się petard! A jak cała ekipa robiła sobie zdjęcia to Baf biegał razem z nią i pozował, a jak już zdjęcie się cykło to biegł za wszystkimi sprawdzać co tam wyszło!!!

Teraz naprawia kran z moim tatą:loveu: Mówię Wam, pomocnik z niego taki się zrobił...ostatnio antenę z moimi chłopakami montował, a jak się domagał, żeby go na okno wpuścić i pokazać co tam się robi!!! Rozkręcił się nam chłopak bardzo:multi:

Posted

Śliczna ta para 3 w 2. :evil_lol:
Taaak,ecci już skrzydełka wyrosły w podziękowaniu od psów.TZ załapał się na razie na 1.,ale wszystko przed nim :eviltong:

Posted

Bafuś nie boi się strzałów?! :crazyeye: Może on myśliwski jest? :cool3: Moje psy nie chciały wyjść na spacer - nawet ta, co niczego się nie boi, nieustraszona Betka, z podkulonym ogonem wyrywała do domu! :evil_lol: A Holka do tej pory boi się wyjść na wieczorny spacerek. Ale mieszkamy po sąsiedzku ze studentami, a oni naprawdę ostro strzelają. :mad:

Po co ma się zamykać przed wszelkim kuszeniem,
Jeśli duma i czystość ją chroni?
Stojąc wiernie przy mężu jest jego natchnieniem
Jak bogini w świetlistej koronie.

A Mariuszowi za opiekę nad Bafkiem już niedługo drugie skrzydełko wyrośnie. :loveu:

Posted

hłe hłe!! Baf to lezie do mnie teraz!!!:evil_lol: i łobuz nie boi się strzałów:multi: on jest niesamowity!!! Dzisiaj śpi u mojego taty, bo my bylismy w kinie, a ostatnio jak wyjeżdżaliśmy to o 23 przyszedł mu do głowy pomysł, aby sobie pośpiewać:mad:

Posted

Baf musi mieć towarzyszkę! On nieprzyzwyczajony do samotności. :-(

Mąż zdradzony przez żonę, okryty sromotą,
Nie potrafi uniknąć niesławy.
Honor męża kobieta podpiera swą cnotą,
Którą dzieciom w dziedzictwie zostawi.

To już wszystkie obowiązki żony. Ecci, podołasz? Ciekawe, że o obowiązkach męża cisza.

Posted

Aparat z niego niezły jest!!!:evil_lol:
Dzisiaj koniecznie chciał iść z wujem do pracy:evil_lol:a skoro nie poszedł to wpadł na genialny pomysł, aby pogryźć kość o 6 rano:multi:

Posted

ecci napisał(a):
Aparat z niego niezły jest!!!:evil_lol:
Dzisiaj koniecznie chciał iść z wujem do pracy:evil_lol:a skoro nie poszedł to wpadł na genialny pomysł, aby pogryźć kość o 6 rano:multi:

To i tak późno:evil_lol:

Posted

teraz to mi z Bafkiem jest się ciężko ruszyć i nad nim zapanować, a co dopiero nad dwoma. A Bafek rozbestwił się na dobre, kość już 3...ciocia kupiła pięciopak...:evil_lol: Co wieczór mają oba moje chłopaki zabawę i grają "w daj..., wujo odgryzie Ci....np. nogę, ucho, łapę, ogon..." M. go łapie, straszy, że odgryzie mu daną część z Bafusia a Baf się wyrywa i niemal salta robi po kuchni i lata z całej radości po domu...wraca i udaje, że i on coś wujowi odgryzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: