ocelot Posted December 27, 2008 Posted December 27, 2008 Ecci, Mariuszu i Bafusiu oczywiście:loveu: W tym wyjątkowym dniu wszystkiego naj, naj, naj lepszego:loveu::loveu::loveu: Quote
ecci Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 dziękujemy oboje za cudne życzenia i cudowne i jakże mądre cytaty:multi::loveu: w niedalekim czasie wrzucę kilka zdjęć z wesela...a było wprost boooooooooooosko:multi::multi::multi: Quote
agata51 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Nie ma zdjęć? To zapodam drugą strofę. Niczym nędza, gdy żona ma ręce i głowę, Niczym przepych, gdy brak ich, niestety. Z kim na świecie porównać mam tę białogłowę, Co jest wzorem prawdziwej kobiety? Quote
agata51 Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 Jacy piękni! A Panna Młoda ze skrzydłami anioła! Pan Młodemu też jakby jedno już wyrastało! Ja się nie dziwię! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
agata51 Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Nie ma czasu na modły, lecz ściągnie ulewę, Jeśli to jej mężowi popłaci. Strzeże dobra rodziny i nigdy nikt nie wie, Ile wkłada w to troski i pracy. Bafuś też się dobrze bawił? Quote
ecci Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Bafcio był w domku, ale moja świadkowa go wyprowadzała 2 razy. Na drugio dzień był w 7 niebie bo było jeszcze pełno gości:loveu: A za to, jak się bawił na Sylwestra:multi: Petardy strzelały a on biegał i cieszył się jak "głupi":lol: Fajnie, że nie boi się petard! A jak cała ekipa robiła sobie zdjęcia to Baf biegał razem z nią i pozował, a jak już zdjęcie się cykło to biegł za wszystkimi sprawdzać co tam wyszło!!! Teraz naprawia kran z moim tatą:loveu: Mówię Wam, pomocnik z niego taki się zrobił...ostatnio antenę z moimi chłopakami montował, a jak się domagał, żeby go na okno wpuścić i pokazać co tam się robi!!! Rozkręcił się nam chłopak bardzo:multi: Quote
Poker Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 Śliczna ta para 3 w 2. :evil_lol: Taaak,ecci już skrzydełka wyrosły w podziękowaniu od psów.TZ załapał się na razie na 1.,ale wszystko przed nim :eviltong: Quote
agata51 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 Bafuś nie boi się strzałów?! :crazyeye: Może on myśliwski jest? :cool3: Moje psy nie chciały wyjść na spacer - nawet ta, co niczego się nie boi, nieustraszona Betka, z podkulonym ogonem wyrywała do domu! :evil_lol: A Holka do tej pory boi się wyjść na wieczorny spacerek. Ale mieszkamy po sąsiedzku ze studentami, a oni naprawdę ostro strzelają. :mad: Po co ma się zamykać przed wszelkim kuszeniem, Jeśli duma i czystość ją chroni? Stojąc wiernie przy mężu jest jego natchnieniem Jak bogini w świetlistej koronie. A Mariuszowi za opiekę nad Bafkiem już niedługo drugie skrzydełko wyrośnie. :loveu: Quote
ecci Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 hłe hłe!! Baf to lezie do mnie teraz!!!:evil_lol: i łobuz nie boi się strzałów:multi: on jest niesamowity!!! Dzisiaj śpi u mojego taty, bo my bylismy w kinie, a ostatnio jak wyjeżdżaliśmy to o 23 przyszedł mu do głowy pomysł, aby sobie pośpiewać:mad: Quote
agata51 Posted January 5, 2009 Posted January 5, 2009 Baf musi mieć towarzyszkę! On nieprzyzwyczajony do samotności. :-( Mąż zdradzony przez żonę, okryty sromotą, Nie potrafi uniknąć niesławy. Honor męża kobieta podpiera swą cnotą, Którą dzieciom w dziedzictwie zostawi. To już wszystkie obowiązki żony. Ecci, podołasz? Ciekawe, że o obowiązkach męża cisza. Quote
agata51 Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 Bafusiu, musisz być szczęśliwy - tyle śniegu napadało! Ecci, ja bardzo proszę o zdjęcia Bafka. W śniegu i nie tylko. Quote
ecci Posted January 8, 2009 Posted January 8, 2009 jak będę miała chwilkę to wstawię, a tymczasem chłopak zajada smakowitą KOŚĆ:loveu: Quote
agata51 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 A co tam u mojego klajniaczka słychać? :loveu: Quote
ecci Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Aparat z niego niezły jest!!!:evil_lol: Dzisiaj koniecznie chciał iść z wujem do pracy:evil_lol:a skoro nie poszedł to wpadł na genialny pomysł, aby pogryźć kość o 6 rano:multi: Quote
ocelot Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 ecci napisał(a):Aparat z niego niezły jest!!!:evil_lol: Dzisiaj koniecznie chciał iść z wujem do pracy:evil_lol:a skoro nie poszedł to wpadł na genialny pomysł, aby pogryźć kość o 6 rano:multi: To i tak późno:evil_lol: Quote
agata51 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 To ciągle ta sama kosteczka? Ecci, jak nie Liwka, to może Balbina? http://www.dogomania.pl/forum/f28/malutka-mini-sunia-stara-psy-ja-zagryza-pilnie-dt-129208/ Quote
ecci Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 teraz to mi z Bafkiem jest się ciężko ruszyć i nad nim zapanować, a co dopiero nad dwoma. A Bafek rozbestwił się na dobre, kość już 3...ciocia kupiła pięciopak...:evil_lol: Co wieczór mają oba moje chłopaki zabawę i grają "w daj..., wujo odgryzie Ci....np. nogę, ucho, łapę, ogon..." M. go łapie, straszy, że odgryzie mu daną część z Bafusia a Baf się wyrywa i niemal salta robi po kuchni i lata z całej radości po domu...wraca i udaje, że i on coś wujowi odgryzie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agata51 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 A może ten? http://www.dogomania.pl/forum/f28/15-latek-mini-4-kg-piesek-pilnie-potrzebuje-dt-psy-nie-dadza-mu-spokoju-129239/#post11602815 Quote
ecci Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 Agato błagam!!! Ja teraz nie mogę czytać takich strasznych rzeczy:placz: Quote
ecci Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 jak nie muszę jak już weszłam:placz: Co to znaczy ZNIKAM:angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad: Musisz mnie denerwować:angryy: Quote
Recommended Posts