ecci Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 no nie wiem, czy nie jest problemem... Jezeli myslisz że nie mam zdrowego rozsądku...to bardzo mi przykro, Balbinę wzięliśmy tylko dlatego, że jest młoda, śliczna, i zdawaliśmy sobie sprawę z tego, że pójdzie szybko, tak też się stało, nie mogę sobie pozwolic na to, aby pies siedział u mnie do maja czy dłużej, po prostu nie mogę sobie pozwolic na 3 psa. Quote
Olena84 Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Nie obrażaj się:-(, nie wiedziłam że ona tak szybko pojdzie do DS. Quote
ecci Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Olena84 napisał(a):Nie obrażaj się:-(, nie wiedziłam że ona tak szybko pojdzie do DS. Ty chyba zwariowałaś:mad:, ja się nie obrażam, ja nawet się nie umiem gniewac, wiesz, ja też bym bardzo chciała, żeby Bąbel poszedł do domu...jego los bardzo mi leży na serduszku...ale na razie męczę się z głupim allegro już tydzień. M. miał mi pomóc, bo on coś tam z tego umie, ale teraz pracuje od 5 do 22, cud, że ma długi weekend:angryy: Quote
agata51 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Widzę, że Balbinka niezbyt długo zabawiła w gościnnych progach ecci. A Liwka cóś się u mnie zasiedziała. Trzeci miesiąc leci. Ja to mam szczęście! :diabloti: Dziewczyny, pewnie do niedzieli mnie nie będzie. W sobotę mam ślub syna. Nareszcie, po 8 latach się zdecydował! A w lutym, jak dobrze pójdzie, zostanę babcią! :multi: Wyobrażacie sobie?! Pozdrawiam. :loveu: Quote
ocelot Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Oj cioteczki same dobre wieści;) Gratuluję:loveu: Co to za Bąbelek? Quote
Olena84 Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Gratulujemy:loveu:. Bąbelek np jest w moim podpisie. Quote
ecci Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Moje gratulacje Agato:loveu::loveu::loveu: Życzę miłej zabawy:multi: Quote
agata51 Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Fajnie jest być teściową! Pozdrawiam. Quote
ecci Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 wróciliśmy z Wawy...Baf obrażony...:shake: Quote
agata51 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 A czemuż to? Nie wzięliście go ze sobą? Quote
ecci Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 a coś Ty, nie miałabym serca tłuc go znów 5 godzin pociągiem, był pod wyjątkowo troskliwą opieką :eating:mojego taty, razem z Kanapcią!!! Oni teraz to takie papużki nierozłączki:evil_lol: Quote
agata51 Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 Bafuś uwielbia podróże! To właściwie dlaczego jest obrażony? Quote
ecci Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='agata51']Bafuś uwielbia podróże! To właściwie dlaczego jest obrażony?[/quote] bo go zostawiliśmy:mad: na 4 dni:angryy: Quote
ecci Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 dzisiaj chłopak już się nie gniewa!!!:loveu: Quote
ecci Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 agata51 napisał(a):Bafulek nie jest pamiętliwy. jeden spacer wystarczył aby go przeprosic:evil_lol: Kan jest bardziej wymagająca!!! A mówiłam Wam, że piją z jednej miski??? Jak nie to mówię, a i jeszcze coś...śpią razem w koszyku Bafusia...:diabloti: Quote
agata51 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Bafusiu, tak mi przykro, że straciłeś kumpla. :-( Ale z drugiej strony, masz farta - zdążyłeś go poznać. Quote
agata51 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Oj, Bafulku, muszę ci powiedzieć, że byłeś wprost idealnym tymczasikiem. Baby są okropme! Quote
ecci Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 oj coś dawno mnie tu u Bafcia nie było,i nikt mi nie może do tego zarzucić, że chłopaka zaniedbałam:evil_lol: Baf był w piątek z "wujem" we Wrocławiu odebrać zaproszenia ślubne:loveu: Oczywiście emocji było co niemiara, jak wrócił to była jeszcze przez długi czas bardzo podekscytowany:multi: Kanulek nam się rozchorował....zatruła się czymś i nie wiem jak jej pomóc, a musimy wyjechać:shake: Dobrze, że jest mój tata to się nią zajmie:shake: Quote
agata51 Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Coś mi się zdaje, że tytuł trzeba wreszcie zmienić! :diabloti: Bafulku, ty to masz szczęście! Do Wrocławia sobie jeździsz! Pięknie tam macie. Wujcio zabrał nad rzekę czy tylko po urzędach woził? Kanapko, odtrułaś się już? Quote
ecci Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 agata51 napisał(a):Coś mi się zdaje, że tytuł trzeba wreszcie zmienić! :diabloti: Bafulku, ty to masz szczęście! Do Wrocławia sobie jeździsz! Pięknie tam macie. Wujcio zabrał nad rzekę czy tylko po urzędach woził? Kanapko, odtrułaś się już? Kanapcia nie żyje:-( Baf tęskni:placz: My też Quote
ocelot Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 Jak to? Bardzo mi przykro... Kanapciu... [ ' ] Quote
ecci Posted November 25, 2008 Posted November 25, 2008 serduszko nie wytrzymało:-( Zmarła na moich rękach...kochana jak nikt... Quote
Recommended Posts