Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agata51 napisał(a):
Pisałam kiedyś, że Bafa ciągnie do środków komunikacji miejskiej. Myślałam, że mu przeszło. A przed sklepem to on bez smyczy czeka? Zgroza!
Uważaj, ecci, był też pies, co jeździł koleją!

Ja pamiętam chyba o tramwaje chodziło, co nawet wniosek wyciągnęłam, że może czeka na kogoś kto wsiadł i nie wrócił...

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ocelot napisał(a):
Ja pamiętam chyba o tramwaje chodziło, co nawet wniosek wyciągnęłam, że może czeka na kogoś kto wsiadł i nie wrócił...

on bardzo lubi jeździc!!! my go nie możemy z auta wyciągnąc!!!

Posted

źle się dzieje w domu moim!!!

Bafek odebrał solidne wychowanie od Kanapki!!! Otóż nasz bohater pluje jedzonkiem!!! Zjedli już tydzień temu całe jedzenie, które przywiozła im moja mama, prawda, że smakowało im wyśmienicie, teraz przez to, że byłam zmuszona do zapłaty za kuchnię nie jemy rarytasów. Mięska już nie ma i od 3 dni jest zwykłe suche, Kanapa pluła nim od początku, bo tak robi jak jej coś nie smakuje, a Bafek...proszę dopiero dzisiaj!!! :angryy:

Posted

Kanapka otwiera sobie sama szuflady w kuchni:angryy: już na początku jak tylko ją wzięłam to sobie otwierała bo chowałam jej piłkę, którą regularnie mordowała!!! Myślałam, że zatraciła już tą zdolnośc, ale niestety nie...

Posted

Pieski niechętnie zatracają swoje zdolności. Przeważnie je rozwijają. Uważaj, ecci! :evil_lol: Wiedziałam, że Kanapka będzie miała zły wpływ na Bafka. :eviltong: Bafeczku, przecież ty jesteś dobrze wychowanym pieskiem i wiesz, że jedzonkiem się nie pluje. W ogóle nie należy pluć! W towarzystwie.

Posted

agata51 napisał(a):
Pieski niechętnie zatracają swoje zdolności. Przeważnie je rozwijają. Uważaj, ecci! :evil_lol: Wiedziałam, że Kanapka będzie miała zły wpływ na Bafka. :eviltong: Bafeczku, przecież ty jesteś dobrze wychowanym pieskiem i wiesz, że jedzonkiem się nie pluje. W ogóle nie należy pluć! W towarzystwie.

Agato, długo coś u nas Cię nie było, my bardzo nie lubimy jak Ciebie nie ma!!! Kan i Baf niestety uczą się od siebie nawzajem...Kan za to zaczęła głupio się drzec przed spacerem, bo Bafek tak robi...więc ona też:diabloti: Najlepsze jest jak siedzą obok siebie i zaglądają w piekarnik, takie papużki sie z nich zrobiły, Kan nawet na spacerkach zaczęła biegac...bo Bafek biega, więc ona też:diabloti: Przyszło już spanko Bafka, ale tylko pierwszą połowę wzięłam na razie, Kan czasem ładuje się obok niego, a Baf albo ustępuje albo nie:evil_lol:jakbym wiedziała to wzięłabym dwuosobowe:evil_lol:

Posted

Olena84 napisał(a):
Kto by pomyslam, ze Bafek sie zakocha na stare lata...

czy to miłość to nie wiem, ale ogromna przyjaźń na pewno:loveu::loveu::loveu:

Posted

Nie było mnie, bo przez dwa dni dogo nie chciało mnie wpuścić, a potem nie mogłam się zalogować. Strasznie się cieszę, że pieski się kochają. Wolę nie myśleć, co by było, gdyby Bafek nie spodobał się Kan. Albo Kan Bafkowi (on raczej nie był kobieciarzem, zdarzało mu się fuknąć na zbyt nachalną suczkę). A tu się okazuje, że łoże małżeńskie potrzebne! A bo to można przewidzieć? Betka dostała cudny, wygodny ponton, a śpi w łóżku. Dobrze chociaż, że Mixer czasem z niego korzysta. Całusy dla psiaków i ecci (wybacz kolejność). Ciekawe, jak zareagują na Balbinkę. Dasz znać? Świetna z ciebie dziewczyna, ecci. :loveu:

Posted

agata51 napisał(a):
Matko, ecci, czyżbyś była w stanie? Dlaczego ja o tym nic nie wiem? Przeoczyłam coś?

Tak jestem w stanie!!! a nie mówiłam??? Jej byłam pewna, że mówiłam:roll:

Posted

Olena84 napisał(a):
Mowiła na innym watku.
I tak mnie zestresowala bo juz byla jak byla u mnie, a ja zamiast dac odpowiednie jedzenie, dalam jej delicje...

I tam delicje też dobre;)

Posted

[quote name='Olena84']Mowiła na innym watku.
I tak mnie zestresowala bo juz byla jak byla u mnie, a ja zamiast dac odpowiednie jedzenie, dalam jej delicje...

Agata mnie nakarmiła:loveu:
Za tydzień będziesz miała okazję się poprawic:evil_lol:

Mój M. Cię zabije, bo będzie musiał jechac zaraz po delicje, takiej mi narobiłaś ochoty, jedzenie to teraz temat tabu!!! Dla Kanapki też!!!

Posted

agata51 napisał(a):
A co, Kanapka też w stanie?! :crazyeye: Biedny Bafuś! :shake:

Bafek z moim M. sztamę trzyma!!!:evil_lol:
A Kan ma zakaz mówienia i proszenia o jedzenie:diabloti:

Posted

ecci napisał(a):
A Kan ma zakaz mówienia i proszenia o jedzenie:diabloti:

Stosuje się do zakazu? :evil_lol:

Tak, Bafuś zdecydowanie potrzebował Pana. Mój TZ nie chciał podjąć się tej roli (z zasady nie zadzierzguje więzów z tymczasowiczami - chyba, że sam sprowadzi jakiegoś do domu - iście po męsku!). Uściski dla twojego M. :loveu:

Posted

Uściskam, uściskam...ja dochodzę do wniosku, że kochany M. potrzebował takiego "kumpla" jak Bafek, zatankowac auto z Bafkiem, po zakupy z Bafkiem, wyrzucic śmieci...z Bafkiem, on nawet śpi z jego strony!!! Nawet ostatnio u księdza był z Bafkiem (PS. wtedy facet wjechał nam w samochód:angryy::placz:i jesteśmy uziemieni)

Przyszło już posłanko Bafka, ale wzięłam tylko koszyczek, bo wkład, który był okazał się byc nie na zamek, a ja chciałam taki, żeby dał się prac...
Ostatnio Baf, tak wbiegał, że aż się nim nakrył...z niego jest taka sierotka:shake:

Wczoraj nasza tymczasowiczka Balbinka (jutro jedzie do DS:multi:) bawiła się z Bafkiem, tzn. ciągnęła za ogonek, podskubywała boczki...ciągała za uszka...Baf mia jej juz tak dosc, ze jak ja zamknelam w pokoju, to az sobie mocno westchnal...:diabloti:

Kanapa do zakazu sie nie stosuje:mad: