Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olena84 napisał(a):
Olenka ma ściany u siebie i przeykro mi ale ładniejsze, bo w kolorze niebieskim i zielonym!!! ha!

Olenka to się nie zna!!! Ecci ma ładniejsze!!! Bo w kolorach beżu:evil_lol:

Posted

ocelot napisał(a):
U mnie większość w odcieniach żółtego ciepłego;) I wrzosowy u córki niestety, ale lepszy wywalczony wrzos niż planowany róż;)

zdecydowanie!!!wrzos jest bardzo ładny, nie jestem fanką różów i plastikowych ubrań, ale na ścianę wrzosy, gaszone róże i fiolety pasują!!!
Sama kiedyś u rodziców miałam taki kolor....ale to dłuuuuuuga historia...bo poprzedni właściciel miał dziury w ścianach i pozaklejał je białymi kartkami z bloku, ja zamalowałam poprzednią "chamską" zieleń pięknym wrzosem...a za kilka dni ku mojemu zdziwieniu ukazały się w ścianach wielkie dziury z "piękną" zieloną ramką na wrzosowym tle:angryy:

na temat kolorów i wystrojów może wypowie się nasza kochana Agata...tak pięknego zgniłego zielonego jak na jej ścianie to ja nie widziałam i jak łazienka gustownie urządzona...o podłogach moich marzeń nie wspomnę:roll:

Bafuś wyjechał dzisiaj po mnie na dworzec z wujem!!! i wiecie co???jego siłą trzeba z auta wyciągac a do tego bawi się z nami w ganianego:mad:poza tym pół dnia spędził na oknie oglądając jesienne porządki i kotki w ogródkach sąsiadów:evil_lol:

Posted

Im jestem starsza, tym więcej koloru mi trzeba!
W kuchni machnęłam jedną ścianę na fioletowo! Spokojnie, trzy pozostałe są szare. A mój pokój jest w brązach - to realizacja moich młodzieńczych marzeń. Niedługo będzie malowanko - już ja coś wymyślę. :thinkerg:

A Bafuś nie drze już mordy w samochodzie?

Posted

agata51 napisał(a):
Bo już myślałam, że tylko u mnie tak się wydzierał. A przed spacerkiem?

przed spacerkiem też!!! ale znalazłam na niego sposób!!! wypuszczam go na klatkę, tam się uspokaja, ja biorę Kan i idziemy:evil_lol:

Posted

wiecie, co!!! Bafek miał dzisiaj ochotę wybrac się na przejażdżkę miejskim autobusem!!! Zaraz koło piekarni jest przystanek, Baf był z moim TZ na spacerku!!! Tz przy okazji wpadł po bułki, Bafek był pod sklepem gdy nadjechał autobus, dobrze że mój M. w ostatniej chwili złapał go za łapy bo pojeździł by sobie chłopak za wszystkie czasy!!!

Posted

Olena84 napisał(a):
Pilnujcie tego psa, a nie tak samopas sobie jest:angryy:, żarty sobie Ciotka robisz!

Nie denerwuj się tak ciotko Oelno bo na zawał przed 30-stką padniesz:diabloti: Jakbyś znała Bafka tobyś wiedziała, że chłopak się na smyczy marnuje:shake:
Nie działają Ci linki w podpisie, beznadziejna jest ta Twoja opera:evil_lol:

Guest Elżbieta481
Posted

Dawno nie zaglądaliśmy na wątek Bafulka-kotulka.
Opowiadano nam ostatnio o psie,który uwielbiał jezdzic autobusem,został wykopany z niego..
Uważajcie najwspanialsze z ciotek na Bafuleńka!
Uwielbiam tego psa..
E/W

Posted

on jest przewspaniały!!!Ale uczy się niegrzecznych rzeczy od najniegrzeczniejszej Kanapki na świecie!!! Akurat u nas z tym autobusem nic by się nie stało, bo Brzeg to mała mieścina, a dodatkowo moje szczęścia wyposażone są obowiązkowo w adresatkę, także bez obaw!

Guest Elżbieta481
Posted

Brzeg nad Odrą?
Jesli to ten Brzego to znamy,znamy mieścinę.:lol:
E

Posted

waldi481 napisał(a):
Brzeg nad Odrą?
Jesli to ten Brzego to znamy,znamy mieścinę.:lol:
E

dokładnie, Brzeg n/ Odrą... ten opolski...i świetnie to określiłaś...mieścinę, a teraz jak już wszyscy wyjechali to już w ogóle...:shake:

Posted

Pisałam kiedyś, że Bafa ciągnie do środków komunikacji miejskiej. Myślałam, że mu przeszło. A przed sklepem to on bez smyczy czeka? Zgroza!
Uważaj, ecci, był też pies, co jeździł koleją!

Posted

Nie przeszło mu jak widac!!! A o psie który jeżdził koleją czytałam jak miałam 8 lat, to ona wyrobiła moją wrażliwośc!!! Po PKP Bafek się nie szlaja jednak więc bez obaw!

Też myślałam, aby połączyc Bafka i Kanulę w wątku, w końcu oni są jak rodzeństwo!!!

Guest Elżbieta481
Posted

To jest cudna mieścina:lol:Często jeżdzilismy tam do dziadków.
Ulica Świerczewskiego jeszcze jest?
Ela

Posted

waldi481 napisał(a):
To jest cudna mieścina:lol:Często jeżdzilismy tam do dziadków.
Ulica Świerczewskiego jeszcze jest?
Ela

:-oja mieszkałam na starego świerczewskiego!!! Teraz to jest Lwowska!!! A pamiętasz numer!!!???

Guest Elżbieta481
Posted

Świerczewskiego 2...
Dawne,dobre.kochane czasy...
E