Olena84 Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Oj ecci, kto Ci sciany bedzie oglądał;)! Quote
ecci Posted October 19, 2008 Posted October 19, 2008 Olena84 napisał(a):Oj ecci, kto Ci sciany bedzie oglądał;)! nie Olenka!!!:mad: Quote
Olena84 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Olenka ma ściany u siebie i przeykro mi ale ładniejsze, bo w kolorze niebieskim i zielonym!!! ha! Quote
ecci Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Olena84 napisał(a):Olenka ma ściany u siebie i przeykro mi ale ładniejsze, bo w kolorze niebieskim i zielonym!!! ha! Olenka to się nie zna!!! Ecci ma ładniejsze!!! Bo w kolorach beżu:evil_lol: Quote
Olena84 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Kyo sie bedzie beżem ekscytował! A Wy jakie macie ściany:razz:? Quote
ocelot Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 U mnie większość w odcieniach żółtego ciepłego;) I wrzosowy u córki niestety, ale lepszy wywalczony wrzos niż planowany róż;) Quote
ecci Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 ocelot napisał(a):U mnie większość w odcieniach żółtego ciepłego;) I wrzosowy u córki niestety, ale lepszy wywalczony wrzos niż planowany róż;) zdecydowanie!!!wrzos jest bardzo ładny, nie jestem fanką różów i plastikowych ubrań, ale na ścianę wrzosy, gaszone róże i fiolety pasują!!! Sama kiedyś u rodziców miałam taki kolor....ale to dłuuuuuuga historia...bo poprzedni właściciel miał dziury w ścianach i pozaklejał je białymi kartkami z bloku, ja zamalowałam poprzednią "chamską" zieleń pięknym wrzosem...a za kilka dni ku mojemu zdziwieniu ukazały się w ścianach wielkie dziury z "piękną" zieloną ramką na wrzosowym tle:angryy: na temat kolorów i wystrojów może wypowie się nasza kochana Agata...tak pięknego zgniłego zielonego jak na jej ścianie to ja nie widziałam i jak łazienka gustownie urządzona...o podłogach moich marzeń nie wspomnę:roll: Bafuś wyjechał dzisiaj po mnie na dworzec z wujem!!! i wiecie co???jego siłą trzeba z auta wyciągac a do tego bawi się z nami w ganianego:mad:poza tym pół dnia spędził na oknie oglądając jesienne porządki i kotki w ogródkach sąsiadów:evil_lol: Quote
agata51 Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 Im jestem starsza, tym więcej koloru mi trzeba! W kuchni machnęłam jedną ścianę na fioletowo! Spokojnie, trzy pozostałe są szare. A mój pokój jest w brązach - to realizacja moich młodzieńczych marzeń. Niedługo będzie malowanko - już ja coś wymyślę. :thinkerg: A Bafuś nie drze już mordy w samochodzie? Quote
agata51 Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Bo już myślałam, że tylko u mnie tak się wydzierał. A przed spacerkiem? Quote
ecci Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 agata51 napisał(a):Bo już myślałam, że tylko u mnie tak się wydzierał. A przed spacerkiem? przed spacerkiem też!!! ale znalazłam na niego sposób!!! wypuszczam go na klatkę, tam się uspokaja, ja biorę Kan i idziemy:evil_lol: Quote
ecci Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 wiecie, co!!! Bafek miał dzisiaj ochotę wybrac się na przejażdżkę miejskim autobusem!!! Zaraz koło piekarni jest przystanek, Baf był z moim TZ na spacerku!!! Tz przy okazji wpadł po bułki, Bafek był pod sklepem gdy nadjechał autobus, dobrze że mój M. w ostatniej chwili złapał go za łapy bo pojeździł by sobie chłopak za wszystkie czasy!!! Quote
Olena84 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Pilnujcie tego psa, a nie tak samopas sobie jest:angryy:, żarty sobie Ciotka robisz! Quote
ecci Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Olena84 napisał(a):Pilnujcie tego psa, a nie tak samopas sobie jest:angryy:, żarty sobie Ciotka robisz! Nie denerwuj się tak ciotko Oelno bo na zawał przed 30-stką padniesz:diabloti: Jakbyś znała Bafka tobyś wiedziała, że chłopak się na smyczy marnuje:shake: Nie działają Ci linki w podpisie, beznadziejna jest ta Twoja opera:evil_lol: Quote
Olena84 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Ciotka OELNO się nie denerwuje:diabloti:. Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Dawno nie zaglądaliśmy na wątek Bafulka-kotulka. Opowiadano nam ostatnio o psie,który uwielbiał jezdzic autobusem,został wykopany z niego.. Uważajcie najwspanialsze z ciotek na Bafuleńka! Uwielbiam tego psa.. E/W Quote
ecci Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 on jest przewspaniały!!!Ale uczy się niegrzecznych rzeczy od najniegrzeczniejszej Kanapki na świecie!!! Akurat u nas z tym autobusem nic by się nie stało, bo Brzeg to mała mieścina, a dodatkowo moje szczęścia wyposażone są obowiązkowo w adresatkę, także bez obaw! Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 Brzeg nad Odrą? Jesli to ten Brzego to znamy,znamy mieścinę.:lol: E Quote
ecci Posted October 23, 2008 Posted October 23, 2008 waldi481 napisał(a):Brzeg nad Odrą? Jesli to ten Brzego to znamy,znamy mieścinę.:lol: E dokładnie, Brzeg n/ Odrą... ten opolski...i świetnie to określiłaś...mieścinę, a teraz jak już wszyscy wyjechali to już w ogóle...:shake: Quote
agata51 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Pisałam kiedyś, że Bafa ciągnie do środków komunikacji miejskiej. Myślałam, że mu przeszło. A przed sklepem to on bez smyczy czeka? Zgroza! Uważaj, ecci, był też pies, co jeździł koleją! Quote
ecci Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Nie przeszło mu jak widac!!! A o psie który jeżdził koleją czytałam jak miałam 8 lat, to ona wyrobiła moją wrażliwośc!!! Po PKP Bafek się nie szlaja jednak więc bez obaw! Też myślałam, aby połączyc Bafka i Kanulę w wątku, w końcu oni są jak rodzeństwo!!! Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 To jest cudna mieścina:lol:Często jeżdzilismy tam do dziadków. Ulica Świerczewskiego jeszcze jest? Ela Quote
ecci Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 waldi481 napisał(a):To jest cudna mieścina:lol:Często jeżdzilismy tam do dziadków. Ulica Świerczewskiego jeszcze jest? Ela :-oja mieszkałam na starego świerczewskiego!!! Teraz to jest Lwowska!!! A pamiętasz numer!!!??? Quote
Guest Elżbieta481 Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Świerczewskiego 2... Dawne,dobre.kochane czasy... E Quote
ecci Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 waldi481 napisał(a):Świerczewskiego 2... Dawne,dobre.kochane czasy... E to na samym początku, a ja mieszkałam na samym końcu!!! Quote
Recommended Posts