modliszka84 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Bafek lubi jeździć autem ;) Sam wskoczył mi do auta, chociaz widział mnie pierwszy raz w życiu. Siedział grzecznie na tylnej kanapie i nawet nie kombinował żeby przejśc do przodu ;) Quote
agata51 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Witaj, modliszko. Jak miło, że zajrzałaś do nas. Bafek cię pozdrawia najgoręcej. Właśnie się obudził i zaczyna zrzędzić. Znaczy, na spacerek by chciał. Quote
modliszka84 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Ja zaglądam codziennie, tylko że cichaczem :oops: Quote
agata51 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Tak mi się wydawało - czasami jakbym czuła twoją obecność. Co słychać? Pewnie też dużo pracujesz. Na tym wątku wszyscy jacyś tacy zapracowani. Tylko ja się obijam. Quote
ecci Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 tak jak pisałam, pies znaleziony jest we wrocławskim schronisku i jest potwornie przerażony!:-( Quote
modliszka84 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 U mnie jak zwykle mało czasu, ten rocznik '84 chyba tak ma ;) Jestem z siebie dumna, bo wreszcie mam temat pracy mgr, choc nie wiem jak się zabrać nawet. Mam teraz praktyki jeszcze 3 razy w tygodniu i niestety mniej czasu na schronisko - tylko sobota mi zostaje :-( . Niestety psów nie ubywa, a ostatnio jeszcze sami debile dzwonią :shake: Ale o Bafku pamiętam. Aha, skoro już tu jestem to się zapytam - szukam pokoju do wynajęcia na 1-2 miesiące w Warszawie w okolicy lipca/września :roll: (tanio). Wie ktoś coś...? Quote
agata51 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Zajrzyj na jego wątek. Jest sprawa do ciebie. Quote
agata51 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Modliszko, chcemy poznac temat twojej pracy mgr. To już kiedys, przy okazji. Trzymaj się cieplutko. Quote
mulinka Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 cześć dziewczyny :loveu: właśnie się dowiedziałam, że Bella z pustostanu zamieszkała ze swoimi opiekunkami :multi: :multi: :multi: teraz mają dużą białą nakrapianą Bellę i 3 miniaturowe sznaucerki :) sunia polubiła jeżdżenie windą i już nawet wyszła na balkon :) mam nadzieję, że teraz będzie szczęśliwa Agatko przytul ode mnie Bafusia :loveu: i Twoje psiaki :loveu: i od mojej sąsiadki pani Danusi też :) jej znajoma jeszcze nie wyjechała, więc jamnisia szorstkowłosa jeszcze nie pojechała do nowego domu no to ja znowu znikam buziaki dla Was wszystkich :buzi: Quote
ecci Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Bellunia z pustostanu w domku!!! Super!!!:multi::multi::multi: taki biedny psiak był, idę otwierać szampana :laola::cunao::cunao::drink1::drink1: Quote
agata51 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 mulinka napisał(a): no to ja znowu znikam "Pojawiam się i znikam, i znikam, i znikam..." Wiem, Mulinko, śledziłam wątek Belli od początku. Nie odzywałam się, bo i tak nie mogłam pomóc, zresztą nie było mnie jeszcze wtedy na dogo, nawet się zarejestrowac ani zalogować nie umiałam - ja się zaczęłam od Bafka. Strasznie się cieszę, że Bella ma wreszcie dom. :multi::lol::multi::lol::multi: To był dobry tydzień dla Łodzi. Dzięki wam, dziewczyny! :loveu::loveu::loveu::loveu: Bafuś was pozdrawia, a nawet całuje. Moje kudłacze też. A ja najgoręcej. Ecci, brakuje nam Mulinki, prawda? Quote
agata51 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Aha, gapa ze mnie - to chyba ze wzruszenia. :oops: Dziękujemy, że byłaś tak kochana i powiadomiłaś nas osobiście. Pozdrawiamy. :loveu: Quote
ecci Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Mi bardzo brakuje! Mulinko wracaj!!!!! Robię obiadek więc na chwilkę znikam, dobrze, że Kanapcia leży pod kuchenką i pilnuje kurczaczka:diabloti: Quote
ecci Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 a co tam u mojego Bafcia słychać??? czy ktoś wiem jak wrzucić filmy do internetu? Quote
agata51 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Ecci, nie wiem, jak wrzucić filmiki do internetu. Jesteś zaskoczona? Niedawno ktoś podawał instrukcje na którymś z wątków, ale, głupia jedna, nie zapisałam. Może znajdę, to się z tobą podzielę. Trochę mnie tu nie było - cóż, nawet ja muszę czasem zrobić coś dla pieniędzy. Bafuś miewa się świetnie. Kochany jest i słodki, i, powtórzę to raz jeszcze, absolutnie bezproblemowy. Relacje z Mixerem coraz lepsze. To nie znaczy, że Mixer zapałał do Bafka miłością, ale przynajmniej nienawiścią nie zieje. Warknie czasem, wyda pomruk niezadowolenia, da do zrozumienia, że nie życzy sobie czulszych kontaktów z JEGO pańcią, ale mniej cierpi i wyszedł już chyba z depresji. Bafuś właściwie nigdy nie bał się Mixera i nic sobie nie robił z jego humorów. Jest psem wyjątkowo dobrze wychowanym i po prostu, wchodząc do pokoju, pyta: "Nie przeszkadzam?" Mixer unosi łeb, otwiera jedno oko i burczy: "No, właź, skoro musisz. Ale nie zapominaj, kto tu rządzi, gówniarzu." Łaskawca jeden, psia jego mać. Ecci, jak remont. Dziwnie unikasz tego tematu. Chcemy wiedzieć, jak się maja wylewki, gładzie, tynki, kafelki i inne, równie sympatyczne zwierzątka. Quote
ecci Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Ojej! nie unikam tematu remontu!!! Tynki schną! w jednym pokoju mam już prawie położoną gładź, drugi (mniejszy) będzie dzisiaj gruntowany, kuchnia cała wytynkowana już- poszli z nią jak burza, wylewki mam połowę w kuchni bo nie mogli by pracować do wytynkowania zostaje przedpokój i jedna ściana łazienki, mam już podłączaną wodę. Dziś będą robic we dwójkę więc raczej cudów nie będzie, ale jutro...:evil_lol: Remont przeprowadza w ogóle teściu, który pracuje w budowlance i jego koledzy z pracy, robią to całkowicie za darmo, co dla mnie jest naprawdę ważne!!! Quote
agata51 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Ukłony dla Teścia i kolegów. U Bafusia bez zmian, czyli rewelacyjnie. Pozdrawia cioteczkę i trzyma kciuki za tynki i wylewki. Quote
agata51 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ciotka strasznie zajęta, Bafuś zadowolony z życia. Pozdrawia. Quote
agata51 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ciotka pracuje, Bafek siedzi na balkonie pod flagą i wypatruje pochodu. I nic - pusto, cicho, nie ma kogo obszczekać. Kiedyś to się działo! Quote
ecci Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 nie! wróciłam od teściowej bo robiłam z nią ciasto!!!:multi: sprzątam dom taty, tata na moim mieszkaniu kończy robić wodę:loveu::loveu::loveu: teściu od 7 rano jedzie z gładzią w małym pokoju:multi::multi::multi: ja idę później pooklejac okna bo jutro będą już szlifować ją najprawdopodobniej:multi:do przyszłego piątku muszę jeszcze czekac na wełnę, czy coś takiego żeby ocieplic łazienkę w międzyczasie będą już kończyc pokoje i brac się ostro za kuchnie:loveu::loveu::loveu:a ja tymczasem mam kupę sprzątania, prania i prasowania! chciałam jeszcze Pimka wykąpac po troszkę brudny chłopak, ale jest tak brzydko, że dam mu spokój bo kan też musi isc już do prania, więc dorwę obie doopki w sobotę!!!:evil_lol: A ty i bafek jak spędzacie majówkę? Quote
agata51 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ja tłumaczę, Bafek się byczy czyli śpi. Moje psy (i twój Bafuś) zaczynaja żyć po południu. a najwięcej w nich życia wieczorem. Bardzo mi to odpowiada, bo ja jestem podobnie skonstruowana. Jutro psy będą biedne, bo państwo jedzie do W-wy na koncert Knopflera. Państwo już w styczniu dostało bilety od dzieci na rocznicę ślubu. Państwo się cieszy, bo lubi koncerty na żywo, a psy spokojne, bo jeszcze o niczym nie wiedzą. Quote
ecci Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 jej!!! Super!!! To ja ze swoją bandą życzymy udanej zabawy!!! U nas leje potwornie, nawet mi się nie chce sprzątac!!! Za to Pimka roznosi energia!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts