agata51 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Psiutka380 napisał(a):Podgrzewaną podłogę...:loveu: Agatko ja naprzykład jestem abstynentem.:diabloti: Mięska też nie jadam. Jestem wege.;) I naprawdę namawiam was do tego aby być wege. To jeste zdrowsze. I wegetarianie żyją dłużej.:diabloti: Oleno pamiętasz ja pisałyśmy na PW? Mam nadzieję że jak przejdziesz na własną kuchnię to zostaniesz wegetarianką.:diabloti: Od siedmiu lat jestem wege, ale nikogo nie namawiam. W ogóle staram się nie namawiać. Nie wiem, czy będę dłużej żyć - dużo palę. Quote
ecci Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 agata51 napisał(a):Od siedmiu lat jestem wege, ale nikogo nie namawiam. W ogóle staram się nie namawiać. Nie wiem, czy będę dłużej żyć - dużo palę. Agata!!! rzucaj palenie! Natychmiast!!! Quote
agata51 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ecci napisał(a):Agata!!! rzucaj palenie! Natychmiast!!! W życiu! Tego się nie da zrobić. Quote
Olena84 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Czy do Was laski dotarło że ciotka Olena jedzie na dzialke i wraca w niedziele wieczorem? Wiec zeby nie było że olewam Bafka! Quote
agata51 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Z remontem przenoszę się na wątek Bafka, bo to w końcu jego losy się ważą. Widzę, że to remoncik generalny, gratuluję. Bafulku, zaczynamy organizować ci długi weekend, a może nawet dwa. Nie miałbyś ochoty skoczyć na działkę do ciotki Olenki? Ja od razu zwróciłam uwagę na tę działkę, Olenko. Czułam, że może stać się ważnym miejscem w życiu Bafka. Olenko, będzie nam ciebie brakować Aż dwa dni cię nie będzie z nami? Quote
Pogódka Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 napewno Bafuś na działeczke miałby ochotę...:razz: Quote
agata51 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 On tak lubi siedzieć na balkonie i obserwować, co się dzieje na ulicy. No, ale balkon to tylko balkon. Trzeba będzie obgadać sprawę z Oleną. Albo się da ogłoszenie: "Oddam małego pieska na długi weekend na dobrą działkę." :diabloti: Quote
ecci Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Długi weekend to Bafcio będzie już u mnie!!! szkoda tylko, że nie mam balkonu!!!:placz::placz::placz: Quote
ecci Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 :diabloti::diabloti::diabloti:wesoło! a tyle smutku było!!! Quote
ecci Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Agata przysłała mi takie śliczne zdjęcie Bafka w fiołeckach! A blótóf dalej strajkuje!:shake: Quote
agata51 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ecci napisał(a):Długi weekend to Bafcio będzie już u mnie!!! szkoda tylko, że nie mam balkonu!!!:placz::placz::placz: Jesteś pewna? A jak się okaże, że więcej wylewek trzeba zrobić? Quote
ecci Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 agata51 napisał(a):Jesteś pewna? A jak się okaże, że więcej wylewek trzeba zrobić? jeżeli tak to będę cię błagała o przedłużenie tymczasu! I Bafek spędzi majówkę na balkonie... Quote
Psiutka380 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Agatko spróbuj chociaż rzucić! Jak mój tata mojego znajomego za dużo palił to go nabrali ze ma raka i zaraz przestał. Próbowałaś już czegoś? Bafulek a może byś wpadł do ciotki Julki? Ciotka ma duży ogród, fajnie by ci tam było.;);) Quote
ecci Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 dziewczyny! Wy nie kraczcie! Dzisiaj mój TZ wyrywał próg i mu kawałek tynku ze ściany odleciało-ale dzięki temu umiem tynkowac ściany! Quote
agata51 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Wpadłam na chwilkę, bo jestem wykończona fizycznie, psychicznie, nerwowo, umysłowo (jeśli można jeszcze jakoś, to też jestem) i zaraz idę spać (aha, już to widzę!). Ecci, wypadł jeden kawałek, wypadną następne. Spoko, długi weekend Bafek spędzi u mnie. Ewentualnie u ciotki Julki, widzę, że zaprasza. Dziękujemy. Może ten drugi uda ci się spędzić w (przynakmniej częściowo) wyremontowanym domu. Tynki tynkami, ale może wstawisz wreszcie fotki Bafka. Te sesje zdjęciowe są dla niego niezwykle wyczerpujące - ma się chłopak męczyć na próżno? :mad: Quote
ecci Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 jutro wstawię! Mam kompa dopiero robionego! I nie wiem gdzie jest płyta do blótófa!Mam nadzieje, że napisałam zrozumiale bo głowa mnie boli! Idę spac! Quote
agata51 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Dobranoc, Ecci, daj odpocząć skołotanej głowinie. Nie martw się, czas szybko leci. Niedługo Bafuś bedzie tylko TWÓJ. Quote
agata51 Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Bafek mówi Ecci dzien dobry i ma nadzieje, że głowa już nie dokucza. I zyvzy milej niedzieli. Quote
ecci Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Na szczęście już mi przeszło! też życzę Bafkowi miłej niedzieli!!! Quote
Recommended Posts