Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Masz rację Agato. Za twoje pieski jesteś ty odpowiedzialna są twoje. A Bafuś jest twoim tymczasowiczem więc jak by coś mu się stało to wina była by na ciebie. Więc trzeba na niego chuchać i dmuchać.;)

• Replies 2.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie chodzi o pieniądze. Jeśli to nie będzie jakaś zawrotna suma, dam radę. Jutro się dowiem. Boję się odpowiedzialności. Załóżmy, że zlecę to mojej wetce. Nie mam powodu jej nie ufać, ale jak coś spartoli? Albo coś wystrzeli w trakcie? Do końca miałabym wyrzuty sumienia. Chociaż pewnie długo bym nie pożyła, bo byście mnie od razu ubiły. W zeszłym roku straciłam wyżła - nie przeżył operacji. Zdrowy, silny pies, zaufany lekarz, trzy dni i psiak za TM. Ja mogę go wylać płynem przeciw kleszczom, zaszczepić przeciw wściekiźnie, nawet wyleczyć z katarku, ale operacja? Chyba, że wy wybierzecie weta i weźmiecie na siebie odpowiedzialność. Ja się nim zaopiekuję po fakcie. Ja się nie wymiguję, ja się boję.

Posted

agato nikt Cie nie pobije z nas, to fajnie jakbyś sie nim zajęła po fakcie:)
ja nie ukrywam, że uważam, że mój bazarek czeka cały czas na jamniczke, bo jak znajdzie sie DT płatny, to warto na to zbierać. oczywiscie operacja jest wazna, ale lepiej jamniczke wziąść nim trafi do schroniska.

Posted

W mieście Łodzi. Przecież Modliszka przywiozła go do mnie ze schroniska. Dostał nawet książeczkę zdrowia, a tam jak byk - szczepienia, numer chipu i termin szczepienia przeciw wściekliźnie.

Posted

Agato wiem, że w Łodzi, tylko napisałaś schronisko wyznaczyło i to zabrzmiało jakby ono rządziło Bafusiem:).
Jakie zagadki, a taniec z gwiazdami? Ah, ja znowu miałam nie oglądać, ale zaczęłam noi kolejna edycja przede mną..